Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

optimazsyon nasıl?

Oyunda E8200 HD4850 2GB ram xp pro sp3 de hiç bir takılma yok...

Gerçi çok az oynadım ve yerdeki tankaları filan daha vuramadım ....yeteneksizim sanırım bu uçuş similasyonların da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 18 Mart 2009; 13:10:22 >
  • böğg bu ne yaw demodaki grafiklerle uzaktan yakından alakası yok yoksa yanlış oyunmu ALDINIZ
  • DX10'dadamı aynı grafikler ? ooo shitt
  • Kardeş online durumu nasıl(koruma varmı) bakabildinmi Grafikler kötü de olsa oynayacağız yapacak bişey yok
  • Oyunda biraz kasıp ilerledim ...2 way point geçtim...hedefler sarı olarak zaten yerde işaretleniyor...sizde hedefi ortaladığınız zaman hedef kırmızı olup spaca e basarak füzeleri yolluyorsunuz....aynı zamanda left shift de makineliyi ateşliyor...

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 18 Mart 2009; 13:55:18 >

• Laptop açsada oynasak
  • Gerçekten grafikler bana da garip geldi; demo' yu oynayan birine verin şu SS' leri bu H.A.W.X demez.
    Aklıma ne geldi bak, yoksa bu adamlar satsın diye sadece demo'ya mı abandılar.
    Tamam grafikler çok iyi olmasa da olur da, bu ne ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellteam

Kardeş online durumu nasıl(koruma varmı) bakabildinmi Grafikler kötü de olsa oynayacağız yapacak bişey yok

• demodaki grafiklerle şimdiki grafikler arasında en büyük harf scenery yani yer farkı, demoda şehirde savaştığımızdan o kadar bina olunca pek sırıtmıyordu

ilk görev olduğu için sırf arazi var bu yüzden epey sırıtmış gözüküyor
  • Yapmayın yahu dx 9 ile 10 - 10.1 arasına nasıl fark olmaz . Kaplamalar hakında bişey diyemem ama yansıma ve bulut efektlerini hiçmi farketmediniz . 9 ile 10.1 aynı değil kesinlikle . Övdüğümden de değil hani ama göz var ,nizam var yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 18 Mart 2009; 14:20:35 >
  • @venomtrk,
    Sadece çevre değil uçak detayları, dokular ve poligon sayısı da yerlerde görünüyor.
    Ortamda ışık olmaması da etkiliyor fakat her ne olursa olsun kötü duruyor.

Umarım sadece bu bölüm için geçerlidir, yoksa konsol versiyonu çok çok daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 18 Mart 2009; 14:23:46 >
  • Optimizasyon için kaliteyi mi düşürdüler acaba
  • Bence optimizasyon olması gerektiğinden de iyiydi, sebep bu olmamalı.
    Hani diyeceğim sabaha karşı olduğundan ortam iyi aydınlanmamış ve doğal olarak yansımaları ve diğer ışık oyunlarını göremiyoruz; fakat arkadaşın verdiği ilk 3 resime baktım, uçağın poligon sayısı bir garip, zaten grafik arayan biri değilim de uçağın hatlarını görmem gerek ne o öyle midtown madness' daki gibi poligonlar.

Forumda neti hızlı olan başka arkadaş yok mu ya.
    Farklı bölümlerden atın 3-5 SS meraklandım şimdi, nedir işin aslı öğrenelim; konsol versiyonu gibi olmazsa çok büyük ayıp yaparlar vallaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 18 Mart 2009; 14:44:40 >
  • sanmıyorum demodakinin farklı olacağını demoda yere yaklaşınca saten aynı vasat yer yüzü kaplamaları görünüyor uçağın detaylarını anlamak için oyunda kendimiz incelemek lazım resim jpeg olunca haliyle berbat görünüyor birde af yi açmakta yarar var ubisoft un önceki oyunlarındada görmedim daha önce demo ile full oyun arasında grafik farkı olduğunu bundada olmaz sanmıyorum inceleme yapan sitelerde konsol ile pc ye aynı puanları vermişler sanmıyorum farklılık olacağını
  • Özellikle yer kaplamalarının grafiğini çok üst düzeyde beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
  • gamespot konsol versiyonu incelemesinde şöyle denmiş

The Good

* Realistic planes and environments
    * Great, action-packed dogfighting
    * Believable audio really enhances the experience.

The Bad

* Limited multiplayer modes
    * Ground textures look ugly up close
    * Planes all handle similarly
    * Friendly AI isn't great.

xbox360 versiyonuna 7.5 vermiş pc de aynı olur muhtemelen.

artı yönler olarak gerçekçi uçak ve çevre , aksiyon dolu it dalaşı, kaliteli ses efektleri

eksi olarak ise sınırlı multiplayer modları, yer kaplamalarının yakından çirkin gözüktüğü , uçakların birbirine benzer kontrolü olduğu,dost yapay zekanın iyi olmadığı yazılmış

http://www.gamespot.com/xbox360/action/tomclancyshawx/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 18 Mart 2009; 15:38:55 >

• Scenery kaplamalarını Crysis ayarında kimse beklemesin, bu bir uçak oyunu sonuçta. Kıyaslanacağı oyunlar da FPS vs. tarzında olamaz o yüzden. FSX'in de yer kaplamaları iyi değil en yüksek ayarlarda ama bu açıklığı yerdeki binalar, evler vs. nispeten kapatıyor. Zaten texture kalitesi çok iyi olsa bu sefer de ciddi optimizasyon sorunu çıkabilirdi. Yakından yer kaplamalarının çirkin gözükmesi de doğal.
  • arkadaşlar nasıl bu oyun alıp oynayan var mı ? arşive katmaya değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Yapmayın yahu dx 9 ile 10 - 10.1 arasına nasıl fark olmaz . Kaplamalar hakında bişey diyemem ama yansıma ve bulut efektlerini hiçmi farketmediniz . 9 ile 10.1 aynı değil kesinlikle . Övdüğümden de değil hani ama göz var ,nizam var yahu

Dostum ben her ikisin de de denedim inan bir fark göremedim dx10 la 9 arasında monitöre girecektim bakarken ben de duymuştum bulutlar felan daha iyi gözüküyo diye ama bence hiç fark yok fark varsa da insan hissedemiyo yani olsa da olur olmasa da olur gibisinden.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.