Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Demo'yu dün oynadım. Pek uçak oyunu oynamam ama dün çok beğendim oyunu. Kontroller de kolay ilk defa oynamama rağmen alışmam uzun sürmedi.

Ama ben grafikleri daha iyi bekliyordum. 2009 yılına göre değil grafikler. Çevre google earth üzerindeki gibi. Uçakdaki detaylar biraz az sanırım. Efektler de yetersiz. Gece denediğim için sesi açamadım belki sesten kurtarır.

uçak detayları çok iyi ona laf ettirmem ben arkadas saten bu tür oyunlarda yeryüzü detayları hemen hemen aynı olur ve fazla alternatifte yok grafik olarak oyun çok iyi bence versus modu çok zevkli olacak bence havada kapışmak

Dediğim gibi hiç uçak oyunu oynamadığım için olabilir, rakipleri nasıl bilmiyorum. Son dönemde crysis cod5 gibi oyunlar üstüste çıkınca grafik olarak beklentiler yükseliyor.

Ama dediğim gibi oyun çok zevkli. Multiplayer dehşet olur gibime geliyor. Çıksın da bakalım artık.

• 1920*1200 tüm detaylar en yüksek

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

arkadaşlar logitech force 3d pro nun titreşimini nasıl ayarlarım? ne fsx de ne de hawx da bir işe yaradığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 6 Mart 2009; 21:23:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

12Mart..

az kaldı az
  • fiyatı bellimi?
  • Tom Clancy's H.A.W.X...sonunda demosunu indirip oynayabildim...açıkcası grafik olarak gerçekten iyi...forumdan bir arkadaşın söylediği gibi...uçağı 20 metrede kullanmayacaksan hiç bir sorun yok... :D...bulut efekleri güzel olmuş...ben oyunu full grafik ayarlarında oynadım..belkide ondan bana son derece iyi geldi...fakat oyun bir simulation oyunu değil...en azından bana göre değil...aksiyon çok fazla..hatta o kdar fazlaki bir LOCKON ile karşılaştırmak yersiz olur...lockon da uçağı biraz daha profesyonel kullanırken HAWX da son sürat taklalar atıp aşırı G kuvvetine maruz kalabiliyoruz..ama hissettirmiyor...aksiyon işte...uçakla giderken siz bir f-14 le uğraşırken önünüzden başkasının attığı ama başkası için atılan füze önünüzden geçebiliyor...yani anlayacağınız havada QUAKE ARENE oynamak gibi bir şey...fakat ne olursa olsun...farklı bir oyun..açıkcası ben memnun kaldım...sabırsızlıkla bekliyorum...herkese iyi uçuşlar...

• şahsen tam bana göre bir oyun umarım tabıkı tam similasyon oynuyamıyorum battlefıeld 2'dekı gıbı ucması kolay havada kapısmasıda bır o kadar zevklı zaten ucarkende cok fazla grafık gormeye gerek kalmıyor
  • Hem bu oyunu hemde yeni bir joy almayi dusunuyorsaniz "T.Flight Hotas X + Tom Clancy's Hawx™ PC" bakmanizi oneririm;

http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=155&PlatformID=5
  •  Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

Ubisoft tarafından geliştirilen uçuş simülasyonu "Tom Clancy's H.A.W.X'ın" PC versiyonunda gecikme olacak. Önceki plana göre 13 Mart'ta çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi, 1 hafta ileriye kaydırılarak 20 Mart tarihine ertelendi.

Bir oyun sitesinde buldum kaynak yazilmamiş sahte olabilir haber eğer doru ise gerçekten kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 7 Mart 2009; 23:02:19 >

• bu haber 4 gündür dolaşıyor ama steamde hala 11 mart olarak gösteriliyor çıkış tarihi
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Hem bu oyunu hemde yeni bir joy almayi dusunuyorsaniz "T.Flight Hotas X + Tom Clancy's Hawx™ PC" bakmanizi oneririm;

abi 799 TL

• quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Hem bu oyunu hemde yeni bir joy almayi dusunuyorsaniz "T.Flight Hotas X + Tom Clancy's Hawx™ PC" bakmanizi oneririm;

abi 799 TL

Yalnislik olmasin sakin cunku oyun tek basina 49$ , joy ise tek basina gene 49$ haliyle bundlu oldugunuda dusunursek 89$ gibi bir fiyattan satilacaktir kanimca.TR ye gelirse kdv dahil max 160$ olur buda yaklasik olarak 300TL eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

ya arkadaşlar şu oyunu şu kalitede görüntüyle (özellikle bulutlardan bahsediyorum) oynamak nasip olur mu

Gökten yağsa bize düşmez

• oyunun gerçeği ne zaman çıkar? demosunu oynadım süperdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

oyunun gerçeği ne zaman çıkar? demosunu oynadım süperdi.

Demosu sahte miydi de Tam sürümü olmasın o

Not: Sadece şaka yapıyorum.
  • Oyunda beğenmediğim tek şey şu konuşan adamların portreleri.

Hepsi ilginç bir şekilde trajik bir kazada boyundan aşağılarını kontrol etme yetilerini kaybetmiş gibi gözüküyor. Kafaları sağa sola oynarken vücut kütük gibi duruyor.
  • Bağlanan kemerler yüzüden hareket edemiyor olabilirler, ya da uçaklarının o andaki konumuyla ilgilidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

oyunun gerçeği ne zaman çıkar? demosunu oynadım süperdi.

Demosu sahte miydi de Tam sürümü olmasın o

Not: Sadece şaka yapıyorum.

Kötüydü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Oyunda beğenmediğim tek şey şu konuşan adamların portreleri.

Hepsi ilginç bir şekilde trajik bir kazada boyundan aşağılarını kontrol etme yetilerini kaybetmiş gibi gözüküyor. Kafaları sağa sola oynarken vücut kütük gibi duruyor.

Dostum elemanlar kamyon değil de f-16 kullanıyor. G kuvveti vb. etkilere maruz kalıyorlar.
    Hard Truck' daki gibi rahat don atlet mi takılıyorlar yaw.

• Hayır uçaktakiler değil sorun yerdekilerin de aynı şekilde olması.

Hatta kasklı arkadaşlardan bir tanesi yerdeki elemanlardan çok daha fazla hareket etti
  • Hmm..
    İt dalaşı yaparken dikkat etmemişimdir, belki de dediğin gibi garip bir durumdur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.