< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31EBF3EDD -- 17 Eylül 2021; 12:0:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOGG, 'togg.com' alan adı için açtığı davada haksız bulundu (7. sayfa)
-
-
İddianamede eksiklik var. Alamanya'nın bile kıskandığı, bir ülke olduğumuz vurgulanmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay köpekler, ulu reisimizin ulu togg'unu aç bırakmışlar.
-
www.to99.com alsalarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrct -- 17 Eylül 2021; 12:18:27 >
Türkiye'den biri alsaydı elinden zorla isim hakkını alıp fetöcü diye de içeri atarlardı
şaka gibi davayı hangi kafayla açmışlar zaten kaybedecekleri belli bence sağlam bir avukat arasın togg
yeniden dava açmaları için demiyorum dava açarken biriside durum böyle böyle parayla anlaşmak hariç çözüm yok diye akıl verememiş mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 17 Eylül 2021; 12:46:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyide, adama yanaşip 3 5 fazla verip domain adını niye almamışlarki ?
bu arada arkadaşlar, donanım haber gibi olun, bi gün hükümet yanlısı, bi gün hükümet aleyhine haber yapın, böyle böyle malı götürün, işinizi görün, fanatık olup birbirinizi kırmayin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bir isim önerim var ama yazarsam dava açarlar xd.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence eninde sonunda alınır ama fazla para talep edecektir. Araba yollara bir çıksında gerisi kolay.
-
Tam seçim öncesi ürettik derlerse biraz oy gelir.
-
Garp kafasıyla otomobil yaptık , şark kafasıyla domainini almayı unuttuk.
-
Cahillik dizlerinden akıyor maşallah.
-
Şu alan adı TR'de alınmış olsa öyle bir çökerlerdi ki biz de izlerdik :) Neyse ki adalet konuşmuş.
-
ulan ne hakkınız var dava açmaya size ne kim hangi alan adını alıyorsa.
-
Siz işin magazinsel yönünü inceliyorsunuz ama bu dava bir çok şeyi açıklıyor.
Bu davayı kazanamayacağını biliyorsun, avukatlık bürosu da biliyor.
Geri dönüşü olmayacağını bildiğin bir parayı şirketten çıkartıyorsun, avukatlık bürosuna veriyorsun.
Tıpkı batacak olan bankandan, şirketlere kredi vermen gibi.
Yazık, hiç hayra alamet değil. İnşallah yanılırım, gelir bu postu editlerim.
-
ortada ne ürün nede müşteri yok millet hala togg çıkacak sanıyor... tabi kaybeder... hayali ihracatçıların en azından boş kolisi vardı...
-
15temmuzdemokrasivemillibirlikgünütogg.com
güzel bence.
-
yerlitogg.com
yerlivemillitogg.com
garnımtogg.com
boşlafakarnımtogg.com
senacbentogg.com
toggacinhalindenanlamaz.com
benimkarnimtogg.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 17 Eylül 2021; 15:6:39 > -
Ben bu kadar ayarı yedikten sonra ismimi değiştirirdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X