Şimdi Ara

Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
11.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bak buna da cevap vereyim

bugün elinde elektrikli araç üretme teknolojisi olsun diye git İrana şu teşvikleri anlat,

iran sana üstüne sanayi bakanlığının anahtarını da verir üstüne şeriat düzeninde sokakta viski içirirler

birkaç sene sonra hepiniz togg konularından aynen siha konularından kaçtığınız gibi arkanıza bakmadan uçacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peripellatea P kullanıcısına yanıt

hesabı nasıl yaptınız?

22.150x60.000 = 1.329.000.000 tl yapar.

aylık %20 den mevduat faizine koysanız o da günlük

692.000 tl yapıyor. O da 10 günde 6.920.000 tl yapar.

12.500 tl işçi maliyeti olsa 553 işçinin 1 aylık maliyeti olur.

• alacaklara şimdiden hayırlı olsun

• Hayırlısı bakalım umarım yolu açık olur.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Ak troller gelmiş hemen 💡😀 Almanya ak troll ww golf bile daha uygun toggdan ama size bol şans asgari ücretle 9 yıl 4 ay içerisinde alabilirsiniz eğer fiyat En az5 kat artmazsa 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı
    Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandıTemel Kotiltwitter
    “Türkiye Yüzyılı'nda milletimize olan sözümüzü tuttuk. MMU ve HÜRJET taksi yaptı, ATAK 2 yakında motor çalıştıracak, ANKA 3 de ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Binlerce çalışma arkadaşımız ve iş ortaklarımızla ortaya çıkardığımız ürünlerimizi Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz.”
    https://twitter.com/Temel_Kotil/status/1637129973277286401
    Togg T10X'in ilk 24 saatte ne kadar ön sipariş aldığı açıklandı

• Sipariş için kredi kartı ile yapabiliyor muyuz yoksa nakit para ile eft/havale mi?

• Allah emeği geçen herkesten razı olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilade B kullanıcısına yanıt

Soru 1: Golf elektrikli mi?

Soru 2 : Golf hangi ülkenin malı?

• biz aç işsizken arabaya milyon milyon para dökecek 22150 kişi varmış

sakın bunlar sülale devri sayesinde zengin olup bizi aç bırakanlar olmasın?

• Ön sipariş hükümetciğimizin para toplayıp 3-5 ay kullanıp PARDON dedikten sonra iade edeceği başka bir girişim sadece.

Umarım alırsınız uzun menzilli japon eriğinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu mu anlamadın yoksa anlamak mı istemedin. Ben ortalama Avrupa'da alınan aylık asgari ile yemeden, İçmeden kaç ayda bir otomobil alınırın kıyaslamasını yaptım. Yoksa yer içer s.çar hiç almazsın. Yada gece gündüz çift vardiya yapar 2 asgari alır birini yer birini araca verirsin. Yada kendine yetenek kazandırır fazla maaş alırsın bir ayda alırsın bunlar beni ilgilendirmiyor. Sırf muhalefet olmak için sazanlık yapma okuduğunu anla sonra cevap ver. BİR DAHA DİYORUM BEN SADECE ORTALAMA BİRİM KIYASLAMASI YAPTIM.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • satıldı masala kanmaya devam et... sadece ön sipariş ki... asıl satış yapılmadan tüyeceklerdir...

• Öner kullanıcısına yanıt

Örneğinize karşı elektriksiz verecek halimiz yok herhalde. e-Golf

Alman malı. Almanya'da 22.981€

Togg yerli değil mi?

Lisans, marka bedeli vs yok. Nasıl Audi e-tron fiyatına olabiliyor?

Tamam savunuyorsunuz da gelin beraber savunalım savunacak tarafı varsa. Bu nasıl fiyat?

Togg fiyatına Audi e-tron satıyor adam. O da oranın yerlisi.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Dünyada isteyip yapamayan vazgeçen devlet olmuş mu? Ambargodaki KKTC çoktan yaptı bile. Bkz Günsel

GÜNSEL – Yenilikçi, Verimli, Zarif (gunsel.com.tr)

İran elk araba yapmak istemiş de becerememiş mi? Nerden çıkarıyorsunuz? Var mı bununla ilgili yazı haber vs? Yapmaya niyetlenmiş mi hiç?

İran'da IKCO, SAIPA, Pars Khodro, Kerman, and Bahman üretiliyor zaten. Çoğu Fransız lisanslı ortaklar. Elk de üretemeyecek bir ülke değil, bağlantısı çok, altyapısı, fabrikaları da var. Petrol ülkesi kendileri belki bizim gibi "ithal kömür yakarak havayı daha fazla kirletmek istemiyordur" daha ucuza geliyordur mevcut sistem. Altyapısı yeterli değildir? Sanki bizde altyapı mı var? Sahi 1 milyon şarj hazır olacaktı ne oldu o iş? Haberleri, reklamları koyayım mı burada?

Siha'yı zaten Bayraktar aileye katılıp devlete bişeyler satmaya başlamadan önce de yapıyorduk. Tusaş, Havelsan zaten vardı. Havelsan Baha, Tusaş Anka, Gözcü, Martı vs kim geliştirdi? Bunlar ağaçtan mı toplanıyor. Sadece mühendisleri kanal kanal gezmediği ve gözümüze sokulmadığı için bilmiyoruz.

Dünya'nın ilk seri üretim elk aracı Renault Fluence Bursa'da üretiliyordu. Neden kaçtı? Niye kaçırdık? Kapattı gitti adam.

Neden Demirel'den beri (1998) kimse araba fabrikası yatırımı yapmıyor? Honda, Opel neden kapattı gitti? Ford'a, Hyundai'ye niye Polonya'da Çekya'da fabrika açtı TR'de açmadı? Hyundai'ye neden liman yeri verilmedi? Chery neden TR'de görüşüp İspanya'da fabrika açtı? DAha yeni WV vazgeçti Daha çok var da yazmaya gerek yok.

Ülkemizde bir elk oto sanayisi olsun kim istemez? Ama gariban milletin parasını sıvayarak değil. Rekabet şansı yok.

Dünya devleri battı. Volvo Çinli oldu, Land Rover Hintli oldu bir sürü marka batıyordu WV aldı vs dünyada durum buyken devlet kafası nasıl rekabet edecek?

Bizde piyasa çok sığ şöyle 3-4 günlüğüne bir-iki Avrupa ülkesini ziyaret edip sokaklara yollara bir bakarsanız zaten sebebini bizden çok daha iyi anlarsınız.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Siz kendiniz yazmışsınız zaten. Araç için teşvik yok. Batarya için teşvik veriliyor Batarya için tüm ülkeler Çin'den bağımsız olmak adına destek veriyor. Almanya da destek veriyor. Hatta gelsin açsın diye yatırımcı arıyor çünkü batarya ülkesinde üretilsin istiyor.

Bizde ithalatta da teşvik var. Çin'den batarya alımlarda gümrük almıyoruz. Aradaki farkı anladınız sanırım.

Onlar Çin'den batarya almamak için teşvik veriyor.

Yaşınızı bilmiyorum ama ABD'yi sizden iyi biliyorum ;) Bir b.k zannetmiyorum o sizin iddianız.

5'li çete vs dersiniz demişsiniz. Zan'la hareket etmek büyük günah. Öyle bir şey hiç yazmadım ki öyle de düşünmüyorum. Neden yazdınız anlam veremedim.

Baykar'dan önce de siha vardı ama size TV'de döne döne 1 kişi gösterildiği için diğerlerinden haberiniz yok demek ki. Sadece gösterilene inanıyorsunuz.

Ticari sır demezlerse de bakarız Togg devletin parasıyla ne yapmış. Medeni dünyada vergi verenler nereye harcanmış diye kontrol ederler çünkü. Etmeliler. Her gösterilene inanıp zan'la hareket etmemelisiniz.

• nooldu öğrendin mi teslayı?

Siha'yı zaten Bayraktar aileye katılıp devlete bişeyler satmaya başlamadan önce de yapıyorduk. Tusaş, Havelsan zaten vardı. Havelsan Baha, Tusaş Anka, Gözcü, Martı vs kim geliştirdi? Bunlar ağaçtan mı toplanıyor. Sadece mühendisleri kanal kanal gezmediği ve gözümüze sokulmadığı için bilmiyoruz.

şu saçmalığa inanman Bile seni kara cahil yapar,madem sihan vardı ne demeye karakollarimizi basiyordu teröristler?
    Ne demeye boyuna f 16 kaldırıp bombaliyorduk?
    bir ürünü projelendirmekle o ürünü envantere sokmak arasında dağlar kadar fark var.
    örneklemek gerekirse akp den vereyim
    antakyaya 10 senedir otoban geliyor,projesi var kendi yok

adama pistte çakıl var seni uçurmam deyip kovalamislar be,yok zaten varmışta bilmemneymiste,bu söylediklerine ancak mangir merdanı izleyen yüzde 0.5 inanır.
    devlete satıyor dediğin baykar bugün o malı dünyaya satıyor,ama sen bunu gördüğün üzere hazmedemiyorsun.
    muhtemelen gebertilen pkk lilari da sinema filmi zannediyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Mart 2023; 23:6:40 >

• ben adamı hapisten kurtardı abd devleti diyorum,bu batarya yazıyor daha ya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.