Şimdi Ara

Tok Kapi Meselesi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bir kac aydir otomobil bolumune takiliyorum. Bu zaman zarfi suresince gordugum tok kapi sesi meselesi ne demek hep sormak istiyorum. Ozellikle avrupa-asya otomobillerini kiyaslatlarken bu kriteri one cikariyorlar avrupa arabasi onerenler. Peki nedir bu tok kapi olayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vwdir canım kardeşim

• kapının kapanma sesidir rkardeşim bazı insanlar bunu fetiş haline getirmiş,bu ses için ww araba alan bi le var. . . ayrıca bi ara yumuşak gögüslü alman fantazisi vardı bilenler bilir. . .
  • Şöyle ki, Japonlar sadece motora, son yıllarda da güvenliğe önem veriyorlar. Sonuç olarak b c d sınıfında en muhteşem motorları yaratıyorlar. Almanlar ise her şeyiyle mükemmel bir araç yapma peşindeler. Bu yüzden kapıları kapanırken bile güzel bir ses çıkartmaya çalışıyorlar. Tok kapı sesi de genelde Volkswagen'larda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1997 -- 3 Ağustos 2013; 19:06:21 >
  • otomobilin kalitesini sembolize eden bir kavramdır. tek bir kelime ile ifade etmek zor. örnek vermek gerekirse geçen sene palio sahibi olarak bagajı büyük araç arayışına girmiştim. o dönemde baktığım mareanın kapılarının kapanışı bile daha kaliteli idi.

foruma gelince tok kapı sesi vw özellikle de golf sever forum üyelerinin i30, c4, bravo vb modellerin golfden daha kaliteli, daha donanımlı olup daha ucuz satılmalarına karşı geliştirdikleri bir argümandır. yani golfün donanımı az da olsa, kalitesi düşük de olsa sonuçta o bir golf ve kapıları tok kapanıyor türkler olarak daha pahalı alabiliriz.
  • O zaman bombayı bırakıp çekiliyorum.Vw'de kapı deyince aklıma direk bu geliyor napayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

O zaman bombayı bırakıp çekiliyorum.Vw'de kapı deyince aklıma direk bu geliyor napayım

Aynen ağzına sağlık kardeşim.
    Kapı sesi çok fazla tok olmayacak zira düşüyor meret....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mgzgn kullanıcısına yanıt
    Ben çok ciddiyim yani forumda bir Vw olayı olduğu için koymadım bunu.Dışarda evde herhangi bir yerde dolaşırken bir tane kapı göreyim kapatılan bir kapı sesi olsun direk aklıma bu video geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

O zaman bombayı bırakıp çekiliyorum.Vw'de kapı deyince aklıma direk bu geliyor napayım

Aynen ağzına sağlık kardeşim.
    Kapı sesi çok fazla tok olmayacak zira düşüyor meret....

Bunu beğendim.

• quote:

Konu kapanabilir

• Tok kapı sesi = S serisi, 7serisi, A8, bilimum Bentley ve Rolls Royce modelleri ile Golf .
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Hocam CC'yi de ekleseydin şimdi gelirler

Hadi bir videoda benden olsun ama kızmak yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Guven -- 3 Ağustos 2013; 21:34:15 >

• Emre Guven kullanıcısına yanıt
    Bunda kızılacak ne var ?Kapı kopmuyor bişey olmuyor
  • quote:

+1 vw gelmiş geçmiş en dandik araçtır,her zaman toyota her zaman honda diyorum.

not:vurmayın bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 3 Ağustos 2013; 23:21:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

Toyota ve Hondayı okuyunca istemsiz güldüm hocam

• Sende vurmayın demişsin ama vur bana vur bana diye çağırıyorsun hocam
  • yeni civic te tok kapanıyor.

benim çok hoşuma giden bir durum.
  • adamlar kaza anında yolcu kolayca araçtan çıkabilsin diye kapıya ayar vermiş gene yaranamamış,cık cık cık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

quote:

Toyota ve Hondayı okuyunca istemsiz güldüm hocam

niye hocam bir bmw bir mercedes olmazlar ama fiyatının hakkını veriyorlar

• bi ara babamla mercedes e320 almayı gitmiştik ....
    adam arabayı gösterdi ..
    babam dört kapıyı sürekli açıp açıp kapatıyor ... sonra sürücünun kapısını açıp kapatıyor .. bir yandanda sesi dinlemeye çalışıyor ...

adama döndü... dedi ki sen bu arabayı herhalde sürekli tek başına kullandın dedi ..

adam şaşırdı ben bile şaşırdım .... sesten bile arabanın kaç kişi kullanıldığı belli oluyormuş ...

sonra zaten almamıştık, sırf ahır gibi sigara kokusu var diye ..

neyse bu konuyla alakasız oldu ... ama o tok sesi sağlamlık uyandırıyor bazı insanlarda ...şahsen bende plastik bir kapı örter gibi bir his istemem ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.