Şimdi Ara

Tom Clancy:End of War (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolda strateji oynarım diyenin aklını seveyim
    Ha single player oynarsın ama strateji uzmanlarına 3 tuşlu mouseler bile yetmiyor.
  • Ses komut sistemini merak ediyorum.. Ses seda yok Ubisoft mu yapıyordu bu oyunu?

Yine berbat etmesinlerde..
  • Ses komut sistemini Rainbow six 3te denedi ubisoft.Gayet güzel çalışıyordu.Tabi strateji oyununda daha çok komut olduğu için karmaşık olabilir.Micro yapmakta keyifli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 1 Aralık 2007; 11:31:45 >
  • http://www.gamespot.com/video/939209/6194287/tom-clancys-endwar-e3-2008-stage-show-demo

yeni video eleman ses komutunun nasıl çalıştığını tanıtıyo,oyun bu ekimde raflarda olucak bomba gibi geliyo.

bu da yeni traileri

http://www.gamespot.com/video/939209/6194287/tom-clancys-endwar-e3-2008-stage-show-demo

• Strateji oyunlarını sevmeme rağmen,nedense konsolda bu tür oyunları beceremem
  • PC de daha başarılı olabilir, konsolda strateji oyunu oynanmaz kanımca
  • full ses komutlarıyla oynanıyo oyun,birim üretmekten birimleri bi yerden bi yere gönderme,askerleri transport aracına bindirme,saldırma ve savunma komutları verme,kimbilir daha ne farklı kombinasyonlarla sadece konuşmamızla yönetebilcez askerlerimizi,ben bu oyundan çok umutluyum, konsolda strateji oyunlarında devrim yaratıcak mükemmel bir oyun .
  • PC de oynaması daha zevkli oluyor bu oyunları
  • bu oyunun çıkış tarihi nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagicman

bu oyunun çıkış tarihi nedir.

ekim ayında gelicek
  • Hortttt

Dün gece rüyamda bunu oynuyordum. Live kulaklıkta 3.ünite kamera diyordum geçmiyordu diğer üniteye bende fıtık olup uyandım.
  • Arkan açıkta kalmış
  • Oyunun demosu Marketplace de.

Boyutu : 1.6 GB
  • 1.6GB yüksek bir oran demo için,
    oyun ne zaman çıkar kesin bir tarih yok mu?
  • Oyunun çok kaliteli olacağı kesin fakat strateji olduğu için konsolumun dvd-rom'una giremez bu oyun.

Belki demosunu indirip,oynayıp kararımı değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Ekim 2008; 13:52:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

oyun ne zaman çıkar kesin bir tarih yok mu?

7 kasım da çıkıyor.
  • Demonun başından daha yeni kalktım,bi campaign görevi bide single savaş yaptım,oyun tek kelimeyle mükemmel olmuş. Ses komut sistemi çok güzel çalışıyor çalışmadığı zamanlar çok nadirdi,ama iyi ingilizce diksiyonu lazım.Sesle değilde normal kontrol ederim diyenler içinde kontroller çok iyi olmuş.

Grafikler aşmış bunun kadar güzel grafiklere sahip bir strateji oyunu yok,hatta çoğu tps ve fps den bile daha güzel grafikleri var.

Son olarak diyeceğim,edinilmesi gereken bir oyun,live üzerinden çok müthiş kapışmalar yapılabilir.
  • demosu ps3 te yokmu?
  • Şu HAWX bi gelsede oyun görsek yahu
  • mouse olmadan stretejı nasıl oynanır cok merak edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 17 Ekim 2008; 1:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.