Şimdi Ara

Tolga Cigerci !!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tolgayi fm13 te fenere almistim 5 sezon sonra parise 60 tan kitlemistim severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga ciğerci > patrick vieira derken şaka yapmıyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 26 Ağustos 2017; 3:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Tolgayı hala beğenmiyorum. atsa da acayip goller kaçırıyor. adam bedensel engelli. topa vurma diye bir özelliği yok. zaman zaman da acayip yerlerde top kayıpları yapıyor.
    tolganın pozisyonunda eren nasıl olur acaba.
    boyuna göre tekniği çok iyi erenin. hücum prese de katılabileceğini düşünüyorum. yedek oturmasından memnun değilim.

eren gibi gamzsız (derdiyok) bir futbolcunun 12-13 km koşacağına (ilk yarı 6,5 km di sanırım) inanarak bunu söyledin ?
    Ben Eren gibi bir futbolcunun Galatasaray'da ne işi olduğunu düşünüyorum.

Tolga için mevki ve görev değişikliği ile futboldan zevk almaya başladı hata yapmaktan korkmuyor pek değişik paslar atmayı deniyor.
    Hatta bir kaç topu kaptırdığında bile seyirci alkışladı , press yaparken alkışladı iyi oynuyordu çünkü kendine güveni geldikçe daha iyi oynuyor bence bu aralar destek olmalıyız.

küçük bir hatırlatma

Emre Çolak- Melo - Selçuk - Engin Baytar.

2 orta orjinli oyuncu kanatlarda kullanılarak eze eze şampiyon olunmuştu neden dinamik koşan rakibi boğan bir orta sahaydı.
    Hem rakibi oynatmayan hem de top kendisindeyken pas pas ile rakibe topu vermeyen bir orta saha.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

tolga ciğerci > patrick vieira derken şaka yapmıyordum..

Hamza hocam nasılsınız? Futbol nasıl oynanır gördünüz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: XOyun Official

Biranonce sakatlanirda kurtuluruz umarim. Gol Atinca sevinemiyorum bile. Arkadas Bir Insanda Hicmi Teknik Olmaz. 10 Mac Bende Yapsam 2 Tane Gol Atarim Ama Yetenek Baska Birsey. Galatasaray Gibi Bir Takimda Yeteneksiz Futbolcu Istemiyorum. Kimse Kusura bakmasin. Takima Hic Yakismiyor.

Simdi soyluyorum Sonra Iyi Gun Taraftari Oluyoruz !

Ayrica Belhanda Formunu Biran once Arttirmali. Sneijder temposuz diyordunuz ne farki var Belhanda'nin. Sneijder'in Ne Pas Kalitesine Ne Sut Kalitesine Yaklasabilir. 3 Mactan Cikardigim Bu. Temposunu Biranonce Arttirmali Bu yuzden.

Daha ne istiyorsun? Son 3 maçta %90 üstü pas isabeti ile oynamış toplamda 4 gol atmış fazlasını da kaçırmış ve sürekli koşan pres yapan birinden bahsediyoruz. 2. golde 110 metre koştu toplamda defansın arasına girdi orada topu çevirdi aldı verdi oyunu açtı sonra koştu gitti attı golünü.

Ulan bu adamın 2 golü vardı kariyerinde 1 ay önce. Geçen sene demediğimiz laf kalmadı ama şu an Tolga'yı beğenmiyorum diyen adam gitsin Ozan Tufan-Josef izlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

mevkisi ortasaha. şut yok , gol yok , asist yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 26 Ağustos 2017; 12:55:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

östersund maçında çok iyi gördüm. bu kadro ile böyle oynatmak zor olmasa gerek. tudor'un hakkını da yemem. yep yeni bir kadroyu bu kadar çabuk adapte etmek de hocalık işi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

östersund maçında çok iyi gördüm. bu kadro ile böyle oynatmak zor olmasa gerek. tudor'un hakkını da yemem. yep yeni bir kadroyu bu kadar çabuk adapte etmek de hocalık işi.

Aynen Hamza hocam, o Östersunds kadrosu da sizin eserinizdi zaten. Ayew'i, Kalinic'i, Maxi Pereira'yı veto eden de sizdiniz. Sizin kadronuz İsveç liginde düşmemeye oynardı. Ama durun ya evlatlar

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Al işte Ben onlar iyi Oyuncu mu dedim. Bu yüzden gelişmiyor Ülke Futbolu Zaten. Galayasaray'dan Fenerbahçe'den Bahsediyoruz. Yeteneksiz Futbolcunun Bu Takımlarda İşi Yok. Her sene Aynı Şeyi Yapıyosunuz Yok Tolgaydı Yok Mehmet Topaldı. Mücadelesine Birşey Diyen Yok Gram Yetenek Yok Diyoruz Adam da İlla Realle mi Oynamamız Lazım Anlayabilmen İçin.

Vizyonunuzu Biraz Genişletin Süper Lige Takılı Kalmışssınız Tolga Premier Lig veya La Liga da İlk 5teki hiçbir takımda 3 maç üst üste oynayamaz. Adım Gibide Eminim.

İlerleyen Haftalarda Görücem Ben Sizi. Hangi Takımı Tuttuğunun Farkında Değilsin Sanırım. GALATASARAY.

• Tolga yavaş ciğerimizi söktün
  • O kadar koşup goller atmasına rağmen, hala çok gol kaçırdı o yüzden beğenmiyorum diyen adamla futbol tartışılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: XOyun Official

Al işte Ben onlar iyi Oyuncu mu dedim. Bu yüzden gelişmiyor Ülke Futbolu Zaten. Galayasaray'dan Fenerbahçe'den Bahsediyoruz. Yeteneksiz Futbolcunun Bu Takımlarda İşi Yok. Her sene Aynı Şeyi Yapıyosunuz Yok Tolgaydı Yok Mehmet Topaldı. Mücadelesine Birşey Diyen Yok Gram Yetenek Yok Diyoruz Adam da İlla Realle mi Oynamamız Lazım Anlayabilmen İçin.

Vizyonunuzu Biraz Genişletin Süper Lige Takılı Kalmışssınız Tolga Premier Lig veya La Liga da İlk 5teki hiçbir takımda 3 maç üst üste oynayamaz. Adım Gibide Eminim.

İlerleyen Haftalarda Görücem Ben Sizi. Hangi Takımı Tuttuğunun Farkında Değilsin Sanırım. GALATASARAY.

Kardeş farkında mısın elendik avrupadan. Şu an elinde lig var seneye Avrupa için transfer yapılır. Şu an Tolga teknik değil diye bok atıp transfer istersen seni en az 3m zarara sokar bu. Biraz mantık be! Nerede oynadığına bir bak. Sanki Haftaya RM ile maçı var Tolga'yı sorguluyor. Tolga'nın şu ligde karşılayacağı en kalite adam Nasri, Talisca, Valbuena üstü yok. Modric, Özil, Ronaldo vs gelecekmiş gibi konuşma.

Transfer sevdalısı olmaya gerek yok. Şu Tolga lig için yeterli mi? Fazlasıyla. Hadi Ocak'tan önce bi sıkıntı oldu form düştü vs o zaman yaparsın transferini. Kadroyu niye şişireceksin? Kafan mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Tolga Ciğerci ilk geldiğinde gayet iyi oynuyordu sakatlık sonrası toparlayamadı. Ne var bunda anlamadım herkesin ortak fikri bu iken 3-5 tane trol dadanmış buralara alıntı yapıp duruyorlar. Blokla blokla bitmiyor yahu bu adam bu sene iyi top oynarsa bu sefer diğerleri sizi alıntılayacak çoluk çocuğun eğlence parkına dönmüş burası.

Ben Tolga Cigerci'nin hicbir zaman iyi futbol oynadigini görmedim. Futboldan anlamayan bir kisim taraftar sosyal medya ve bu gübü forumlarda abartti da abartti. Ayni taraftar ilk maclarda Jose'yi de yildiz ilan etmisti. Kendisi BAM orta sahasindan sonra bu takimin gördügü en kötü oyuncu.

"Sakatlik sonrasi toparlayamadi" argümani ancak hayati sakatliklarla gecmis, bicak altindan kalkmamis, 35 yasindaki bir oyuncu icin dogru olabilir. Tolga Cigerci'nin o sakatliktan sonra toparlamasi 2-3 haftayi gecmez. Aradan 1 yil gecti, insaf. Gercek su ki Tolga Cigerci fundemental (yani futbol altyapisi) olarak Galatasaray'da oynayabilecek bir adam degil. Yanlis zamanda yanlis yerde. Kendimizi kandirmayalim.

Sen kim, futbol kim?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.