hala çekilişleri bekliyorum.. |
TOKİ ARSA/İŞYERİ KAMPANYASI ??? (2. sayfa)
-
-
arsalar için kuralar çekilmeye başlandı. vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
kuraların bitimi ne zaman bilmiyorum. haberler geldikçe buradan paylaşmaya çalışacağım.
"İlk Evim Arsa" projesinde kura çekimi başladı - Son Dakika Haberleri (trthaber.com)
-
seçimle birlikte herşey unutulup gidecek maalesef.
-
Ben de yazmaya gelmiştim :) İş yerini bekliyorum, umarım yakın zamanda o da başlar. Verilen arsa sayıları baya az gözüküyor. Hızlı bir şekilde biter büyük ihtimal arsa çekilişleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşterek arsanın kac tanesi birlesip 1 apartman olusturacak ? Site gibi olursa bir kismi ortak alan yesil alana falan gider heralde.
Mustakil veya müsterek arsa aldım diyelim. Tek katlı veya apartman yaptirdigimiz zaman insaatimizda vergi indirimi vs oluyormu? Sadece arsa ücretimi vergiden muaf?
Toki planina gore yapilacak diyor. Normalde toki 108 -120 m2 2+1, 3+1 yapiyor. 150 m2 mutahite yaptira bilecekmiyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6630 -- 17 Nisan 2023; 1:1:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet arkadaşlar istanbul arsa kura çekilişleri tamamlandı. youtube da canlı yayınlandı toki sayfasında.
191 000 küsür kişiden 10 000 asil 1000 adet yedek olmak üzere 11 000 kişi kurada çıktı. e devletten kontrol sağlayabilirsiniz.
bana ve kardeşime kura çıkmadı maalesef. çok heveslenmiştim şahsen ama olmadı. kısmet diyeyim.
-
sorduğunuz soruların cevaplarını bilemiyorum.
toki'yi arayıp sorabilirsiniz.
süreçler bir şekilde ilerletilip sonuçlanacaktır diye düşünüyorum. ağır aksak da olsa sonu güzel olur.
-
toki nin sitesinde tüm vergilerden muaf olacağı yazıyor.
Benim merak ettiğim müşterek arsaların akıbeti.. Apartman mı dikilecek, yeşil alan olacak mı? Bir sürü hissedar ortak yolu bulabilecek mi? Hem arsanın bedelini öderken bir de yapılacak inşaatın maliyeti orta&dar gelirli vatandaş altından nasıl kalkacak? Bir sürü soru...
-
daire başvurusu bitti mi acaba bitmediyse daire için başvuru yapmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başvurular bitti maalesef.
çok oldu zaten başvuru tarihlerinin başlangıç ve bitiş süreleri.
-
Forumdan hiç kimseye çıkmamış mı acaba?
-
konuyu açtım ama pek talep/ilgi olmadı konuya.
müşterek başvurular birçok farklı ilde kuraya gerek kalmadan başvuru sahiplerine verildi. müşterek hak sahipleri birleşip bina yapabilecekler. açıklamalara göre proje toki tarafından verilecek.
ancak müstakil arsa isteyenler istanbulda 191 000 başvuru yapan kişi arasından 10 000 asil 1000 kişi de yedek olmak üzere kura sonucu belirlendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X