Bildirim
TOKİ 100 bin konut (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İki tane de biz girdik bakalım. Bir Arnavutköy bir başakşehir
Kesinlikle oturmayı düşündüğüm yerler değil. Birine bacanak başvurdu benim adıma. Diğerine eşim.
İkisine de çıkarsa (ay hadi inşallah) bacanağın kurasını peşin ödeyip üstüme alıcam.
Eşimin üstüne olanı da minnak minnak öder bitiririm.
Yorumlar çok olumsuz ama anlamıyorum, tabi İstanbul İl sınırları içinde (cehennemin dibi de olsa) Max 180k ya 2+1 daire veriyor herifler site içerisinde . Biz burada alınır mı diye tartışıyoruz.
Alınır abi. İki çıkarsa ikisini de alıcam. Bulamadım kimseyi üçüncü için başvuracak, üç çıksa üçü de alırdım.
En kötü ihtimalle proje bittiğinde kiraya veririm 1200 TL kira getirse biri yeter. Saçma sapan yorumlar.
İstanbulda çıktığında vazgeçecek olan varsa ulaşsın bana ben alırım 2+1 daire 180k civarında . Kimse kimsenin kafasını bulandırmasın.
Dip not : 240 ay vadeye girmeyi düşünen kimse cidden bulaşmasın. Korkunç rakamlar çıkar. Ben birini peşin, diğerini 3 sene vade ile almayı planlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 17 Ocak 2020; 11:22:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
240 ay vade 0.49 faizle öyle korkunç rakamlar çıkmıyor çünkü ödeme sabit.bu arada başakşehir dışında tuzla ve arnavutköydeki toki evlerinin kiraları 650-700 tl civarı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Senin yaptığına çingenelik derler gerçekten ihtiyaç sahipleri başvuracağına üçüncüyü almaktan kiraya vermekten bahsediyor. Bu milletin aklı hep mi üçkağıtçılığa çalışır yahu.quote:
Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı
Kesinlikle oturmayı düşündüğüm yerler değil. Birine bacanak başvurdu benim adıma. Diğerine eşim.
İkisine de çıkarsa (ay hadi inşallah) bacanağın kurasını peşin ödeyip üstüme alıcam.
Yorumlar çok olumsuz ama anlamıyorum, tabi İstanbul İl sınırları içinde (cehennemin dibi de olsa) Max 180k ya 2+1 daire veriyor herifler site içerisinde . Biz burada alınır mı diye tartışıyoruz.
Alınır abi. İki çıkarsa ikisini de alıcam. Bulamadım kimseyi üçüncü için başvuracak, üç çıksa üçü de alırdım.
En kötü ihtimalle proje bittiğinde kiraya veririm 1200 TL kira getirse biri yeter. Saçma sapan yorumlar.
İstanbulda çıktığında vazgeçecek olan varsa ulaşsın bana ben alırım 2+1 daire 180k civarında . Kimse kimsenin kafasını bulandırmasın.
Dip not : 240 ay vadeye girmeyi düşünen kimse cidden bulaşmasın. Korkunç rakamlar çıkar. Ben birini peşin, diğerini 3 sene vade ile almayı planlıyorum
-
Sizde de ne doymazlik varmış bilader birde marifet gibi anlatıyor. Madem peşin alabiliyorsunuz madem 3 yılda odeyebiliyorsun bu konutlar size gore değil birakinda gerçek ihtiyaç sahipleri faydalansin gerçi kime anlatıyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çıkmıycağı için boş hayallere kapılma çok fazla başvuru var şansın 100 kişide 1 kişi -
3 yıllık stadyum çürüdü bunlardan birşey alınmaz -
-
Eski satışlarda kiraya verilemiyordu bu nedenle yıllarca aynı insanlarla kalmak zorunda olunduğu düşünülüyordu. Oysa kiraya verilebiliyormuş. Adamlar bir şey yapıyor ne yapıldığı belli değilquote:
Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abla ay hadi bi işine git. Belli ki sonradan görme bi minnaksın. Sinir zıplamasısın. Blok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 24 Ocak 2020; 7:37:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kura tarihleri belli oldumu acaba ne zaman çekilecek? -
Google aramalarında şubat-mart gibi deniliyordu. Fakat resmi bir açıklama yok hala.quote:
Orijinalden alıntı: BenFero
Kura tarihleri belli oldumu acaba ne zaman çekilecek?
Haber siteleri hit çekmek için saçma saçma haberler yapıyorlar. -
sorduğunuz sorulara toptan bir açıklama yapayim.eskiden kiraya verilemiyordu çünkü bankadan kredi kullandırtmıyordu şimdi bankadan kredi kullandığın için ev senin sayılır sadece borcun var o yüzden istediğini yapmakta özgürsün eski tokilerde kredi kullanılmadığı için kiraya verilmiyordu.kuralar şubat ayında çekilecek tahminen şubat ayının ortasında.ödemeler sözleşmeden hemen sonra başlıyor yerler belli olduktan sonra ödemeler başlayacak eğer kirada olanlar varsa hem kira hem kredi ödemek zorunda kalacaklar bu durum baya zorlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 24 Ocak 2020; 23:16:58 > -
Ben şahsen gidipte TOKİ'den daire almam. İnşaat sektöründe olduğumdan iyi biliyorum, TOKİ'nin binaları genelde problemli. -
bende bir çok şikayet okudum memnun olmayan çok kişi var.ama bir kısımda gayet memnun sanırım bölge bölge değişiyor memnuniyet oranı bazı bölgelerdeki kişiler çok şikayetci eksikliklerden.quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
Ben şahsen gidipte TOKİ'den daire almam. İnşaat sektöründe olduğumdan iyi biliyorum, TOKİ'nin binaları genelde problemli. -
TOKI genelde kalite olarak problemli konutlar yaptırıyor. En ölü fiyata yaptırmaya çalıştığı için bu oluyor. Şahsen ben bunlardan uzak dururum.quote:
Orijinalden alıntı: otuztemmuz
bende bir çok şikayet okudum memnun olmayan çok kişi var.ama bir kısımda gayet memnun sanırım bölge bölge değişiyor memnuniyet oranı bazı bölgelerdeki kişiler çok şikayetci eksikliklerden.
Alıntıları Göster -
Toki kuralarının ne zaman olacağı hakkında bilgisi olan var mı ? -
kuraların zamanı net belli değil.bu arada tokinin sitesinden bir çok şehirde kaç kişi kimler 2+1 3+1 başvurmuş isimlerini görebilirsiniz ayrıca başvurusu kabul edilmeyenlerinde listesi var.istanbul ankara gibi büyükşehirlerde bu liste yok ama bir çok ilde listeler açıklanmış
http://talep.toki.gov.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 8 Şubat 2020; 2:59:21 > -
Kuralar şubat ayında bitmeyecek mi ?Cumhurbaşkanı şubat ayında kuralar çekilecek demişti..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X