Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kokpit kamerasında stall uyarısı gelmiyor nedense. Ayrıca kontroller hiç hassas değil . Demodur deyip geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 5 Mart 2009; 6:03:39 >
  • ya arkadaşlar şu oyunu şu kalitede görüntüyle (özellikle bulutlardan bahsediyorum) oynamak nasip olur mu

• işte gerçek Joint Strike Fighter F-35

Videodaki simulator muazzam birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Mart 2009; 5:53:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

işte gerçek Joint Strike Fighter F-35

Videodaki simulator muazzam birşey

Bunu burada yeni oyun çıkıyormuş gibi koysan hemen grafik bebeleri çıkıp kötü grafikler falan fişman demeye başlarlar.

• Doğru diyorsun, ama bu f-35 felaket bir uçakmış gerçekten... Adamlar yapmış geleceğin uçağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Doğru diyorsun, ama bu f-35 felaket bir uçakmış gerçekten... Adamlar yapmış geleceğin uçağını.

Bir söylentiye göre f-35 i Amerika yeni nesil uçaklarına finans sağlayabilmek için f-22 nin kısıtlı versiyonu olarak dizayn ettirdi. Buradan gelecek parayla ramjet kullanan Aurora gibi uçakları yapmayı planlıyor. Ama f-16 ların özellikle f-4 lerine yerine bizim işimize yarayacağı kesin. Bir de kaynak kodlarını alabilseydik.
  • Demo'yu dün oynadım. Pek uçak oyunu oynamam ama dün çok beğendim oyunu. Kontroller de kolay ilk defa oynamama rağmen alışmam uzun sürmedi.

Ama ben grafikleri daha iyi bekliyordum. 2009 yılına göre değil grafikler. Çevre google earth üzerindeki gibi. Uçakdaki detaylar biraz az sanırım. Efektler de yetersiz. Gece denediğim için sesi açamadım belki sesten kurtarır.
  • Bir de şöyle grafik hastası insanlar olmasa..
    Tamam 2009 yılına göre değil..
    Oyunun Trailer'larına bakıp, onları oyun içi görüntü mü zannediyorsunuz anlamıyorum..
  • Grafikleri o kadar da yermeyelim oyun boyunca yerden 20 metre yüksekten uçmayacaksanız sorun yok herhalde?

Gören de patlama efektleri vs şu eski konsol oyunlarındaki gibi piksel piksel sanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Demo'yu dün oynadım. Pek uçak oyunu oynamam ama dün çok beğendim oyunu. Kontroller de kolay ilk defa oynamama rağmen alışmam uzun sürmedi.

Ama ben grafikleri daha iyi bekliyordum. 2009 yılına göre değil grafikler. Çevre google earth üzerindeki gibi. Uçakdaki detaylar biraz az sanırım. Efektler de yetersiz. Gece denediğim için sesi açamadım belki sesten kurtarır.

uçak detayları çok iyi ona laf ettirmem ben arkadas saten bu tür oyunlarda yeryüzü detayları hemen hemen aynı olur ve fazla alternatifte yok grafik olarak oyun çok iyi bence versus modu çok zevkli olacak bence havada kapışmak

• Oyunun grafikleri genel anlamda çok iyi. Efektleri de güzel, özellikle duman, partikül ve afterburner efektleri çok hoşuma gitti. Bunun dışında terrain texture'lar çok yaklaşılmadıkça kesinlikle sırıtmıyor. Oyun Burnout Paradise'ın uçuş versiyonu gibi. Güzel grafikler ve dibine vurulmuş arcade bunun yanında iyi optimizasyon. Kontroller de bahsedildiği kadar zor değil, bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Grafikleri o kadar da yermeyelim oyun boyunca yerden 20 metre yüksekten uçmayacaksanız sorun yok herhalde?

Gören de patlama efektleri vs şu eski konsol oyunlarındaki gibi piksel piksel sanacak.

dediklerine katılıyorum bence o kadar takmamak lazım zaten aksiyon diz boyu kim takar yer grafiklerini ayrıca gece savaşları ve başka şehirlerde var 1-2 videoda gördüm daha ii yer detayları
  • Arkadaşlar oyun PC için ne zaman cıkıyo bilen eden varmı
  • 12Mart..
  • 3 Haftadır xboxa ace combat 6 yı indirmeye uğraşıyorum bi türlü bitmedi heralde bitene kadar bu oyun cıkar.

Acaipde kurdum kendimi ace combata kısmet buna olacak heralde..
  • Demo çıktı. Oyunda hafta. Hadi bakalım.
  • Uçakları istediğimiz gibi silahlarla donatıp boyayabilecek miyiz acaba
  • quote:

Uçakları istediğimiz gibi silahlarla donatıp boyayabilecek miyiz acaba

üstünede yazarız artık,

Tek rakibim THY

bu arada ben oyunu halen çözemedim

Sarı şeylerle uçakları takip edip füzeyle vuruyorum, parçalanıyorlar,sonra diğer sarı yerleri vurmaya çalışırken onlara kitlenmiyor alet

tam olarak şu kitlenme vurma işini anlatacak birisi varmı acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

üstünede yazarız artık,

Tek rakibim THY

Sarı şeylerle uçakları takip edip füzeyle vuruyorum, parçalanıyorlar,sonra diğer sarı yerleri vurmaya çalışırken onlara kitlenmiyor alet

Hocam şöyle açıklayayım .Uçakların belirli bir menzilleri var ,sarı işaret sadece hedefin varlığını gösterir .Hedefe kilitlenebilmen için kırmızıya sabitlenmen gerekir. Hedef seçimi için D tuşuna basıyoruz. Ardından kitlenebilmek için en uygun şekilde yaklaşıp öyle kitleniceksin. Etkili menziller Uçağın modeline ve füze çeşidine göre değişiyor .F-16 uçağı Fighter (avcı) uçak olduğu için uzak menzilli hava hedeflerine daha iyi kitleniyor fakat bu Harrier 2 de değişiyor çnki o Bomber .Menzili daha düşük,mesafesi daha kısa hedefteki uçakalara dahada yakınlaşman gerekiyor.Umarım yardımcı olmuşumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

üstünede yazarız artık,

Tek rakibim THY

Hocam şöyle açıklayayım .Uçakların belirli bir menzilleri var ,sarı işaret sadece hedefin varlığını gösterir .Hedefe kilitlenebilmen için kırmızıya sabitlenmen gerekir. Hedef seçimi için D tuşuna basıyoruz. Ardından kitlenebilmek için en uygun şekilde yaklaşıp öyle kitleniceksin. Etkili menziller Uçağın modeline ve füze çeşidine göre değişiyor .F-16 uçağı Fighter (avcı) uçak olduğu için uzak menzilli hava hedeflerine daha iyi kitleniyor fakat bu Harrier 2 de değişiyor çnki o Bomber .Menzili daha düşük,mesafesi daha kısa hedefteki uçakalara dahada yakınlaşman gerekiyor.Umarım yardımcı olmuşumdur

Bir de şu an adını hatırlayamadığım üçüncü bir uçak var ki sanırım 10 km mesafeden sonra kesin ölüm anlamına gelen güdümlü füzeleri var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.