Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hamachi ağı kurmuştuk isteyenler gelsinler. Oyun çıkınca beraber oynarız.

Ağ Adı: Falcons Team
    Şifre: hawx
  • oyun çıktımı yoksa ertelendimi?
  • bu oyun cıktımı ?
  • Kötü haber tez ulaşır derler yaaa bu olsa gerek.....
    UBİSOFT resmi açıklamaylan PC versiyonunun 1 hafta sonra yani 19 MART perşembe günü çıkacağını ilan etti

Tom Clancy's H.A.W.X. is now available at your favorite retailer for Playstation 3 and Xbox 360. The PC version of the game will release in two weeks, on March 19th.

We just updated the website with two new sections: the help pages where you can get useful tips as well as a complete video walkthrough of the game, and the leaderboards where you can check top ranked online players (available for Xbox 360 and PC only - we will make an update in the coming weeks with the PS3 version).

Read more about the help section on the dev blog, we also have a surprise for you there...

Resmi açıklamadır......................

• Oyun dx 10.1 destekliyor. Grafikler son ayarda çok güzel gözüküyor.
  • konsolda feci zevkli xbox 360 da oynuyorum,tabiki kasma fln yok,grafikler next generation gerçekten,bu oyunu 1 yıldır takip ediyordum,fw li oynayanlar için ixtreme 1.51 gerekiyor oyunda 3rd wave video partition oldugundan ixtreme 1.51den asagı surumler guvenlık dolayısıyla 3uncu video bolumune gormez ve fw oyunu tehlıkelı olarak algılar o yuzden ixtreme 1.51 yuklemenız gerekır xbox360a.
    ayrıca kontrollerı cok duzgun yaymıslar xbox360 koluna,voice command sistemi de var tom clancy's end war da oldugu gıbı,shoot dıyorsunuz fuze atıyor,double deyınce ard arda ıkı fuze atıyor,engage dersenız wingmen ler atağa geçiyor daha 10 tane fln command var.
    gerçekten mükemmel bir oyun
    edit:bir arkadaşa az once sordum oynayamam dedi,yükseklik korkusu varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 12 Mart 2009; 19:34:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Demosunu oynadım acayip zevkli. Joystick ile oynamak lazım. Klavye ile zor . Yer hedeflerini vurmak çok zor geldi. Uçaklar tanklara göre daha kolay. Tanklar binaların arasında olduğundan pek kolay değil.

tanklardan bazıları bınaların arasında oluyor ground hıt yapmak lazım,dalış yapıyorsunuz tam üstüne,en zorları dronelar,bazıları cok feci manevra yeteneğine sahip,yakalayamıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

konsolda feci zevkli xbox 360 da oynuyorum,tabiki kasma fln yok,grafikler next generation gerçekten,bu oyunu 1 yıldır takip ediyordum,fw li oynayanlar için ixtreme 1.51 gerekiyor oyunda 3rd wave video partition oldugundan ixtreme 1.51den asagı surumler guvenlık dolayısıyla 3uncu video bolumune gormez ve fw oyunu tehlıkelı olarak algılar o yuzden ixtreme 1.51 yuklemenız gerekır xbox360a.
    ayrıca kontrollerı cok duzgun yaymıslar xbox360 koluna,voice command sistemi de var tom clancy's end war da oldugu gıbı,shoot dıyorsunuz fuze atıyor,double deyınce ard arda ıkı fuze atıyor,engage dersenız wingmen ler atağa geçiyor daha 10 tane fln command var.

korkuyom hocam midem altüst oluyo oynarken napim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

konsolda feci zevkli xbox 360 da oynuyorum,tabiki kasma fln yok,grafikler next generation gerçekten,bu oyunu 1 yıldır takip ediyordum,fw li oynayanlar için ixtreme 1.51 gerekiyor oyunda 3rd wave video partition oldugundan ixtreme 1.51den asagı surumler guvenlık dolayısıyla 3uncu video bolumune gormez ve fw oyunu tehlıkelı olarak algılar o yuzden ixtreme 1.51 yuklemenız gerekır xbox360a.

adını söylemedim ifşa etmeyeyim dedim,illa...çok şey kaçırdın söliim at sen o xbox ı çöpe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 12 Mart 2009; 19:47:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

üstat yapma be oyunlarda damı oluyor bu
  • sabırsızlıkla bekliyorum valla oyunu.. resim ve video baya güzel gibime geldi.. ama umarım pc kaldırır
  • Kardeş birde askere gitmediysen seni askerde paraşütçü yaparlarsa napcan atlıcan atlamazsan çavuşun tekmesiyle kendini aşağıda bulursun
  • Guru3d sitesi oyundaki ekran kartlarını test etmiş

Full HD çözünürlükte kartların performans sıralaması

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

http://www.guru3d.com/article/hawx-pc-vga-graphics-card-performance-review/1
  • 9600GT' yi hala böyle testlerde görmek güzel (sonuncu olsa da)
  • Testte 9800 Gt nin olmaması enteresan.
  • merlinin kazanı inceleme yapmış herhalde oyun onlara önce geliyor, genel 85 puan vermiş

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=3106&frm=
  • Oyun herhalde çıktı o kadar inceleme yapıldığına göre
  • e çıksın artık tak etti canıma joystick im de geldi.. tam zamanı
  • DAHA VAR SABREDİN ARKADAŞLAR..DİABLO 3 GİBİ OLMASIN DA.
  • canlar ,

hawx ;bu moyun bu sistemde calısır mı ,

t8100 2,1ghz ,4gb ram,8600 nvidia... hadi oyunu actı dıyelim ,kanırtmadın smooth halde oynanır mı,

lock-on ,ve il-sturmovik hastası olaraktan nihayet boyle bır oyun gorduk.
    ucak sımulasyonuna meraklı arkadaslara onerılerım ıse : falcon 4.0,lock-on,il2,flanker2.0 ı hararetle onerıyorum ,
    hele lock on muthıs HUD desteklıyor ,

free fly modu var mı hawx ta ?
    ve canlar kendınıze ıyı bakın ...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.