Konuyu hortlatalım 2020 yılında toki çıkanlar evleri aldımı acaba? Bugün açıklanan tokide azami 2 yıl içinde teslim edilecek deniyor? |
TOKİ 100 bin konut (10. sayfa)
-
-
Başvurular yarın başlıyormuş. Parası pulu olup evi olan tüm aileler arsa için başvuracak ve müstakil ev diktirecekler kendilerine.
Çok merak ediyorum Ankara'da hangi araziye yapacaklar,
-
Bende başvurmayı düşünüyorum. Takip edelim bakalım.
-
27 yıllık ömrümde bu ülkede inşaatla ilgili olmayan bir müjde proje göreyim dişimi kırıcam.
Konut gerekli ona lafım yok.
-
İstanbulda Nefes alacak yer kalmadı gene o tokinin ucube çimento evlerini dikecekler her yere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, tapuda adıma kayıtlı bir tane dükkan var, konut projesine katılmama engel olur mu?
-
İstanbul içinse hayır daha yeni dayımı sözleşme için tokiden aramışlar fiyatlar guncellenecekmis diğer sunulan koşullar ozamanki şartlara tabi sanırım ziraat bankası 0.45 sabit odemeliydi onunki kura çekimi sonrası sözleşme yapılacak denilmiş..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne moktan sistem,sms gelmiyor edevletten bakılmıyor yapsa yapsa agape yapar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şartlar yazıyor azıcık okuyun " Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç"" dükkan isyeri diye geçer basvurabilirsiniz
İşyeri hariç yazmışlar bazı yerlerde bu şart yazılmamış kafamı karıştıran buydu emin olamadım :)
-
3+1 yada 2+1 secme gibi bi secenek cıkmıyor bu olayi nasil cözcez yani 3+1 başvurmak istiyorsun ama başvuru yapiyorsun ama hangisine belli deil
-
Acaba daire hissesi olan başvurabiliyor mu? Mirasla %50 oranında tapum var. Yarısı benim ama tamamı değil.
-
Başvurabilir şartlarda belirtilmiş
-
Okunası
Ahmet Kanattwitter“Şu TOKİ meselesini Bilal e anlatır gibi anlatayım. Diyelimki talip olduğunuz ev Ankara'da Evin sözleşme satış fiyatı850 bin TL Vade:240 ay Müracaatınız kabul edildi ve Kasım 2022 ayı itibarıyla bankaya sözleşme imzalamaya gittiniz. Önce peşinat olarak 85.000 TL ödeyeceksiniz”https://twitter.com/84c2393849ee40f/status/1571142401552683008?s=20&t=mVxF2x5yDGjp8nN-33efxg -
Eskiden tefeciler bu sekilde kredi verip odeyemeyenin elinden malini alirlardi. Odenenlerde tefeciye bonus kalirdi. Simdi is legalizemi oldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksit artışı ve maaş artışı aynı oranda olacağı için fark sabit kalır yaklaşık.
Yani ilk ödeyeceğiniz taksit tutarı/maaş oranı aynı kalacaktır.
3500 taksit / 15000 maaş
5 yıl sonra toplam enflasyon %100 olsa bile
7000 / 30000 oluyor oran aynı yani değişen bir şey yok. 240 ay sonra evin senin.
-
yani mesela 2+1 istiyorum kurada 3+1 cıktı ödeyemecekler yene sıkıntı şansında şansı lazım desene tşkler bilgi icin
-
Bu evleri alanlar oturmaya başladı mı yoksa halen inşaat aşamasında mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X