|
Bildirim
Peki biz bunu togg da görebilecek miyiz ? Tık tık clickbait
|
Togg mu kaldı Allah aşkına, seçim bitti, yatırım gitti. Her gün satıldı dedikodularıyla alıştırmaya çalışıyorlar. Kırk yılda bir iş yapılıyordu o da siyaset malzemesi oldu gitti. Yazık yahu...
|
olum hala satılıyor senin derdin ne :) |
ortaklık endişelenecek bir şey değil ki hocam. hele de otomotiv sektöründe! çeri mercedes ile ortak girişimler yaptı. avrupadan özellikle alman firmalar ve amerikadan işbirlikleri var, anlaşmaları var. byd dediğiniz firmanın dörtte biri amerikalı firmaya ait. Warren Buffett Çinli otomobil markası deyince finans kaynakları çin devleti değil ki, avrupalı amerikalı zenginler. Gelsinler Togg da ortaklık kursun Byd ile. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Yazılım yönünden katkısı olsa Togg zaten kaliteli güzel araç yapmış, batarya için Farasis ile anlaşmış ama işin içine BYD blade bataryaları da karışırsa çok daha güzel olmaz mı? |
Akp giderse TOGG biter, baykar gider.. Peki ne gelir? Yine eski kısır döngülere mi döneceğiz? Bol bol heykel, rakı balık, Atatürk sömürüsü gelir ki biz de zaten bunlarla medeniyeti kurarız.. Siz ne zaman adam olacaksınız?
|
5-10 yıl beklemek lazım daha elektrikliye geçmek için göründüğü kadarıyla.
|
Valla yanlış anlama ben alamam da yaşadığım yer de tokur tokur togg alan var sanki beleş hatta taksi olarak kullanan bile gördüm sanki beleş verdilee
|
chp varkene bu ülkenin düşmana gerek yoktur.Baksanıza Amerika’nın bir taraflarını hürmeten öpen adamlarından namık tan denen adam diyeceğim ama adam demeye dilim varmayan bu şekilsiz Mavi vatana masal diyor Azerbaycan’a yapılan yardımlara o iğrenç diliyle zehir saçıyor. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım nereye gitti pardon? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aksine mutluluk duyarım. Ama çok fazla dedikodu haber yaymaya başladılar. Bu malum yönetimin klasik taktiği. Bir de çinlilere yapılan son teşvik, Tesla ile sürekli dirsek teması. Bilemedim, ben yanılırım inşallah. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olum hala satılıyor senin derdin ne :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Derdim yarıyolda bırakacaklar gibi davranmaları. Hiç mi takip etmiyorsunuz konuşulanları. Gece mabadım açık kaldı ıslak rüyalarda mı gördüm? Kendimden şüphe etmeye başladım. Togg Çinli ortak diye aratınca çıkan haberler bir tek beni mi endişelendiriyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 29 Temmuz 2024; 0:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ortaklık endişelenecek bir şey değil ki hocam. hele de otomotiv sektöründe! çeri mercedes ile ortak girişimler yaptı. avrupadan özellikle alman firmalar ve amerikadan işbirlikleri var, anlaşmaları var. byd dediğiniz firmanın dörtte biri amerikalı firmaya ait. Warren Buffett Çinli otomobil markası deyince finans kaynakları çin devleti değil ki, avrupalı amerikalı zenginler. Gelsinler Togg da ortaklık kursun Byd ile. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Yazılım yönünden katkısı olsa Togg zaten kaliteli güzel araç yapmış, batarya için Farasis ile anlaşmış ama işin içine BYD blade bataryaları da karışırsa çok daha güzel olmaz mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Temmuz 2024; 1:29:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 29 Temmuz 2024; 07:56:03 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Yok dostum ben o grupta değilim. Ben soyu tükenenlerdenim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neyse togg çöbb diyen hakaret bile etmeye değmez tayfadan olmaman güzel Dua et byd ortak olsun togga o kadarını söylüyorum markaya çağ atlatırız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |