Şimdi Ara

Tolga Cigerci !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

Evet daha iyi De Jong Melodan... De Jong'un bu performansını Melo'nun 2011 performansı ile karşılaştırarak düşünüyosan problem sende.

Şu an Melo ne oynuyo git bi bak. Inter kovmak için ne uğraştı adamı. Telles ve Melo var diye geçen sene Inter maçlarını izledim, adam bildiğin kasap. Paslar filan eskisi gibi değil, mücadelesi düşük.

Edit: şu an Melo takımda olsaydı yorumlar " zamanında çok iyiydi ama artık yollanması gerek" gibi olurdu. Ki Melo Türkiye de çok korundu.

Bence Arda Turan, Pele'den daha iyi. Git bak Pele şimdi ayakta duramıyor.

Beyin kiralık mı yoksa sizin mi?

Devremülk hacı abi.

Profil resmin ve kullanıcı adından dolayı sana saygı duyuyorum. Bir şey demeyeceğim

Ne gibi bir cevap vermemi bekliyordun ki?

• ilk geldiğinde de bu adama kütük dediğimizde kızdınız..
    AMA KOŞUYOR YEAAAAAA dediniz.

şimdi yine sövüyorsunuz adama komple.

Bu GS nin suçu değil, Bütün TÜRK milletinin sorunu bu. biz de yapıyoruz biz de farklı değiliz. Böyle olmamak lazım.
  • Tam bir çöp , piyango vurdu adama yıllık 2 m euro kainatta kazanamaz bu gel görki bizde kazanıyor . Yazık gerçekten yazık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

De jong melodan iyi diyor ve israr ediyor adam...

Adam soyledigini sivamak icin iyice sacmaliyor

De jongun en formda sezonu melonun ortalamasini dahi yakalayamaz

Dejongu ne saniyor cambiasso falan mi anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

De jong melodan iyi diyor ve israr ediyor adam...

Adam soyledigini sivamak icin iyice sacmaliyor

De jongun en formda sezonu melonun ortalamasini dahi yakalayamaz

Dejongu ne saniyor cambiasso falan mi anlamadim

Melo'nun üst düzey oynadığı sezon saysı Dejong2un kinden çok daha fazladır.Bence Melo önlibero pozisyonu için her durumda De jong dan daha iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

ilk geldiğinde de bu adama kütük dediğimizde kızdınız..

Bu GS nin suçu değil, Bütün TÜRK milletinin sorunu bu. biz de yapıyoruz biz de farklı değiliz. Böyle olmamak lazım.

İlk 6 hafta ligin net olarak en iyi ortasahasıydı bunuda herkes kabul ediyordu. Hiçyoktan "oğuzhan 50milyon yea" denmedi bu adama hiçbir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

İlk 6 hafta ligin net olarak en iyi ortasahasıydı bunuda herkes kabul ediyordu. Hiçyoktan "oğuzhan 50milyon yea" denmedi bu adama hiçbir zaman.

saçmalık. o zaman da koşu mesafesinin hiçbişey olmadığını söylüyorduk. o zaman da koşmaktan başka hiçbişey yapmıyordu. sürekli geri pas veriyordu. defansif olarak enerjisi yüksekti ama takım oyununa katkısı bal yapmayan arı seviyesindeydi.

40 milyon YEAAAA demiyorsunuz ama "TR NİN EN İYİ ORTA SAHASI YEAAAAA" diyebiliyıorsunuz.

TR nin en iyi orta sahalığı 6 hafta olmaz. gerçekten iyi olsa hala sahada olurdu.

Tolga, Veli nin iyi zamanlarının ötesine gidemeyecek bi oyuncudur. bu kadar. Veli nin iyi zamanları da çok iyiydi. ama asla TR nin en iyi orta sahası değil.

• SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum. Zaten bir insanın Tolga'ya iyi bir ortasaha oyuncusu diyebilmesi için gerçekten fanatiklikten gözü dönmüş olması gerekir. Adam zaten o kadar iyiydi de niçin Bundesliga da farkeden olmamış. Adam burada kimsenin koşmadığı GS ortasahasında koşunca iyi gözüktü o kadar. Yoksa teknik sıfır. En kısa pası atarken bile şüphe içinde bakıyorum her seferinde. En kazma stoper bile ondan daha iyi tekniğe sahip bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

Tamamen katılıyorum. Zaten bir insanın Tolga'ya iyi bir ortasaha oyuncusu diyebilmesi için gerçekten fanatiklikten gözü dönmüş olması gerekir. Adam zaten o kadar iyiydi de niçin Bundesliga da farkeden olmamış. Adam burada kimsenin koşmadığı GS ortasahasında koşunca iyi gözüktü o kadar. Yoksa teknik sıfır. En kısa pası atarken bile şüphe içinde bakıyorum her seferinde. En kazma stoper bile ondan daha iyi tekniğe sahip bence.

23 kilikik kadroda olabilecek genel olarak esas önliberonun yedeği olabilecek bir oyuncu. alması gereken maaş ise maximum 1 milyondur.. Oda Bonkör Galatasaray'a göre. BJK olsa 600 bin verir. Gerçek bir avrupa kulübünde vergi hariç eline 400 binden fazla geçemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

23 kilikik kadroda olabilecek genel olarak esas önliberonun yedeği olabilecek bir oyuncu. alması gereken maaş ise maximum 1 milyondur.. Oda Bonkör Galatasaray'a göre. BJK olsa 600 bin verir. Gerçek bir avrupa kulübünde vergi hariç eline 400 binden fazla geçemez..

tamam orta yolu bulduk :)

bence de kadro derinliğinde olabilecek Türkiye ligine yetecek bir oyuncudur. ama dediğin gibi yedek oyuncun olur. rotasyon oyuncun olur. dirence ihtiyacın varken sahaya sürersin ciğerine güvenip.

Şu andaki bizim kadrodaki necip gibi.

• Bu Tolga Ciğerciyi Veli Kavlak'a çok benzetiyorum. Sadece boy sıkıntısı var.Galatasaray'ın kadrosunda böyle koşan adama ihtiyaç var. Sorun ofansif yanı zaten ama defansif anlamda çok kötü değil. Veli bizde son senesinde şut atmayı öğrenebilmişti. Adam tam gol atmaya başladı sakatlıklar peşini bırakmadı. Tolga Ciğerci de şut atmayı öğrenebilirse zamanla daha iyi konumda olabilir. Daha yaşı 25, Veli 27 sinde öğrendi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

saçmalık. o zaman da koşu mesafesinin hiçbişey olmadığını söylüyorduk. o zaman da koşmaktan başka hiçbişey yapmıyordu. sürekli geri pas veriyordu. defansif olarak enerjisi yüksekti ama takım oyununa katkısı bal yapmayan arı seviyesindeydi.

40 milyon YEAAAA demiyorsunuz ama "TR NİN EN İYİ ORTA SAHASI YEAAAAA" diyebiliyıorsunuz.

TR nin en iyi orta sahalığı 6 hafta olmaz. gerçekten iyi olsa hala sahada olurdu.

Tolga, Veli nin iyi zamanlarının ötesine gidemeyecek bi oyuncudur. bu kadar. Veli nin iyi zamanları da çok iyiydi. ama asla TR nin en iyi orta sahası değil.

Maç izleyin maç. Ondan sonra karar verin. Envayi çeşit ortasaha var. Pas vermesiyle bir oyuncu değerlendirilmez. ilk 6 hafta maçlarını izleyip ondan sonra karar verseniz daha iyi olur. Ben zaten Tolga iyi demiyorum. ilk 6 hafta çok güzel işler başardı. Ortasahada nefes aldırmadı kimseye. Veli bizim sabri gibi boşuna koşuyor . Tolga öyle değildi oyuncuya basıyordur ısırıyordu.

• Çok iyi dinamo

• muhtemelen bu "maç izleyin maç" diyen kadar GS maçı izlemişimdir bu sene.

kimle konuştuklarını bilmeden ileri geri atan insanlar yok mu... hayret bi platform burası :)
  • quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

• quote:

quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

OOOOOOO headshotları yemiş eziklikten eski mesajları uplıyor.

İlk 5-6 maçı harikaydı sonra batırdı.

Ama bu sefer de ezik bir karekter olduğunu tescilledin.

Cidden bu kadar mı tokat manyağı yaptım seni?
  • quote:

quote:

quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

OOOOOOO headshotları yemiş eziklikten eski mesajları uplıyor.

İlk 5-6 maçı harikaydı sonra batırdı.

Ama bu sefer de ezik bir karekter olduğunu tescilledin.

Cidden bu kadar mı tokat manyağı yaptım seni?

Melodan iyiymis

Aman allahim bu nasil futbol bilgisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 9 Ağustos 2017; 16:48:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

melodan daha iyi demişler bir de

bu adamdan bir halt olmayacağı o kadar belliydi ki

de Jong Melo dan daha iyi. FAKAT şu an ki hali değil.

Ha şu an ki Melo da eski hafızamızda ki Melo değil.

De Jong'un Man City ve ilk Milan zamanları'nı Melo kariyerinde yakalayamadı.

Sacmaladigin mesaji savunmak icin iyice sacmalamissin

Melonun 2008 2010 performansinin yanina yaklamasaz

Hattq degil o yillar galatasaraydaki ilk iki senesinin bile yanina yaklasamaz

De jong hicbir zaman elit bir oyuncu olmadi en fazla kaliteli dersin

Allah sana futbol aklı versin. Çok büyük trollsün.

De Jong futbolculuğu Meloyu öper kusura bakma.

Şu an ki De Jong değil tabi.

Cidden bazen ailen seni ciddiye alıyor mu merak ediyorum. Sabah mesela annen günaydın kuzum diyomu sana?

Burda da futbol bilgini konusturmussun bak

• Kötü bir oyuncu değil. Çok koşan, fiziği güçlü ama tekniği ve pas kalitesi düşük bir orta saha.

Tam deplasmanda 1-1'in rövanşında evinde 1-0 öndeyken 70. dk'da oyuna alınacak oyuncu. İyi bir yedek, gitmesini istemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Melodan daha iyi

Ciddiyim.

Çirkefde değil.

melodan daha iyi demişler bir de

bu adamdan bir halt olmayacağı o kadar belliydi ki

de Jong Melo dan daha iyi. FAKAT şu an ki hali değil.

Ha şu an ki Melo da eski hafızamızda ki Melo değil.

De Jong'un Man City ve ilk Milan zamanları'nı Melo kariyerinde yakalayamadı.

Sacmaladigin mesaji savunmak icin iyice sacmalamissin

Melonun 2008 2010 performansinin yanina yaklamasaz

Hattq degil o yillar galatasaraydaki ilk iki senesinin bile yanina yaklasamaz

De jong hicbir zaman elit bir oyuncu olmadi en fazla kaliteli dersin

Allah sana futbol aklı versin. Çok büyük trollsün.

De Jong futbolculuğu Meloyu öper kusura bakma.

Şu an ki De Jong değil tabi.

Cidden bazen ailen seni ciddiye alıyor mu merak ediyorum. Sabah mesela annen günaydın kuzum diyomu sana?

Burda da futbol bilgini konusturmussun bak

Bu Arda defolsun gitsin deyip, gidince de Arda takimi satti diyen eleman degil mi?

Duzeltme: bana soyluyor sun snadim

Aynen bu kisiye soyluyorsan beklenir

Ahahaha evet aynen o elemanmis

Hangi yüzle hala foruma mesaj atiyor anlamadim. O ayari yedikten sonra ben olsam forumu birakirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.