Şimdi Ara

Tom Clancy:End of War

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 yılında Amerika ve Avrupa Birliği bir anlaşmayla nükleer silahsızlanma anlaşmasıyla siloları boşaltıyorlar.Ekonomiler tam rayına oturdu derken bu seferde petrol fiyatları dört kat artıyor.Çok fazla petrol rezervine sahip Rusya bu kaynaklardan elde ettiği geliri teknoloji ve silahlanmaya ayırınca Ab ve AbD Rusya karşı gizli bir plan yapıyorlar.Amerika yörüngeye askeri uzay istasyonu kuruyor fakat fırlatma istasyonu terörist saldırıya uğruyor ve 3.Dünya savaşı patlak veriyor.Tam bir Tom clancy senaryosu şahsen.
    Oyun yapımcılarının dediğine göre devasa rts gibi bir şey olacakmış.Strateji oyunlarında görülmemiş animasyon,Aİ ve grafikler bizi bekliyor diyorlar.Dünya üzerinde yüzlerce oyuncu ordularıyla birbirine karşı devasa mekanlarda mücadele edecek.Tamda xbox live altyapısına uygun yani.Oyunu Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agenti Xbox 360'a yapan Ubisoft Şangay hazırlıyor.Strateji severlerin gözü aydın.

Screenler scan olduğu için iyi gözükmeyebilir.

• strateji türüne en çok yakışan tema bu tür askeri savaşlardır arkadaş bunu bilir bunu derim ben Company of heroes ne şaheserdi öyle.
  • ssler bence muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

strateji türüne en çok yakışan tema bu tür askeri savaşlardır arkadaş bunu bilir bunu derim ben Company of heroes ne şaheserdi öyle.

cidden ya company of heroes mükemmeldi ama eminim end of war citayi yükseltecektir
  • Yanlız grafikler Company of heroes' tan biraz daha iyi duruyor Şu an oynuyorum CoH (full' de) ve grafikleri COD1 gibi ve kafayı yedim o grafikleri görünce, ancak şimdi biraz daha iyi duruyor gibi

Ama CoH' a bir DX10 yaması çıkacakmış, o zaman karşılaştıralım
  • Tugy'e katılıyorum askeri savaş gibi olmalı..En azından benim gibi strateji oyunlarından çabuk sıkılan birini daha uzun süre tutabiliyor başında..
  • Harika olacak öyle görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konsolu bilmemde Pc ye World İn Conflict geliyo
  • Clancy eh? Kanım güzel olacak yönünde...
  • srateji sevmem ama oyun da guzele benziyor............

cıksında gorecez bakalım nasıl olacak............
  • Oyun müthiş geliyor arkadaşlar bir strateji oyununa göre muhteşem grafikler. Yeni SS'ler:

http://www.gamersyde.com/news_5562_en.html

World in Conflict gelecekti sanırım konsola, gelmez bu oyunu gördükten sonra
  • gamepad de nasıl strateji oynayacaz merak ediyorum, vardır bi yolu kolaydır da ne bileyim :).
    Alacağım cevap belli, nasıl fps oynuyorsan öyle, tabi evet öyle galiba :P :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

gamepad de nasıl strateji oynayacaz merak ediyorum, vardır bi yolu kolaydır da ne bileyim :).
    Alacağım cevap belli, nasıl fps oynuyorsan öyle, tabi evet öyle galiba :P :)

onu nasıl c&c oynuyorsan öyle diye değiştirelim
  • bilmiyorum arkadaş belirtmiş mi ama oyunda birliklerimize mikrofondan seslenerek de emir verebileceğiz
  • Yuh ya,Tom Clancy's Ghost Recon kalitesinde.
  •  Tom Clancy:End of War

bu resme bayıldım....
  • Oyun strateji ama yaklaşınca bile kalite iyi. Yukardan oynarken deliririz herhalde :) Adamlar da manyak mı ne doğru düzgün yukarıdan babalar gibi oyun içi görüntüleri koysalar artık.
  • oyun ne zaman cıkacak bı bılgısı olan var mı ?
  • Yeni resimler ve artworkler.....

güzel bi strateji ortaya cıkacak gibi.....

• Sayfanın başındaki SS müthiş, umarım o grafiklerle gelir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.