Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Serverlar açıldı beyler

tr psn de kapalı hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ark_balee

quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Serverlar açıldı beyler

tr psn de kapalı hala?

Lobbyde rakip takımı beklerken dondu şimdide serverlar kapalı diyor

• Serverler acik, eger daha once kapali beta oynadiysaniz ve email geldiyse size kapali beta oynadiniz icin acik betaya 24unde ulasabilirsiniz diye. gelen mail asagidaki gibidir

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozparcasi -- 24 Kasım 2015; 17:45:57 >
  • Şimdi bunu yazmaya geliyordum :)

• Open beta early access is live diye bildirim gecmis r6s !

Closed betayi oynayanlar bgn erisim saglayabilir: closed betayi silmeyenler ordan girmeyi denesin.

Ama open betada yarin herkese turkiye saatiyle 17:00 de acilacak.

• BSC üzerinde oyuna çok fazla ön yargı ile yaklaşılmış , etmeyin eylemeyin ayıptır. Oynamadan denemeden yorum yapmayın ergenler , oyunun optimizasyonu çok çok iyi. Her neyse bu tarz oyunların zaten algı seviyesi düşük kişilerin oynamasına karşıyım aksi takdirde kendileri için kötü olabilir.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS WAFHREN -- 24 Kasım 2015; 18:33:56 >
  • Oyunda ranked game e girerken oyuncu bulmakta rakip icin zorlaniyor ama tabi daha serverlar yeni acildi beklemek lazim

• Şu an 3 kişi takılıyoruz, Server kuzey Avrupa Ping 84

• Kapalı beta oynamadım yarın inş açık beta aktif olur..

• serverler çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist55

serverler çöp

Sebebi serverlerin erken erişimde olması yarın tamamen açılacak dolayısı ile herkes oynayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS WAFHREN

quote:

serverler çöp

Sebebi serverlerin erken erişimde olması yarın tamamen açılacak dolayısı ile herkes oynayacak.

• quote:

quote:

serverler çöp

alakası yok, kapalı betada olanlar erken erişime katılabiliyor matchmaking sıkıntılı
  • quote:

quote:

quote:

serverler çöp

alakası yok, kapalı betada olanlar erken erişime katılabiliyor matchmaking sıkıntılı

İyide kapalı betadaki oynayanların hepsinin tekrar aynı gün özellikle kapalı erişim günü oynayacağını nerden biliyorsunuz ?. Yazdığınız çok saçma bir mesajdır.

Yarın olsun sizde görüceksiniz ne kadar iyi olduğunu.

• quote:

serverler çöp

Daha yeni acilmis serverlar bir durun yahu

• Selamlar arkadaşlar son durumu belirteyim herşey düzgün ,

Dikkatimi çeken bir nokta yakaladım paylaşmak istiyorum , iki farklı match join seçeneği mevcut birisi casual diğeri ise oyunda belli bir saati geçmiş lvl'e ulaşmış kimseler için ve bu modda oyundan çıkarsanız puan vs alamıyorsunuz. Booster dahi olsa
  • quote:

serverler çöp

Evet çöp sen oynama😠😠😠

Bi durun arkadaşlar beta gelmiş daha çöp yazıyorsunuz.oyun çıksın olmadı güncelleme gelsi bu yorumları ondan sonra yazın...

• Evet forumdan beyaz hocamla denedik . Beta diye bazi seyleri gormezden bugunluk gelebilirim sonucta asil acilis tarihi 25 kasim saat 17:00 . Ama yarin da boyle kotu bir matchmaking sistemi olursa ubisoft un isi vahim cunku oyun yapay zeka hatta terrorist hunt bile cok guzel geldi ( en cok onu test edebildik bgn ) hic oyle cok kolay degil en zoruda baya baya zor . ( tabi ben ps4 te fps oyuncusu olmamam da bir etken olabilir en son pc de rainbow ve swat oynardim )

Silah cesitliligi silahlarin tepkimesi . Ates ettiginde verdigi his birde kulaklik ( zaten gamer kulakligi oyun icin sart arkadaslar ) hem iletisim icin takim ici, hem de dusmani dinlerken ayak sesleri ince sesleri duymak icin zaten ordaymis hissiyati aliyorsun kulaklikla ...

Zamanla serverlarin durumuna da bagli cok guzel oyunlar cikar eminim. Zaten espor olmak icin cabalayan r6s bunu istiyorsa serverlar tam performans caliscaktir bundan suphem yok.

Yine denemek isteyen demo ( open betayi ) indirmeli bence yarin olmasada ( ki umutluyum serverlar duzelecek) oyun cikisinda bomba gibi bir oyun bizi bekliyor!

Evet single mod yok cok istiyorsan tek basina terorist hunt bile yapabilirsin ama :)

Bence bu tip stratejik fps ler zaten tek basina olamaz ama cunku bir strateji takim oyunu gerektirir. Oteki turlu malkocoglu gibi gidersin . Baya baya takim oyunu bu oyun cunku!

Daha da eksik yan bulamiyorum 2-3 sene goturcek bir oyun ucret tr psnde cok olmasina ragmen ona bile degecek bir oyun senelik 60-80 tl ye denk gelir:) ( tabi serverlar diyorum )

Ciddi oynamak isteyen arkadaslarida whtsapp grubumuza davet ediyorum . Pm atarlarsa ozelden konusabiliriz. Hem ekip halinde oynariz hemde takim halinde maclar yapariz.

Eger arada kalan varsa ve cod bf ten farkli gercek bir fps denemek istiyorsa kesinlikle almali

• Beyler oyunu indirdim fakat oyuna girme yerini bulamadım.Beta daha açılmadı mı? ---PC---
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.