< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TOKİ 100 bin konut (9. sayfa)
-
-
Alt gelir grubuna baglı evler kiraya verilemez yasak,quote:
Orijinalden alıntı: otuztemmuz
Tam lokasyonlar daha belli değil
Arnavutköyde hadımköy diye tahmin ediliyor
Taksitler sözleşmeden sonra başkayacak evler bitmeden taksitler ödenmeye başlanacak
Kredi kullanıldığından taksitler sabit olacak ödemeler bankaya yapılacak
Konutları kiraya verebilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yasak değil serbest toki kendi açıkladı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tokinin sitesindem alintidirquote:
Orijinalden alıntı: otuztemmuz
Hayır yasak değil serbest toki kendi açıkladı
Alt gelir projelerinden satın alınan konutlar kiraya verilebilir mi?
Alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalanan konutlarda borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranmakta olup, alıcının kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilmektedir.
Hayır o eski tokiler için geçerli ve güncel değil 100 bin konut için herhangi bir yasak yok.çünkü eski tokilerde banka kredisi kullanılmıyordu 100 bin konut projelerinde senin borcun bankaya olduğu için tokinin herhangi bir müdahale hakkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 22 Mart 2020; 18:33:43 >
-
Arkadaşlar para iadesi kartsız atm den alınabiliyor mu?
eğer şubeden almamız gerekiyorsa hangi evraklarla gitmek lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat Bankası atmden kartsız iade alınabiliyor.
-
Merhaba arkadaşlar
bir tane 2+1 çıktı bize.
Peşinat ödemesi ne zaman olacak.
Bir bilgi bulamadım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 29 Nisan 2020; 22:36:54 >
biz de beklıyoruz.hala bir haber yok..quote:
Orijinalden alıntı: _RuLazz_
Merhaba arkadaşlar
bir tane 2+1 çıktı bize.
Peşinat ödemesi ne zaman olacak.
Bir bilgi bulamadım ben. -
evet gençlik. yeni açılan konut kredisi faizleriyle birlikte bunun durumu nedir sizce? hala avantajlı mı? -
Toki 100 bin konuta yurt disinda yasayanlar basvurabilir mi? Sigorta vs isteniyor mu yoksa kefil yetermi? Sartlarda bununla ilgili bisey yok sanki herkes alabilir gibi. Bundan ote yurt disinda yasayan biri 100 bin konut projesinden daha once ev alip devir eden birinden evi devir alabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 25 Haziran 2020; 11:38:28 > -
Arkadaş lar bu TOKİ başvuruları nasıl nerden ve ne zaman oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar evlerin nerede olacağı belli değil, evlerin planı belli değil, katı belli değil. zaten ortada ev yok. sözleşme imzalayıp %10 peşinat vereceksin ve her ay ödemeye başlayacaksın. 1.5 yıl içinde tamamlanması planlanıyormuş. bu "alt" gelir grubu hem bunu 1.5 yıl ödeyip hem nasıl kendi kirasını ödeyecek? bu iş bana çok akıl işi gibi gelmiyor. sizin fikirleriniz nedir?
çekilişte adımız çıktıktan sonra nasıl bunu iptal edip başvuru ücretini geri alabiliriz?
-
Eve girdikten sonra ödeme başlıyor diye biliyorum
hala peşinatla ilgili bir bilgi gelmedi.ne zaman yatıracağız acaba.
-
Banada 100 bin konut projesi kapsamında 2+1 daire çıktı arkadaşlar.
Sözleşme ne zaman yapılıyor, ödemeler ne zaman başlıyor, inşaat ne zaman başlıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
-
Bu konut projesinde daireler teslim edildi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X