Şimdi Ara

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor
    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, Türkiye’nin HIT 30 programı hakkında detaylar verirken Türkiye’nin otomotiv sanayisi ve Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil markası TOGG hakkında bilgiler paylaştı. Kacır, TOGG’un 4x4 versiyonunun ne zaman geleceği konusunda da bilgiler verdi.

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakın

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, A Haber’de Türkiye’nin teknoloji merkezli yol haritasını detaylandırırken TOGG'un 4 çeker versiyonunun önümüzdeki aylarda çıkacağını duyurdu: “TOGG'un önemli hedefleri var. 4x4 bildiğim kadarıyla önümüzdeki aylarda çıkacak. Ayrıca önümüzdeki yıl inşallah sedan modellerde yollara çıkacak. 2025 TOGG'un Avrupa'ya ihracata başladığı yıl olacak.

Kacır, 5 milyar dolarlık bir kaynakla Türkiye'de elektrikli araç üretim kapasitesini yılda 1 milyona çıkarılacağını sözlerine eklerken TOGG’un üretim tesisin hemen yanında Çinli Farasis ile ortak yatırımla Siro Energy bünyesinde inşa edilen batarya üretim tesisinde çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ayrıca Türkiye’nin 80 GW/h yıllık batarya üretim kapasitesi hedeflerinin olduğunu ve Avrupa’ya batarya ihraç edilmesinin amaçlandığını söyledi Bakan Kacır.

Ayrıca Bkz.Xiaomi elektrikli otomobil üretimini hızla artırıyor: 100.000 teslimat hedefi çok yakın

Kacır, “Otomotiv sektörü büyük bir hızla dönüşüyor, elektrikli araçlar yaygınlaşıyor, otonom araçlar yaygınlaşacak yeni birbirleri ve çevredeki diğer nesnelerle bağlantılı araçlar yaygınlaşacak. Yani aslında otomobiller akıllı cihazlar haline geliyor” diye konuştu.

• Hayırlı olsun.

• Abi işte bu çok satar. Türkiye'de para sı*an bir sürü insan var. O adamları togg kesmiyordu. Adam doktorla, mühendisle aynı arabaya binmek istemiyor. Bunun biraz güçlüsü ve zırhlısı kodomanların da ilgisini çekecektir.

Sedan olanı da togg t10x den ucuz olursa genel halka daha çok hitap eder. Şu andaki t10x böyle işimi oturtmuş beyaz yakalı arabası gibi oldu. Ne kodomanlar ne de genel halk aldı.

• Gemlikteki askeri bölge de daha çok yer var. TOGG ileride yıllık 1 milyon araç üretim kapasitesi için yer sıkıntısı yok. Yeter ki önce bir Dünya'ya açılsın ve tutsun.

Batarya fabrikası zaten hemen yanında yükseliyor.

TOGG’un 4x4 versiyonu çok yakında üretime giriyor
  • Kesinlikle ve kesinlikle, yarın öbür gün, için, bir BEKA SORUNUDUR, dijitalden yapay zekadan bağımsız ,İçten yanmalı motor.. içten yanmalı motor. İçten yanmalı bir motor kesinlikle yapılmalıdır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla 1600kg römork çekerken SUV klasmanında bir aracın satış danışmanları bile çeki demiri takılıp takilmadığını bilmiyorken birde 4x4 versiyonu çıkarıyorlar şimdi arasam sorsam gene adam akıllı cevap verecek satış danışmanı yoktur

• android seyfi A kullanıcısına yanıt
    Elektrikli bir araç nasıl oluyorda beka sorunu oluyor. Bence tam tersi içten yanmalı araç yakıtı olarak dışa bağımlıyız. Bu bir beka sorunudur. elektriği sen şahsi olarak bile farklı yöntemlerle üretip kullanabilirsin. İçten yanmalılar hiç gelmemek üzere yok olmalıdır.

• TR'de çıkacağı fiyata muhtemelen Tesla alınabilecekken kimse tercih etmeyecektir T10F'yi üretmeye başlasalar asıl. T10X'i satıp geçerdim.

• PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan ciddi oranlarda doğalgaz alıp elektrik ürettiğimizin farkındasınızdır umarım. Bunların hepsi yetmezmiş gibi yapılan nükleer santral bile Ruslara peşkeş çekildi. Ruslar savaşmadan Akdeniz'de kendilerine ait bir bölgeye sahip oldular. O nükleer santral devreye girdiğinde de elektriğe ödenen para Rusların cebine gidecek. Çok şey söylenir ama bu forumda ne desem boş...

• Chery, Bdy, Tesla varken 2028 e kadar ömrü olan Togg almak resmen kumar

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Su 7 ultra var. Mükemmel ve ucuz.

• ozgurrdunya kullanıcısına yanıt
    dışardan doğal gaz alıp elektrik ürettiğimiz doğru. buraya alakasız sayfalarca doğru olan bilgiler yazabilirsin ama müstakil eve sahip olan biri evde elektrik üretip elektrikli aracını şarj edebilme gerçeği kapı gibi ortada duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 30 Temmuz 2024; 14:24:49 >
  • gurselegemen G kullanıcısına yanıt
    Onu unuttum evet o da güzel bir seçenek çok iyi bir araba

• Offroad araç arıyorum zaten. Ama togg ne kadar offroad bilemiyorum. Bir de dağa çıktım elektrik bitti durumu var. Sanırım offroad için elektrik zor bu aralar. 2018 ÜSTÜ JİMNy bakayım en iyisi

• Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederek, bu aracın önündeki en büyük engelin ÖTV dilimi olacağı ve bu sebeple ÖTV dilim düzenlemesi geleceğini düşünüyorum. Zira muhtemelen 160x2 kW olacak ve bunun için bir ÖTV dilimi ve ÖTV oranı düzenlemesi gerekecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TOGG bir firma değil mi, neden bakanlık açıklama yapıyor ki? Anlıyorum sahip çıkıyoruz gibi durumlar yapılmak isteniyor ama bu bir firma hükümete ne güven var ki artık kocaman firma dururken gidip açıklama yapsın bakanlık. Bence zarar veriyorlar.
    İnşallah çok başarılı olur da, milletçe hak ettiği paraya araba alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.Ak -- 30 Temmuz 2024; 15:23:50 >
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Julia roberts "dünyayı ardında bırak" filmini izle. Bak dostum. Amerika yapacağı işi önceden haber verir. Amacı bak; nasılda herşeyi biliyorum öngörüm nasılda tuttu dümenini benimser. Ona inanan ahmaklarda aaaa nasılda bildi, nasılda anladı taa önceden söylemişlerdi.. 1 taşla 10 kuş. Çok göz önünde dümenciler. Artık yapacağı pislikleri başkalarının üstüne atması gerekecek.. eee yapay zeka / elektirki araçlar/ uzaylılar/ muhteşem kılıf argüman olur. Birilerinin günahı üstlenmesi gerek.. yapacaklarda... yazılımla... bak bunlar yaptı diyecek...pandemide ne yaptılarsa insanlar dışarı çıktı... ozaman korkudan dışarı çıkamayacaksın... çünkü bunu teknolojiye yaptıracaklar. Arabalar çoğu otonom.. yazılımı bi değiştir. Mersoda ne vardı distronic plus, öndeki/materyale canlıya çarpıyor, bunu değiştir????? Anladın olayı... amacı bu zaten.. bu şahsi öngörüm... saygılar...

• önce ısı pompasını sonra menzilini 1200 km çıkarmasıyla başlasın :D

• Diyelim ki sedanı 1.000.000 TL den satışa çıktı en ucuz kaç kişi alabilir. Bu fiyatta çıkması imkansız da hadi çıktı diyelim. Kredi işine hiç girmiyorum aylık 50.000 den aşağı ödeme çıkmaz. Ülkede sıfır araç bir çok kesim için hayalden öteye geçmeye başladı ve devam ediyor. Dolar devaüle olunca gör cümbüşü.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Dünyada nasıl tutunsun ? Ülkemizde satıldığı fiyatla yurt dışında satılmasının mümkün değil. Hiç bir aptal o fiyata almaz onu. Eğer ki ülkemizden daha düşük fiyata satılacaksa o zaman da türk milletini aptal yerine koymuş olurlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.