Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugu

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Yabancı forumlarda oyun hakkında ki genel kanı oyunun önsiparişini iptal etmek yönünde.

Oyun cok sınırlı alan dar yapılacaklar sınırlı.ben alcsğımı düşünmüyorum.millet iptal etmekte haklı.

Ya arkadaslar hangi rainbow serisinde ya da bunun rakibi swat vardi zamaninda hngisinde genis alanli mapler vardi aksine zaman kistasli bir oyun oldu kacariz kovalarsiniz artik!
    Alan yeterli . Oyun cok cok detayli silahlarin ozellikleri cok detayli ve her silahin arti eksi yonu var

Bir cok karakter var

Off modu zaten olsa 3-5 saat birsey olurdu zaten bu tip oyunlar off mode icin tad vermez anca bir training havasinda olurdu( tabi olmasi guzel olurdu ama yok diye de cok sallamam amacim zaten online coop oynamak)

Bir tek eksik olarak cok cok hizli geldi bana oyun . Ya da hizli olmaya itiliyoruz gibi sure kisitli . Taktik anlamda cok hizli olmaliyiz. Ama tabi daha mapleri fln bilmiyorum bundan kaynaklida olabilir bir gidim daha cok sure olsa biraz da su friendly fire isine el atsalar super olur bazen kendi arkadasima sktigim benimde oluyor :) su kotu rakip te de ayni uniformalar var karisabiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum 2 haritanın %50'sine hakimim ve karakterlerin daha yarısını açabildim. Full sürümde 6 harita daha gelse 8 haritanın atak ve defans Püf noktalarını öğrenmemiz, teçhizatların nerede ne zaman kullanılacağını öğrenmemiz baya vaktimizi alacak. Bunları öğrendikten sonra maçların son derece zevkli olacağına eminim.
    Tek korkum ubisoft'un serverları, daha önce grfs'da yaşadım, oyun muhteşemdi ama serverlar dandik olduğu için ağzımızın tadıyla oynayamamıştık, şimdi bununda beta serverları çok dandik, bu da öyle olursa ne yaparım bilmiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 4 Ekim 2015; 19:15:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum 2 haritanın %50'sine hakimim ve karakterlerin daha yarısını açabildim. Full sürümde 6 harita daha gelse 8 haritanın atak ve defans Püf noktalarını öğrenmemiz, teçhizatların nerede ne zaman kullanılacağını öğrenmemiz baya vaktimizi alacak. Bunları öğrendikten sonra maçların son derece zevkli olacağına eminim.
    Tek korkum ubisoft'un serverları, daha önce grfs'da yaşadım, oyun muhteşemdi ama serverlar dandik olduğu için ağzımızın tadıyla oynayamamıştık, şimdi bununda beta serverları çok dandik, bu da öyle olursa ne yaparım bilmiyorum :(

2 harita ev ve konsolosluk demi hocam traning haritası ne sacma bi haritadir insallah ana oyundaki haritalar ona benzemez

• Beta ne zaman bitecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Beta ne zaman bitecek ?

Dün bitecekti galiba ama emin değilim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Beta ne zaman bitecek ?

Dün bitecekti galiba ama emin değilim hocam.

an itibariyle bitmiştir.
  • Oyunu günlerdir oynadım fakat beta olsa da eksiklikleri olan bir oyun olmuş. Duvarın dibine girince arka taraftan silahın ucunu filan görebiliyor adamlar bu tür saçmalıkları düzeltirler umarım. Görülmeyecek yerden görüyorlar sorun o. Ayrıyetten matchmaking sistemi rezalet serverlar ve menü de öyle. Pencereleri patlatarak içeriye dalsak adam slow motion giriyor pencereden ölme ihtimali çok yüksek. Anca 5 kişi takım yarattıktan sonra oynarsa insanlar keyif alır aksi taktirde zamanla sıkar bence çok dayanmaz gibime geliyor. Ubisoft feedbackleri okusun güzelleştirsin oyunları iyicene fakat ilk izlenim nötr oldu oyuna karşı. Almak için çok heveslendirmedi.

• Oyungezer'den video geldi:

• Bugün yayımlanan bir yazıda Ubisof'un oyuna 1 yıl destek vereceği ve çıkacak yeni haritaların ücretsiz olacağı yazıyor.
    Haritaların ücretsiz olması iyi hoşta, 1 yıl kısa bir süre değil mi?!!

http://blog.us.playstation.com/2015/10/21/7-things-you-need-to-know-about-rainbow-six-siege-on-ps4/ (5.başlık 2.paragraf)
  • Geri sayım başladı beyler, az kaldı dayanın :)

• Single player modunu kaldıklarını duyurduklarından beri hala şu çöpü almayı düşünen var mı gerçekten?

• servar ları çok kötüydü, ping seviyesi tavan yapmıştı betada. Dedicated server olmaması almamak için başlı başına bir sebep bence.

• Single mode olmayan oyuna 60$ para vermem.
  • Batasını görene kadar Ön Sipariş verilecek oyunlar arasındaydı ama aman allahım.. Rezalet sıkıcı bir oyun geliyor.. İçine ettiler güzelim serinin..
  • beta açılmamışken kapalı stres testinden beri oyunu oynadım açıkçası hiç bir beklentim yoktu fakat oyun cidden hoşuma gitti tek eksiği arkadaşlarınızla oynamadıkça o hayal ettiğiniz taktiksel ortamı pek yaşayamıyorsunuz çünkü millet paldır küldür dalıyor onun dışında oyun benim hoşuma gitti hikaye modunun olmaması tabiki de kötü ancak arkadaş ortamınız varsa eğlendiren bir yapım olmuş
  • Oyungezer' in videosu tek başına olduğu için tatsız, kendiside keyif alamadı, arkadaşlar ile kesinlikle çok keyifli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler Ubisoft'tan beklenen haber geldi. 10 gün önce kapalı beta istatistiklerini yayınlamışlardı, hem istatistiklere göre hemde kapalı beta sonrasında feedback'leri değerlendirmişler ve oyunda birçok konuda iyileştirmeler yapmışlar. Yazı uzun ayrıntıları aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz, ama dikkatimi çeken online konusunda ki iyileştirmeler oldu.

-Online rakip ararken; seviye, internet performansı ve lokasyona göre arama yapacakmış.
    -Roundlar arası beklemeyi 30 saniye kısaltmışlar.
    -Özel maçlar dedicated serverlarda olacakmış ve oyunu başlatabilmek için 10 kişi şartı gelecekmiş.
    -Özel maçlara sadece davetli oyuncular girebilecekmiş ve sistem oyunu kuran kişiye en yakın servere yönlendirecekmiş.

Açıkcası Ubisoft beni şaşırttı, umarım bu iyileştirmelerin devamı gelirde ağız tadıyla uzun bir süre oynarız.

• Güzel gelişmeler,
    kapının altından giren botlarda kalksa keşke.
    her kapının altında boşluk olmasıda gerçekçi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Kasım 2015; 13:39:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.