Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogru arkadaslar yerdekı texturelar xbox360 versıyonunda da cok kalıtelı degıl ama ucak modellemelerı ve frame rate sorunu yasamadım,hddden oynadım oyunu xbox 360 da.bulutlar vs daha ıyı gorunuyor ozellıkle de ufuk guzel yapılmıs ama hele roketın kamerasından bakıldıgında yer textureları onlara nazaran cok kotu
  • PC için olanı cıktı mı? gerçeği demosu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

PC için olanı cıktı mı? gerçeği demosu değil.

evet pc versiyonu çıkmıştır
  • Vatana Millete bu oyun hayırlı olsun

bir sorum var multiplayer modu varmı?
  • gerçekten süper bir oyun
  • Arkadaşlar multiplay çok eğlenceli oluyor... Hamachi den oynuyoruz lag'sız bir şekilde çalışıyor...

Oda adı: HAWX TR
    Şifre: 123456

Odaya herkes gelebilir multiplay oynarız... (Bende kurulu olan hamachi versiyonu 1.0.1.5 dir)
  • Bu oyunda tam olarak amacımız nedir ?
  • Oyunu yeni kurdum, ve ilk girdiğimde autopatch yapıyor yani oyun çıkar çıkmaz fix yayınlanmış, 40 mb civarında yama
  • Oynayan arkadaşlar internetten mi indirdi yoksa aldınız mı dvd ?
  • kontrollerdeki hassasiyet sorunu devam ediyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Oyunu yeni kurdum, ve ilk girdiğimde autopatch yapıyor yani oyun çıkar çıkmaz fix yayınlanmış, 40 mb civarında yama

Evet o patch den haberim vardı fakat ben update etmemiştim onu....bu arada level 3 e geldim ve oyun sarmaya başladı git gide...

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI )

• ben oyunu beğenmedim.

Sesler i hiç beğenmedim. grafiklerde eh diyelim. ve çok basit olmuş. çocuk oyunu gibi geldi bana(kontroller falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 18 Mart 2009; 20:24:47 >
  • salla salla kimsede indirmesin birşeyde yazmayın konuyuda yukarılarda tutmayın herkezde meraklanmasın birşey yok dağılın hadi yine klişe oyun bu sene battı Ubi Soft
  • Oyun çok üst düzey olmasada eğlenceli. Hele şu aralar oynanabilecek en iyi oyun bence. Kısa sürede olsa fena değil.

• indirmeye başladım. Demosunu çok beğenmiştim oynanacak bir oyun.

yanlız birşeyi merak ediyorum, siz neden hep dış kamera açısından oynuyorsunuzda kokpit kamerasından oynamıyorsunuz? kokpit kamerasından daha kolay olmuyor mu diğer uçakları tankları vs.. avlamak?
  • evet demosunda da yoktu umarım eklemişlerdir ya da daha sonra eklenebilir duruma gelir... adamı havaya sokar kokpit kamerası
  • demoda vardı kokpit kamerası. SS' alan arkadaşlar uçak detaylarını göstermek için kullanmıyorlar galiba

edit: Demoyu joystick ile oynarken ''Dead Zone'' durumu vardı, tam sürümde var mı bu sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 18 Mart 2009; 22:51:02 >
  • Demoda da vardı kokpit.Oyun iyi güzelde biraz kolay ya
  • Yarın oynarım umarım bu oynu.TTNet'le bu bile iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 18 Mart 2009; 22:50:24 >
  • Havaalanından kalkma, indirme falan yokmu??
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.