Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: galganus12

Ben hiç uçak oyunu oynamadım ama bu oyunu almayı düşünüyorum,multisi iyi olur da havada kapışırız,güzel olur

Bende Logitech Rumplepad 2 var,bu oyunu bununla oynayabilir miyim??Arcade diyorsunuz,joystick almaya gerek olmaz herhalde.

Hem de oldukça yoğun bir arcade. Klavye ile oynadığımda hiç de zorlamadığını söyleyebilirim. Ama ilk defa böyle birşeyi oynayacağım diyorsan klavyeye alışman zaman alabilir, belki. İstersen önce klavyeyle dene, zaten elindeki gamepad'de de sorunsuzca oynayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Ben hiç uçak oyunu oynamadım ama bu oyunu almayı düşünüyorum,multisi iyi olur da havada kapışırız,güzel olur

Bende Logitech Rumplepad 2 var,bu oyunu bununla oynayabilir miyim??Arcade diyorsunuz,joystick almaya gerek olmaz herhalde.

Hem de oldukça yoğun bir arcade. Klavye ile oynadığımda hiç de zorlamadığını söyleyebilirim. Ama ilk defa böyle birşeyi oynayacağım diyorsan klavyeye alışman zaman alabilir, belki. İstersen önce klavyeyle dene, zaten elindeki gamepad'de de sorunsuzca oynayabilirsin.

• sON DURUM NEDIR NE ZAMAN ÇIKIYOR ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ace Combat'a iyi bir rakip geliyor. Görüntüler çok iyimiş bu arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: Schizophren

sON DURUM NEDIR NE ZAMAN ÇIKIYOR ?

Steam'deki 11 Mart tarihi değişmiş, 18 Mart olmuş. 18 Mart'ta oyun çıkıyor. Steam'in yalancısıyım.
  • 18 mart mı
  • O kadar sürmez rahat olun
  • gamestop adlı bir sitede Tom Clancy's h.a.w.x'ı 49.99$ satıyor (pc)
    şu dolarda aldı başını gidiyor ama ........

FULL minimun sistem gereksinimi ...

Ses: DirectX 9.0 - uyumlu ses kartı

Disk Sürücü: DVD-ROM 4x çift katmanlı sürücü hızı

DirectX: DirectX 9.0 veya 10,0 (disk üzerinde) dahil

Sabit Disk Alanı: 7 GB

İşletim sistemi: Windows ® XP Service Pack 3 veya Windows Vista ® Service Pack 1 ile

İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD Athlon XP 2000 veya daha yüksek

RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista

Video Card: 128 MB DirectX-compliant Shader 2.0 ekran kartı etkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 10 Mart 2009; 18:25:10 >

•  Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

adamlar işi abartmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaos7

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

adamlar işi abartmış...

bu sistem eski olsa gerek düşünsenize gerçeğiyle bire bir bi kokpit dizayn ediyosunuz en önemli ana parçalardan ekran 17inc tube monitor
  • quote:

adamlar işi abartmış...

bu alete bu monitör

• http://www.cimri.com/oyun-ve-hobi/konsol-aksesuarlari/logitech-attack-3-joystick--963291-0914/T4395

http://www.cimri.com/oyun-ve-hobi/konsol-aksesuarlari/saitek-st-290-pro-joystick/T4458

arkadaşlar bu oyun için şu ürünlerden birini almayı planlıyorum fiyat olarak belirtilmiş orada daha iyisi daha uyguna var mıdır bilmiyorum ama şu ikisi arasından siz olsanız hangisini seçerdiniz...

• quote:

adamlar işi abartmış...

eski bir simulasyon aracı heralde günümüzde böyle simulasyon cihazları çok modern.......
  • arkadaşlar

bu oyun perşembe günü garanti çıkıyor demi;?
  • Çıksın artık ya bıktık usandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Çıksın artık ya bıktık usandık

inşallah perşembe günü çıkar oyun

zaten yazılılar haftaya başlıyor
  • az kaldı millet sabredin. son 1 hafta..
  • Demosunu oynadım acayip zevkli. Joystick ile oynamak lazım. Klavye ile zor . Yer hedeflerini vurmak çok zor geldi. Uçaklar tanklara göre daha kolay. Tanklar binaların arasında olduğundan pek kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 12 Mart 2009; 11:26:14 >
  • Binaların arasındaki tankları indimek için üstlerine doğru 90 derecelik dalışlar yapın, gerisini füzeler hallediyor zaten
  • Oyunu bitirdikten sonra bombardıman uçağı çıkıyor..

O uçakla yerdeki hedefleri çok kolay indirebiliyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.