Şimdi Ara

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güzel fikir, bu CHP seçim vaadi olur. THOG,

bu arada T10F modeli üretim aşamasında. bunun fiyatı sence ne olmalı. 40 bin dolar uygun mu? yoksa Asgari ücret ile çalışanlar alabilsin diye 5 bin dolar mı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Ağustos 2024; 12:48:35 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa 100 euro’ya araba alınabilmeli bizim ülkemizde de.

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyorGencay Duranyoutube
    ALMANYA’da 100€'a OPEL CORSA ALMAK. . .98 MODEL OPEL CORSA 1.2 ECO TEC . #OPEL #CORSA #DEUTSCHLAND . Video : Çiya Bakır
    https://www.youtube.com/watch?v=GR6zGVGUDds&feature=youtu.be

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyorAlmanyada 1 Gurbetciyoutube
    Was geht ab Arkadaslar, Yeni bir Videoya hosgeldiniz. Bu Video‘da 100 Euroya aldigimiz Arbayi cekdik ve inceledik. Bmw cabrioyu sattim arkadaslar kis aykar icin kullanmak icin aldim. Bu tarz videolar icin abbone olup videoyu begenmeyi unutmayin:)) Instagram: almanyada1_gurbetci ve halil.tav
    https://www.youtube.com/watch?v=7SMGSMS0ACc&feature=youtu.be

TOGG’un yönetim kurulundaki lüks şatafat düşkünleri; markanın adını her okuduklarında akıllarına dank eder hiç değilse halk için uygun fiyatlı araba üretmek zorunda oldukları..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

10 yıl sonra TOGG ları ikinci elde alabilirsin bu fiyatlara

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Audi -1910

BMW -1916

MERCEDES - 1926 (1901 birleşme öncesi)

OPEL - 1929 (GM)

Porsche - 1931

Volkswagen - 1937

Seninde milli üretim yapan otomobil firmaların o yıllarda kurulmuş olsaydı sende bu fiyatlara rahatlıkla alırdın TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor 

(1932 de otoban yapmışlardı .. o yıllarda denizaltı , uçak ,ilk jet uçağı , tank vs ürettiklerini de unutmayalım)

TOGG - 2018

Togg fiyatları - 1.432.000 ye de Togg var

Togg T10X Türkiyede üretilen Renault Megane dan ve Duster dan ucuz , fiyatlar ortada ,kimin üretim yapıp ülkeye katkısı olduğu kiminde fiyatlar konusunda yalan söylediği ortada

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor

• Motor gücü (KW) den dolayı vergi dilimi yüksek olacağından biraz pahalı olacaktır. Ama bu araca binip performansına şaşırmayan yok. 😇

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TOGG'un Temmuz ayı satışları, 1227 adete düşmüş, Haziran ayında 1700, Mayıs ayında ise yanlış hatırlamıyorsam aylık satış adeti 4000 adet civarındaydı.

ama olsun itibardan tasaruf olmaz, TOGG'dan şöyle F segmenti dual motor elektrikli sedan bir araç bekliyoruz böylece Avrupalı rakiplerimizi kıskandırmış oluruz, aylık satış 500 adetlere bile düşse bunun yapılması lazım çünkü Avrupalı rakiplerimizi kıskandırmak daha önemli.

Ne gerek var Renault Zoe ayarında herkesin ulaşabileceği bir araç üretmeye? Avrupalı dostlarımız sonra bizimle dalga "bakın cücük kadar araba üretmişler ona biniyorlar" diye, itibar daha önemli TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor 

Hatta mevcut T10X'lerin fiyatlarına zam yapılmalı şöyle en düşük modeli en az 2,5 milyon TL olmalı ki Avrupalıları "vay be bak sen şu Türklere 2,5 milyonu şak diye masaya vurup araba alıyor, biz ise 100 Euro'ya ancak araba alabiliyoruz" diye düşündürmeli. TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor 

• togg ucuz model yerine 4x4 e yönelip kendini iflasa sürüklemiş tebrikler. BYD vs elektrikliler gelsin bakalım togg kalacakmı piyasada

• 2024 yılı bitmek üzere, hadi gelsin şu 4x4 Togg .. tabi vergi matrah düzenlemesi ile beraber.. ee mevcut vergilerle 90bin $ isterler.. Bu paraya yurtdışında kim alır Togg'u 38 bin $ dan tesla Performance varken ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.