Şimdi Ara

Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
2
Favori
11.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana ne ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

O zaman bu cümleden benim anladığım ben bu TOGG projesini ayakta falan alkışlamam arkadaş!!!

• Galericilerin sayısını düşünceki rakamı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 18 Mart 2023; 14:38:37 >

• en1gma kullanıcısına yanıt

togg dediğin şey senin benim vergilerimle bi ton devlet desteği alınarak, bi ton yerli de yerli diye reklam yapılarak hazırlandı elbet eleştiricem.. yerliyse benim vatandaşımın alabileceği miktarda ve fiyatta üretilecek.. yoksa öyle reklam yapılmayacak

ayrıca niye tesladan ferrariden örnek veriyorsun? italyan veya amerikan düz vatandaş bugün birkaç aylık maaşıyla ikinci el fiat, ford chevrolet bineibliyor. sıfır almak isterse en fazla 1-2 yıl içersinde alabiliyor. bizim sözde yerli toggumuz asgari ücretli için 110 aylık bi yemeden içmeden para biriktirme gerektiriyor.

artı zaten sağlam bir şey çıkmayacağı şurdan belli: togg gerçekten bi yaraya derman olmak için yapılsa fiyatı bu olsa bile öyle çekiliş kura, yok kazı kazan, yok piyango yok sayısal loto yöntemiyle değil adam gibi peşinatı veren herkese bir tarih verirlerdi o tarihte kalan miktarı verip alırdın arabanı.. bunda hem peşinat veriyorsun ki yüklü bi miktar, hem de çıkıp çıkmayacağı belli değil. sayısal oynasan daha yükske yani kazanma ihtimali.. neden peki: çünkü ellerinde normal bi araba üretim olayı yok. sırf seçim öncesi reklam olarak yaptık demek için birkaç yüz tane veya en afazla birkaç bin tane üretip getirdiler.. yıllar içinde çöp olacak zaten o araçlar arkasında durulmayacak çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 18 Mart 2023; 14:52:23 >

• clra C kullanıcısına yanıt
    Yedek parçası var mı yani sonuç olarak tedarik konusunda sıkıntı yaşarmı bayiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sipariş veren arkadaşlara merakımdan soruyorum, araçlar hangi bayiden teslim alınacak, bir arıza durumunda götürülecek servis neresi bunlar belli mi, açıkçası ben kimsenin deneyimlemedigi bir markaya bu kadar para yatırmanin akıl dışı olduğunu düşünüyorum, ben o kadar parayı böyle bir işe bağlayacak kadar zengin değilim.

• Sipariş verenlerin çoğunun aracın performansından haberi yok videolarda izledikleri çift motorlu 400 küsür beygirli aracı aldıklarını sanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antiseptiq A kullanıcısına yanıt
    zaten çok zengin bile olsan alamıyorsun. parayla değil, sırayla değil, şansın var ise alabiliyorsun. yıllık üretim adedi şuan 20 bin ama 1 günde 22 bin kişi baş vurmuş. bu kadar kişiyi sıraya koysan ancak 1 buçuk yıl sonra sıra gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Mart 2023; 15:18:23 >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    seçimde bitecek merak etme, o kadar fabrika yatırımı boşa yapılmadı. 20bin aracı bugün satsalar bile henüz yatırım maliyeti çıkmaz. senin vergilerinle yapılacak olsa özel şirket aramaya gerek olmazdı.

italyan, amerikan vatandaşalarının refahına ulaşabilmemiz için TOGG gibi onlarca daha proje gerekir.

AKP den sonra gelecek olan iktidarda böyle bir proje geliştirirse ve bu şekilde devam ederse Torunlarımız refaha kavuşur.

AKP gidecek her şey güzel olacak diye hayal kuruyorsan yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Mart 2023; 15:32:23 >
  • Cevaplanması gereken çok soru var.

Ön sipariş verenlerin kaç tanesi sözleşmeyi madde madde okudu ?

Yani sözleşmedeki maddeler gerçekten çok ağır.

1. Fiyat asla ama asla ön siparişteki fiyat OLMAYABİLİR. Buna çok dikkat etmek lazım bu gün 1.290 milyon TL aldığınız araç satış günü 1.500 milyon tl olursa ağzınızı açıp 1 kelime diyemezsiniz çünkü sözleşmede böyle yazıyor.
    2. Sözleşmede en çok dikkatimi çeken nokta. ön Sipariş verilen araç ile GELECEK ARAÇ ARASINDA GÖRSEL FARK OLURSA yine hiç bir şey diyemezsiniz çünkü sözleşmede böyle yazıyor.

Yani ben sözleşmeyi okuyunca açıkcası vazgeçtim. Dediğim gibi Bu gün ön sipariş fiyatı 1.230 milyon tl ama teslim zamanında bu fiyatın 1.400 milyon tl olmaması için hiç bir sebeb yok.

• fiyatlar mükemmel. şahinimi satıp hemen, iki adet sipariş geçtim. birisini doblo kullanan enişteme vereceğim. diğeri garajda dursun. elektrik giderse diye torosum da hazır. isteyen olursa 150binden satılık.

• Buram buram troll kokuyor…

• Öner kullanıcısına yanıt

Bana sormamışsın gerçi de AB'de Togg'un yarı parasına satılıyor..

Yerli milli diyosun. TR'de üretiyosun. Arsa, bina, makina, maaşlar herşey teşvik. Vergi muafiyeti var. Üretim için ithal edilen hiçbişeyde vergi yok ama Wv Golf'ün 2 katı fiyatı.

Bre nasıl yerli araba bu?

• dodofran D kullanıcısına yanıt

Teşvik vs bildiğinizin çok ötesinde

RESMİ GAZETE_Layout 1 (resmigazete.gov.tr)

Kar etmesi, sürdürülebilmesi imkansız. Volvo battı, Land rover battı devlet kafasıyla bu nasıl devam edecek?

Ölümüne zarar edecek, dipsiz kuyu olacak öylece devam edecek.. Olmayan şarj vs işine girmiyorum bile.

Millet bir gaz satın alacak, sonrasını göreceğiz, yazıp tepki toplamayayım. Çok belli, ortada herşey.

• Bu araç için bu fiyat çok iyi.

• en1gma kullanıcısına yanıt

TEsla ABD'nin teşviklerine örnek verebilir misin? Arsayı mı beleş almış, binayı mı, çalışan maaşlarını mı yoksa ithalat vergisi muafiyeti mi?

Verilen teşvik özel şirkete veriliyor orda bizde %100 kamunun fabrika özel bişey yok ki. Özeller ne para verdiler? Ne yatırdılar? Bilgin var mı? Her konuda sanayi bakanı açıklama yapıyor. Nerde baba yiğitler? Kim? Varlık fonundaki Tcell mi?

25 bin kişinin sipariş vermesi tam anlamıyla işe "Türk gibi başlamak" atasözü. Güle güle kullansınlar. Ondan sonraki siparişleri merakla bekliyor olacağız.

• Antiseptiq A kullanıcısına yanıt

Servis için bosch car service ile anlaşılıyor. Elektrikli araçların bakım işi basit zaten. Bayi kısmı biraz büyükşehir odaklı olacaktır

• bilade B kullanıcısına yanıt

abd senden 40 sene önce otomobil üretiyordu,buna rağmen sadece batarya sistemleri için 2.8 milyar dolar hibe verdi

bak kredi demiyorum, hibe diyorum.

elon musk in alenen manipülasyon sucu işlediği açıklaması var,normalde abd de bu suçu islersen seni imha ederler, adamı arka kapıdan saldılar

hani orada burada asgari ücretlisi masteng aleyo diye agzinizin suyu akarak anlattiginiz bir bok zannettiğiniz abd de oldu bunlar.gerci muhtemelen sen abd yi filmlerde görmüşsündür de,öğren diye anlatıyorum.

yani destek vermekle kalmadı, üstüne mahkemede bile akladilar adamı.

sirket özelin olsa 5li çete devlet yapsın dersiniz

kamunun olur battık bittik dersiniz

abd de sizin gibi muhalif kılıklı komedyen sayısı yüzde 0.00000001 olduğu için adamlar o teslayi dünyaya satıyorlar şimdi

25 bin tane araç müşterisi sizi baya hırpalamış ,herhalde kimse suratına bakmaz zannediyordunuz maket araba diyordunuz ya

ben bunu nereden mi hatırlıyorum?

baykar in yaptığı silah sistemlerine damadın maketi dediğiniz,sonra sahada kendini kanitlayınca kamerası surdan motoru buradan diye sıva yaptığınız günlerden Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.