Şimdi Ara

Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
11.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 ekim üzerinden 137 gün geçti o gün üretime başladı desek günlük üretim kapasitesini bilmiyoruz ama her 3 dk da 1 araç reklam görsellerini net hatırlıyorum. 65.760 araç ediyor. Gerçi şimdi o hedef 2023 den 2030 a aktarılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı

Aracın içine bindiğinde anlıyorsunuz malzeme kalitesi ve göğüslüğün dizayn kalitesini. Segmentindeki çoğu araçta bu yok. Yani aklıma ilk ne geldi, bu araç yurt dışında kullanılırken arabaya binen biri sahibine kimin Bu araba hangi ülkenin diye soracak kesinlikle. Emeği geçenlerden Allah razı olsun bugünleri de gördük yani. Yapılan doğru bir işse olması gereken bir işse her zaman destekleriz. Türkiye bu sektörde ben de varım demiş net yani.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Ağaç orada duruyor. Taşlar elinde belli. Hadi daha çok taşla. Deşarj ol.

• TOGG ülke için güzel proje amma insan sevinemiyor 3 yıl önce 200.000 TL’ye daire alınıyordu şimdi 1.000.000 TL’ye araba satılıyor bu yüksek enflasyonla ne tadımız kaldı ne tuzumuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miragle kullanıcısına yanıt

Amerika'nın demokrasi götürdüğü gibi liyakat! getiremezsiniz forumlara, özel işletme bunlar.

Liyakat dediğiniz şey de Amerika'nın demokrasi demesi gibi, kendi uşaklarını işin başına getirmek. Çok güvenilirsiniz ya!

Neyinden rahatsız oldunuz haberin ? Trollük yapacak bir şey bulamadınız mı ?

.............

Bu fiyata 3-5 yaşındaki 2. El C SUV araçlar satılıyor.

Uzun menzilli versiyonu için ben de yazılmayı düşünüyorum, kayıt yaptım, hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 18 Mart 2023; 11:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiekmek1maltepe İ kullanıcısına yanıt
    Bir araç yapılırken değil, üretimi bittikten sonra on yıl daha yedek parça temin etmek zorunda (Stok değil)

• Bir gün satın almak bize de nasip olur inşallah.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Yani normalde bu mesaja cevap bile verilmez ama adamların kendi yaptığı açıklama üzerinden ufak bir matematik hesabı yaparak ortaya bir sayı koyuyorum başka bir şey demiyorum ki bu kadar Zoruna giden ne var acaba?

• 953 bin TL'ye satılan sözde yerli araba 😀😀😀

• Proje tatamiyle pininfarinaya ait bizden hangi mühendis varmış projede. Yapılamaz değil Fiat Renault Ford Hyundai otokar karsan zaten yıllarca bu mantıkta çalışıyor. Burada anlamadiginiz şey bu ülkede araba ilk defa üretiliyor diyorsunuz ya bütün parçalar dışardan geliyor oysa Ford kamyon motor ve şanzıman dahil yerli üretim tamamiyle Türk mühendislik ısı. Ford kamyon piyasasını Türkiye'ye bıraktı. Söylemleriniz aşırı akıl dışı kalıyor bu yüzden

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Sussss italyanlarda etirux mus yani onlarda Türk 🤣

• işte benim tam kızdığım nokta, onca yıl montaj yapıyorsun onca firmanın ülkenin arabalarını montajlayıp satıyorsun. Ama ne hikmetse fikri mülkiyet hakları kendisine ait bir araba yapmıyorsun yapmak içni girişimde bulunmuyorsun. Bir araç motoru şanzımanı yapayım demiyorsun. Sürekli montajlama ile bu ülkeye başka ülkelerin arabasını yerli diye kakalıyorsun.

Fikri mülkiyet haklarını elde ettiğimiz bizim olan arabayıda italyan tasarım bilmem ne diye kötülemeyi seçiyorsun. Arkadaş yapılsaydı yıllardır otomobil sanayi ellerinde bu montaj ailelerin her haltını yediler herşeyini sömürdüler. Zahmet edip onu yaparken birde kendilerine ait bir motor araç yapsalardı niye hiç böyle bir girişimde bulunmadılar niye böyle bir şey yapmayıp sürekli montaj ile bu ülkeyi sömürdüler demiyor burada TOGG u eleştiren zihniyet.

• Her gittiği yerde prize takarsa, kolay kolay sorun yaşamaz... Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı 

• 500 bin bandında A segment cliodan çok daha güzel tasarımlı ve hacimli teknolojik araba yapsalar da biz fakirler de alabilse. 1 milyon tl yi ödeyebilecek çok babayiğit yok bu ülkede arabaya.

• Türk vatandaşı için hayal olarak kalacak maalesef. Dünyanın en yüksek enflasyonuna(Tüikin çakma rakamlarına göre %80lerde, devlete göre %123 olacak ki yeniden değerlenme oranını yani tüm vergi ve cezaları ayarlayan oranı %123 ayarladılar, fiiliyatta ise bağımsız araştırma kurumlarına göre %170leri bulan enflasyon) sahip ülkemiz aynı zamanda vergiden vergi alan en ucuz araba için bile 1 arabaya 2 araba parası vergi çıkaran AKP hükümetine ben de teşekkür ederim. Sayelerinde orta gelirli bir vatandaşın bırakın TOGG sıfır clio ya da Egea alması bile olanaksız halde geldi.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Sana bir soru:

VW golf nerenin arabası?

Bakalım bilecek misin?

• Öner kullanıcısına yanıt
    Neden şu an var zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

Dizel aracı varsa Sivas'ın köylerinde onu kullansın o zaman.

Ne işi var elektrikli araçla.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle bir araç da yapılmalı. Ama şunu da hatırlatırım şu an 1-1.5m arası araçlardaki talep çok yoğun, firmalar sıraya bile yazmıyor bazılarında. Karlılığı en yüksek modele yoğunlaşacaklardır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.