Şimdi Ara

Togo'dan JBL büyük hoparlör getirmek güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gemide çalışıyorum ve yanımda gemiye katılırken almış olduğum büyük hoparlör (Partybox 310) var. Şansa da Togo'dan gemiden ayrılacağım. Bu büyük hoparlörü sizce uçağa valiz olarak vermem güvenli olur mu? Kaybolma ihtimali var mıdır? Daha önceden tecrübe eden birisi varsa beni aydınlatabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Orjinal kutusundaysa bişey olmaz.Köpükleri darbe almasını engeller.Dışına çuval geçir taşımak için.Kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

Aslında ben güvenlik için sormuştum. Orda bubtarz eşyaları alıyolarmış da uçağa girmeden.

• iverzan İ kullanıcısına yanıt

Doğru düzgün bir ülkeden geliyorsanız böyle bir hırsızlık olmaz.Ama 3.dünya ülkesiyse(mısır,rusya,brezilya..vs)bişey diyemem.Onlarca kez uluslarası uçtum herhangi hırsızlık duymadım.Bagaj alındıktan sonra çalınması neredeyse imkansız.Çünkü teşebbüs edenin alıp götürmesi mümkün değil.Bence böyle bir gerekçeyle getirmemezlik etmeyin.Zaten almışsınız artık,gemide bırakamazsınızda.

Edit:Şimdi tekrar baktım Togo.Togo için garanti veremem:): Ama birşey olmaz;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtiöz -- 10 Eylül 2024; 23:18:8 >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

İşte ben de o yüzden tırsıyorum biraz. Bakalım deneyip göreceğiz. İnşallah bir şey olmaz. (:

• iverzan İ kullanıcısına yanıt

İnşallah birşey olmaz(%90 olmaz)Denemeye değer.O cihazın Türkiye'de olması çok kıymetli.

• Togo nerde ki dunya haritasi kaldirdim aydaki krater isimlerine bakiyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtiöz

İnşallah birşey olmaz(%90 olmaz)Denemeye değer.O cihazın Türkiye'de olması çok kıymetli.

İnşallah bakalım deneyip göreceğiz (:

• sething kullanıcısına yanıt

hahahahha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.