Şimdi Ara

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Uplay Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Key/Gift #Uplay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Uplay Hesabı
    "ugursbncu" nickli arkadaşıma ait olan ekran kartı kampanyasından yararlanarak aldığı Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'ın bulunduğu Uplay hesabı satılıktır. Hesap Nvidia kodunu etkinleştirmek için açılmıştır siz kendi kullanıcı adını değiştirebilir kendi email adresinizi güncelleyebilirsiniz. İstenilen fiyat 130 TL.
    Telefon, whatsapp veya nasıl isterseniz iletişime geçer email yolu ile hesap devrini gerçekleştirebilir.Antalya içi görüşerek teslim edebilir.Telefon ile iletişime geçerseniz daha çabuk ulaşırsınız.

İletişim : 5057196220

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Uplay Hesabı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hesap tarafıma aittir.Bana telefon yolu ile ulaştığınız taktirde kısa sürede geri dönüş sağlarım.

Takas ve pazarlık ile ilgili sorularınıza cevap verilmeyecektir.
  • sadece 1070 ve 1080 serisi ekran kartlarında geçerli olduğunu yazalımda yanlış bilen biri alıp elinde patlamasın
  • Eksik bilgiye sahipsiniz.

Patlamalık bir durum söz konusu değil çünkü 1070 ve 1080 sahiplerine satın aldığınız yer ile iletişime geçerek oyun kodu veriliyor bunu aldıktan sonra herhangi bir Nvidia ekran kartına sahip olmanız yeterli.Game Experience üzerinden kod kullan diyerek ürün satıcınızın size verdiği kodu giriyorsunuz.İsterseniz kullanmadan bu kodu doğrudan satabilmeniz de mümkün.

Burda satılmak istenen ürün için Uplay hesabı açılmış kod girilmiş haldedir.Ekran görüntülerini inceleseydiniz rahatlıkla anlayabilirdiniz.Satın alınma gerçekleştirdikten sonra satın alan kişi kendi e-mail adresini ve kendi kullanıcı adını girebilir,google authenticator aktif edebilir.Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Uplay HesabıTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Uplay Hesabı

• keşke hesaba girmeseydiniz de key olarak satsaydınız
  • Kısmet.
  • Mantıklı aslında bende mi böyle mi yapsam acaba elimde kod var. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Mantıklı aslında bende mi böyle mi yapsam acaba elimde kod var. :D

Key şeklinde sat diğer türlü bu ilandaki fiyata kimse almaz.
  • trust88 kullanıcısına yanıt
    Valla satmadim satamam artik wildlands olarak benim ubi de artik oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 100 TL olarak güncellenmiştir.3 Gün içinde satılmadığı taktirde satıştan çekilecektir.
  • Pazarlık teklif etmeksizin ay sonuna kadar 75 TL satılmadığı taktirde ilandan çekilecektir.
  • key olarak kalaydı alırdım ya üzüldüm iyi satışlar
  • 2.Ekran kartından alabilrsem bir adet daha alacağım onu key olarak tutacam olursa ozaman tekrar görürsünüz ilanlarda.

Günceldir.
  • playerunknown's battlegrounds ile takas yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.