Şimdi Ara

Tok Kapi Meselesi Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GrandLotus

O zaman bombayı bırakıp çekiliyorum.Vw'de kapı deyince aklıma direk bu geliyor napayım

Bu ne ya şaka mı Hey Allahım şu forumda şu arabayı savunanlar var ya

• @TrMhMt

Bu minibüs tarzı eski fordlar var biliyosunuzdur.Overlokçu olur geneli yada içinde halı satarlar.Onların kapısıda

öyle larp diye kapanır.Ama unutmayalım bir "golf" kadar bir "vw" kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 7 Ağustos 2013; 2:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

izalatör meselesi kapının saç hatlarına konan lastikimki madde arac astarlanmadan once koyuluyor ve astarlandıktan sonra astar fırınına girerken içerde sisip gürültünün kesilmesini saglıyor ne kadar bol konursa o kadar tok oluyor yani , saç kalitesi degil izalatör bollugu

tofaş çalısanından bir linea alan varsa bilir , uretım sırasında rica ile o izalatörler özenle ve bolca yerleştirilir,, tavanda bir adet varsa ıkı adet kapılarda o sekılde , alttaban astarlama ve pvc kaplama yine o sekılde ,, sonunda = sessiz bir arac hemde tok kapılı

karsanda çalışırken bizde öyle yapıyorduk . çalışanlardan alan birisi varsa özellikle boyahane çalışanı ise o arabanın izole edilmedik noktası kalmıyordu :) bir tane özel çıkarttı abimizin biri . bildiğin yol sesi felan yok araçta :D alt tabana çift keçeler motor bölümüne ekstra malzemeler . alt tarafa ekstra pütürler. ben bu kadar sessiz partner görmemiştim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY

quote:

O zaman bombayı bırakıp çekiliyorum.Vw'de kapı deyince aklıma direk bu geliyor napayım

Hava Yastığı Bile Düzgün Açılmıyo Kafayı Sola Çarpıyo Mankencik :)

• quote:

Alın size Vw gerçeği
    @mgzgn @CakirAkinSen @Emre Guven @createemir @WaMoreau @^^chicken_translate^^ @KUZEY_GÜNEY @Anro @Alpine.

Tok Kapi Meselesi Nedir?

İşsiz misin?

• quote:

quote:

Alın bunları da konuşun biraz. İşiniz gücünüz tek yönlü bakarak çirkeflik yapmak.

01:30'dan itibaren iyi izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 7 Ağustos 2013; 16:27:13 >

• çengel bulmacalarda çok çıkar. "vw nin kapı sesi" cevabı 3 harf ve basit... TOK
  • Burada bana bi mesaj yok değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz markayız biz patlamayız çatlamayız diye reklam yapacak değil. Kapı sesi ile araba alan ve müşterisi böyle küçük düşüren bir firma olabilir mi

• quote:

Sorunsuz markayız biz patlamayız çatlamayız diye reklam yapacak değil. Kapı sesi ile araba alan ve müşterisi böyle küçük düşüren bir firma olabilir mi

Tok kapi sesi dedikleri bu mu acaba?

• Bu tok kapı sesi için kapının iç ceplerine birşeyler doldurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.