Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam arcade tarzı bu oyun onu anladıkta kardeşim uçak bu yahu... Uçan tuğla gibi yapmışlar. Frene basıyon takla atıyor falan çok komik olmuş. Bir de yer kaplamaları nedir arkadaş? Mavi perdenin önüne kibrit kutularını dizip efekt yapsan bu kadar olmaz. 3-4 senelik Ace Combatlara bakın nefis yer görüntüleri var o kadar düşük çözünürlüğe rağmen. Simulasyon yapmadınız onu anladıkta arkadaş bari uçma hissini verseydiniz. Bana hayal kırıklığı gibi geldi. Tam sürümünü göreceğiz.
  • @Mens Rea,

Dx 10.1' den 1-2 SS koysaydın keşke..
    Bu arada,

@Cehennemmarşı, baştan arcade kokuyordu ama bana da aşırıya kaçmışlar gibi geldi (BF2'den bile daha arcade) , oyun ile ilk deneyimimden sonra dile getirmiştim zaten..
    Yalnız grafikleri gayet iyi, karaya çok yaklaşmadığın sürece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 4 Mart 2009; 16:46:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Yaw benim pc oyun acılırken ubisoft simgesi geld. yerde reset atıyor neden acaba...
  • 2 SS atında göüümüz şenlensin beyler, PCmiz kaldırmıyo bare resimlerine bakalım :)
  • simdiden takım kuralım

admin den baslayalım en tecrubelı kım aramızda
  • Oyun güzel ya gamepadle çok rahat oynanıyor.Yalnız assistance mode kapalıyken kamera sorun çıkartabiliyor bazen,kamerayı yönlendirebiliyormuşuz ama yapamadım ben.ha birde bina kaplamaları falan fena değilde yeryüzü iyi olmamış ya.3000mdeyken aynı görüntü 100mdeyken aynı görüntü,göller falan yere yapışık,araçlar yapışık.onlarında hareket ettiğini görmek lazım.ama güzel oyun,iyi yani.şu sesli komut olayını da denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

2 SS atında göüümüz şenlensin beyler, PCmiz kaldırmıyo bare resimlerine bakalım :)

Bir önceki sayfada tam 13 ss verdim hud'sız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Arkadaşlar oyunu Vista altında deneyen var mı?Oyunda DX10 seçeneği seçilemiyor demo olduğu için mi kapalı bir problem mi var?Ekran kartım dx10 destekliyor.
    edit:DX10 için farklı bir exe ile açmak gerekiyormuş geç farkettim yalnız bu kez de felaket kasıyor sizde böylemi?

Yok dostum ben dün akşam denedim dx 10 açık oynadım bir sorun yok, baya akıcı ve seri bir oyun olmuş full çıksada alsak diyorum ama ne zaman çıkacağı konusunda net bilgi yok sanırım.

Dün gece ubisoft forumlarında bakındım benim sorunumu yaşayanlar Nvidia kart sahipleri,ya oyuna yama çıkıcak yada driver veya her ikiside fps yüksekken dahi stuttering oluyor dx10 da.

• Bu oyunda bize kalan ne varki hedefi önümüze alıp tuşa basmak 2 saniyede hedefe kitleniyor bu oyun sınırları çok aşmış ben hiç zevk alamadım en azından bf 2 gibi olsunda uçak sürdüğümü anlayım bu kadarda olmaz.
    Endwar gibi içi boş bir oyun olmuş ubisoft iyice saçmaladı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ekinokx

quote:

Arkadaşlar oyunu Vista altında deneyen var mı?Oyunda DX10 seçeneği seçilemiyor demo olduğu için mi kapalı bir problem mi var?Ekran kartım dx10 destekliyor.
    edit:DX10 için farklı bir exe ile açmak gerekiyormuş geç farkettim yalnız bu kez de felaket kasıyor sizde böylemi?

Yok dostum ben dün akşam denedim dx 10 açık oynadım bir sorun yok, baya akıcı ve seri bir oyun olmuş full çıksada alsak diyorum ama ne zaman çıkacağı konusunda net bilgi yok sanırım.

Dün gece ubisoft forumlarında bakındım benim sorunumu yaşayanlar Nvidia kart sahipleri,ya oyuna yama çıkıcak yada driver veya her ikiside fps yüksekken dahi stuttering oluyor dx10 da.

Tam sürümde böyle bir sorun kalmaz sanırım. Nvidia da beta sürücülerle olayı kotarmaya çalışır.

• Yaw pc'm durmadan reset atıyor yardım edecek yokmu..
  • Oyunda aksiyon bence oldukça iyi. Tek sıkıntı biraz kolay.

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )
  • kim ne derse dersin ben oyunu beğendim multiplayer özellikle çekişmeli geçecek görevler biraz kolay olabilir ama multiplayer da milleti vurmak baya zor olacak gibi
  • Birkaç ss de benden gelsin o zaman,

Anladığım kadarıyla dx10.1'in farkı ışık efektleri,bulutlar ve patlamalarda ortaya çıkıyor...

• şimdi demoyu oynadım daha öncede xboxta
    xbox da daha güzel geldi
    ama bazı teknik nedenlerden önce pc de takılacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 4 Mart 2009; 21:10:14 >
  • 1920x1200 tüm detaylar en son şekilde dx10 olarak çok rahat oynanıyor. o yüzden optimazyon süper. fsx biraz ders alsın ayrıca arkadaşlar oyunu joystick ile oynuyorum ama titreşim pek işlemiyor. sadece füze atarken hafif tepkime oluyor o kadar. onun dışında ne zorlama ne de başka bir şey. bir de joystickde dönüşler ani oluyor. hafif sağa veya sola oynatsam uçak hemen dönüyor. joystick ile oynayan varsa nasıl bir ayar yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Tamam arcade tarzı bu oyun onu anladıkta kardeşim uçak bu yahu... Uçan tuğla gibi yapmışlar. Frene basıyon takla atıyor falan çok komik olmuş. Bir de yer kaplamaları nedir arkadaş? Mavi perdenin önüne kibrit kutularını dizip efekt yapsan bu kadar olmaz. 3-4 senelik Ace Combatlara bakın nefis yer görüntüleri var o kadar düşük çözünürlüğe rağmen. Simulasyon yapmadınız onu anladıkta arkadaş bari uçma hissini verseydiniz. Bana hayal kırıklığı gibi geldi. Tam sürümünü göreceğiz.

bende ace combatcıyım hatta ılk deneyımım ps de ace combat 2 dır
    pc de hawx ın dısında bır alternatıf olmadıgı ıcın bence karsılastırmaları yapmayıp onumuze sunulan oyunun tadına varmaya bakmaktır
    ps3 de oynasaydık ace combatla karsılastırır elestırılerde bulunabılırdık ama pc de tek hawx ı gordugumden bence butun acıkları boylelıkle kapatmıs bulunuyor
    elımızdekıyle yetınmek durumunda kalıyoruz

• Bence Pcye gelmiş en iyi grafikli ve en iyi oynanışlı bir oyundur.Demoyu oynadım..Tadı damağımda kaldı..Hakikatten Ubisoft hakkını vermiş.

Grafik:.................................9

Oynanabilirlik:......................9

Ses:....................................9

GENEL ORTALAMA:...............9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 4 Mart 2009; 22:40:09 >
  • Multi AA misilleri harika aynı anda 4 uçak indirmek güzel oluyor
  • ohh bnm joyistikte tozlanmıştı, gelsinde oynayalım ya xD
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.