Şimdi Ara

Togg'un batarya tedarikçisi, 1,6 milyon km ömre sahip pil geliştiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi inşallah dediğiniz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG BYD ortaklığı adı altında TOGG u BYD ye devrederlerse hiç şaşırmayın. Oradan bir miktar para koparırlarsa her şeyi yaparlar. Zaten bundan sonra iktidar olamayacaklarını biliyorlar kaybedecek bir şeyleri kalmadı.

• Forumlarda ve medyada 5miluon km yapmış sağlıklı pilli tedlalar görüyoruz ki bu ömür kısa geldi bana yeni teknoloji pil için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • perperek kullanıcısına yanıt
    2 milyon km civarında Tesla duymuştum da 5 milyon hiç denk gelmedim. Taksi veya uberdir herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Taksi, bende genelde yurtdışındaki taksicilerin zaten yol aracı sorduğumda genelde teslim non pahalı olanı sorunsuz birde dizel araçlar 2.0 ila 5.0 arası hacimleri sorunsuz olarak veriyorlar özellikle alman dizeleri. Elektriklide teslim bataryada uzun saat süresinde başarılı, Çinlilerin konusunda pek fikir beyan etmiyorlar ama nyd Avrupa'daki fiyatları neredeyse bedava sokaktan çevirip 300-400 euro taksite bağlıyorlar.

• BYD'yi bilmem kaç teşvikle ülkeye sokmaya çalışıyorlar.
    Muhtemelen Togg'un fişini yine en çok reklamını yapanlar çekecek.

• Benzin mazot LPG petrolden üretilmek zorunda degil. Sentetik üretilebiliyor. Enerji sektöründe daha o kadar çok bilinmeyen var ki. Dünya çapında 2 milyar araç yeraltından çekilen petrolden üretilen yakıtla çalışıyor olsa 150 yıldır bu kadar kesintisiz tedarik olabilir miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG'A, ASPİLSAN batarya üretmiyor muydu?

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    TOGG zaten yok. ne fabrika var. nede araba. 5-10 tane İtalyadan geldi sokaklarda onları gezdiriyorlar. zaten TOGG üretilse bile kimse alamaz. asgari ücretle bu vatandaş nasıl TOGG alacak :)

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Zaten akp giderse Togg da biter. Adamlar muhalefet ile çalışmayacaklarını söylemişlerdi açık açık aynı şey Bayraktar içinde geçerli. 2028 seçim zamanı yine başlarlar togg, uçak, gemi cart curt demeye. Hatta Togg un ilk tanıtımı yapıldığı zaman özellikle asgari ücretin açıklanacağı zamana denk getirmişlerdi çünkü komik bir zam yapılmıştı ve millet ayaklanmıştı tepkileri bastırmak için Togg tanıtımı yapıldı sonra her yer suspus. Kısaca tamamen siyasi bir proje hükümet değişirse Togg alanlar elden çıkarmaya çalışacak deli gibi

• Ben ülkeme göre bakarım. Bizim ülkede yokuş çok. 1500km 1000km eder bize 25bin km batarlı lazım şarjı da maks. 1 saatte dolmalı.

• Onlar uğraşırsa zaten 5-10 yıl sürecek. Ben tüketici açısından ve kendi açımdan dedim. Teknolojinin makul, kullanılabilir, sürdürülebilir hale gelmesi için. Ayrıca şu anda hangisi daha az kaynak tüketiyor net belli değil.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    İlk kez teknik bilgileriyle birlikte,Togg'un bataryasinı görüyorum,ki Togg'da kullanılma olasılığı çok fazla ,ağırlık,batarya kapastesi,üretici firmanın FARASIS olması,NMC olması vs.tutuyor,2500 döngü çok iyi,1,250 k.km.çok iyi,peki Togg neden bu bilgilerle reklamını yapıp ksndini parlatmadı?acaba kritik zamana mı,erteliyor,esas bombayı?

• Batarya tedarikçisi derken ? 1 dk .. batarya yerli değil miydi :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.