Şimdi Ara

TOGG, 'togg.com' alan adı için açtığı davada haksız bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
1
Favori
15.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bile billur gecmis, hic birsey uretmiyor, satmiyor diye. Yahu adamlar 2014 te almis, site uzun yillardir tescilli, nasil art niyet olabilir. Toggxxx gibi birsey alsinlar artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "TOGG, açtığı davada şirketin Türkiye dahil dünya çapında bir itibara sahip olduğu.... "

buraya abartısız 1 saattir gülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 16 Eylül 2021; 17:17:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bir fikrim varwww.oztogg.com 😂😂 ÖzUrfa lahmacun gibi

• Adı konusunda uzun süre vakit harcandı diye hatırlıyorum. Kimse alan adını kontrol etmemiş mi?

• Ulan Musk kullanıcısına yanıt

tahminim togg geçici bir isim nasılsa değiştireceğiz diye işe başladılar, alan adını da hiç önemsemediler. sonra isim çok tutunca bu sefer değiştiremediler de, o önemsemeyen kişiler kabak bizim başımıza patlamasın diye üst yönetimi bi' şey olmaz dava açar alan adını alırız diye kafaladılar, sonuç da bu rezalet. bana kalırsa şu davanın sebep olduğu itibar kaybı, togg.com'un başka birine ait olmasından çok daha fazla. ciddi ciddi devletten milyonlarca lira destek alan firma avukat istihdam etmiyor mu diye düşündüm.

• dava sonucu cok haklı.

yani ben de X diye araba yapacam diyip, fabrika yok araba yok satış yok müşteri yok , italyada 2 prototip yaptırsam sonra da cıkıp X benım markamı kötü kullanabilir demek ne kadar saçmadır ya, fabrika yok araba daha üretilmemiş satılmamış. ileride yapılırsa edilirse fabrikası olursa olur da yurtıdışına açılırsa diye 10 yıllık firmanın domainine çokecekler. kafaya bak ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 16 Eylül 2021; 19:27:18 >
  • Nasi hicbisey uretmiyor ya ne diyorsunuz siz yerli arabamiz goklerde

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Benim bir fikrim varwww.oztogg.com 😂😂 ÖzUrfa lahmacun gibi

hakikitogg.com

hastogg.com

halismuhlistogg.com

karnımıztogg.com

dur la, bunları da hemen ben alayım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 16 Eylül 2021; 17:50:10 >
  • Araç çıkınca patent davaları yüzünden batacak gibi duruyor. Öyle bir öngörü oluştu bende. Ya da patent parası vermekten daha da pahalı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davalı taraf ise kendilerini "TOGG 2018 yılında kuruldu, hiçbir şey üretmiyor, hiçbir şey satmıyor, hiçbir müşterisi ve ürün bilinirliği bulunmuyor." sözleriyle savunmuş.

Savunma çok temiz değil mi ?

• Yabancıların senin genelge ve emri vaki yaptırımlarına karınları TOGG :asdafafsd

• İsim koymayı bile beceremeyen yobazlar haha
    Tasarım italyan araba alman ve ingiliz anladıkda isim bile koyamıyorsunuz aciz çöl zebanileri sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Eylül 2021; 18:1:53 >
  • hasgok kullanıcısına yanıt

Bir şey üretmeden dünya çapında itibara kavuşmuş.

Eee itibardan tasarruf etmeyen lider var..

2. Defa açılmış konu.

https://forum.donanimhaber.com/togg-com-icin-dava-acan-togg-hakkinda-sert-ifadeler-hicbir-sey-uretmiyor-satmiyor-ve-musterisi-yok--150556411

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2021; 18:8:36 >
  • domainbigdata.com
    togg.com - Website and Domain information |
    https://domainbigdata.com/togg.com

İlk kez 2003'te alınmış.

• toggtr.com , trtogg.com veya togg.eu alan adını kullansınlar globalde.

• Tr yapınca hep muhalifsinizciler nerede ?

• Ülke düşmanları nasılda sevinmişler. Bir Türk evladı nasıl buna sevinebilir?

Davaya gelelim. Adam 2014'de aldıysa alan adını zaten bu konuda dava açılması saçma. Hangi gerizekalı bürokratın işiyse tüm masrafları ona kitlemek lazım.

Davaya harcıyacağın parayı o adama versen zaten sana devrederdi.

Araba çıkmasın batsın diye bekleyen zavallıları da Allah'a havale ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 16 Eylül 2021; 18:27:56 >
  • ahahahah

Adamlar yurtdışındaki hakimleri de akp kontenjanından atandığı için istediği kararları çıkarttırabileceklerini sanıyorlar..

Şimdi gidip red kararını veren yabancı hakimle ilgili fetö soruşturması falan açarlar, biri şunlara durumu izah etsin..

• foşşik abd araba yapamayalım diye alan adını bile satın almış şeydan bunlar şeydaaan  

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Alan adı ilk kez 2003'te alınmış bu bir.

Sevinen falan yok. Aslında hiçbir iş yapmayıp, sadece tribünlere oynayıp, kendini dev aynasında görüp ondan sonra böyle s*çıp batıranlarla dalga geçiyorlar bu iki. Ek: Verdiğim vergilerimi böyle çarçur edildiğini görüp sonra da hesabını soramıyorsam bir yerden sonra ben de dalga geçerim. Sırf togg nezdinde değil her şeyde. 36 milyon euroya saab üretim hattını alınmıştı mesela patladı gitti.

Bu domain kafasıyla bunların çıkaracağı arabayı göreceğiz bu da üç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 16 Eylül 2021; 18:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.