Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçenlerde Oyungezerin facebook sayfasında , oyunun sezon pass sistemine dair açıklamalar vardı.

Yanlış hatırlamıyorsam sezon pass ile gelecek tüm karakterler ve map ler diğer kullanıcılara da açık olacak. Karakterler oyun içi para ile satın alinabilecek. Sezon pass in tek avantajı bu içeriklere 2 hafta önce sahip olacaklar. Artı olarak renow boost ve özel kamuflaj renklerine sahip olacaklar diye biliyorum. Linki bulabilirsem işten çıkınca paylaşırım.

Bu ilgili link ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 20 Kasım 2015; 20:46:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şuan da kapalı betayı oynamak istediğimde indirmem yeterlimidir koda ihtiyacım varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Kapalı beta baya bir update yedi, teoride indirdiğin dosya update ister belkide sıfır open beta dl isteyecek, ptesi olmadan kesin birşey demek mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Beyler size bir güzel haberim daha var...

26-27-28-29 Kasım'da OPEN BETA var, 23 Kasım'da önyüklemeyi store'dan indirebileceğiz.

Betada 3 mod ve 3 harita olacak.

Beta bittikten iki gün sonrada full sürüm çıkıyor, hem alıp almama konusunda kararsızlar için çok iyi oldu hemde full sürümden önce antrenman niteliğinde olacak, hadi gözümüz aydın.

Open betayı oynamak için plus'a ihtiyaç var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

26-27-28-29 Kasım'da OPEN BETA var, 23 Kasım'da önyüklemeyi store'dan indirebileceğiz.

Beta bittikten iki gün sonrada full sürüm çıkıyor, hem alıp almama konusunda kararsızlar için çok iyi oldu hemde full sürümden önce antrenman niteliğinde olacak, hadi gözümüz aydın.

Oyun online, tüm online oyunlar plus ister.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Oyun online, tüm online oyunlar plus ister.

Kapalı betayı çok severek oynamıştım şimdi de plus var ama arkadaşım için sormuştum onda yok ne yazık ki plus. Cevabınız için teşekkürler.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam fake bir hesap açarsan 2 hafta plus hediye veriyor, makinada plus olan bir hesap olması yeterli. Eğer araştırırsan arkadaşın bunu yapabilir ve açık betayı deneyebilir.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok az kaldi beyler hazirmiyiz bizim ekip ? Nerde ses verin beyler?

• Konu sahibinin bu oyunla pek ilgisi yok, kendisiyle devir konusunu görüştüm kabul etti, ikimizde destek bölümüne yazdık ama birşey yapılmadı, siz birşey yapabilir misiniz Güven Bey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 22 Kasım 2015; 1:35:59 >
  • open betada kod gerekmiyor değil mi?
  • quote:

Konu sahibinin bu oyunla pek ilgisi yok, kendisiyle devir konusunu görüştüm kabul etti, ikimizde destek bölümüne yazdık ama birşey yapılmadı, siz birşey yapabilir misiniz Güven Bey?

Hocam hayirli olsun konu cok dislanmis gibi davraniliyor resmen baya kült bir oyun aslinda ama gereken ozen gosterilmiyor ne yazikki

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Konu sahibinin bu oyunla pek ilgisi yok, kendisiyle devir konusunu görüştüm kabul etti, ikimizde destek bölümüne yazdık ama birşey yapılmadı, siz birşey yapabilir misiniz Güven Bey?

Hocam hayirli olsun konu cok dislanmis gibi davraniliyor resmen baya kült bir oyun aslinda ama gereken ozen gosterilmiyor ne yazikki

Eskiden burada toplanıp swat 4 oynardık ne günlerdi.😊😊😊

Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu betasından başlayıp oyunu edinicem grubumuzu burdan kurup çatışmalara akalım.psn idmvs burdan paylaşırız😉

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Birleşik arap emirliklerinde open beta indirilmeye açılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Eskiden burada toplanıp swat 4 oynardık ne günlerdi.😊😊😊

Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu betasından başlayıp oyunu edinicem grubumuzu burdan kurup çatışmalara akalım.psn idmvs burdan paylaşırız😉

Hocam psnde de grup kurduk burdan arkadaslarla orayada gelin hatta herkesi bekleriz daha cok yayilmadi ama oyunla birlikte sayi artar umarim

Rainbow six siege turkiye community si psn de

• Open beta preload açıldı beyler, store'dan rainbow olarak aratırsanız bulabilirsiniz, boyutu 8.7gb.

• quote:

Open beta preload açıldı beyler, store'dan rainbow olarak aratırsanız bulabilirsiniz, boyutu 8.7gb.

Iniyor😄👍

• Beta boyutu çok uzun ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler beta indi ama tabiki serverlar kapalı ancak 3 tane tutorial videosu seyredince size ödül olarak para veriyor, o paralarla ilk karakterimi açtım ve bir dürbün satın aldım :))
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

• Bu arada merak edenler için gamepad düğme ayarları şöyle (bunların birde solak için olanları var);
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.