Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Evet forumdan beyaz hocamla denedik . Beta diye bazi seyleri gormezden bugunluk gelebilirim sonucta asil acilis tarihi 25 kasim saat 17:00 . Ama yarin da boyle kotu bir matchmaking sistemi olursa ubisoft un isi vahim cunku oyun yapay zeka hatta terrorist hunt bile cok guzel geldi ( en cok onu test edebildik bgn ) hic oyle cok kolay degil en zoruda baya baya zor . ( tabi ben ps4 te fps oyuncusu olmamam da bir etken olabilir en son pc de rainbow ve swat oynardim )

Silah cesitliligi silahlarin tepkimesi . Ates ettiginde verdigi his birde kulaklik ( zaten gamer kulakligi oyun icin sart arkadaslar ) hem iletisim icin takim ici, hem de dusmani dinlerken ayak sesleri ince sesleri duymak icin zaten ordaymis hissiyati aliyorsun kulaklikla ...

Zamanla serverlarin durumuna da bagli cok guzel oyunlar cikar eminim. Zaten espor olmak icin cabalayan r6s bunu istiyorsa serverlar tam performans caliscaktir bundan suphem yok.

Yine denemek isteyen demo ( open betayi ) indirmeli bence yarin olmasada ( ki umutluyum serverlar duzelecek) oyun cikisinda bomba gibi bir oyun bizi bekliyor!

Evet single mod yok cok istiyorsan tek basina terorist hunt bile yapabilirsin ama :)

Bence bu tip stratejik fps ler zaten tek basina olamaz ama cunku bir strateji takim oyunu gerektirir. Oteki turlu malkocoglu gibi gidersin . Baya baya takim oyunu bu oyun cunku!

Daha da eksik yan bulamiyorum 2-3 sene goturcek bir oyun ucret tr psnde cok olmasina ragmen ona bile degecek bir oyun senelik 60-80 tl ye denk gelir:) ( tabi serverlar diyorum )

Ciddi oynamak isteyen arkadaslarida whtsapp grubumuza davet ediyorum . Pm atarlarsa ozelden konusabiliriz. Hem ekip halinde oynariz hemde takim halinde maclar yapariz.

Eger arada kalan varsa ve cod bf ten farkli gercek bir fps denemek istiyorsa kesinlikle almali

Güzel derlemişsin Osmanlı ,

2-3 Yıl değil tıpki diğer r6 ve swat'lar gibi yıllarca götürecektir :)

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Akşam 17 de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Match making sıkıntılı, kapalı betadan sonra bunu görmüş ve müdahale ettiklerine dair açıklama yapmışlardı ancak hala sıkıntılı. Takımda kimin bağlantısı iyi ise o host oluyor ama gel gör ki rakip bulamıyor halbuki herkes rakip arıyor.
    -5,6 saat aralıksız oynadık buna karşın 1-2 tane bug ile karşılaştık, siper alıp beklerken biraz geriye doğru gittiğiniz zaman bazen duvarın içinde mahsur kalabiliyorsunuz

+Kapalı betada 3-4-5 kişi olarak aynı anda giremiyorduk, dün 3 kişi denedik hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık
    +Roundlar arası bekleme süresi kısaltılmış
    +Vuruş hissiyatı iyi, sesler çok çok iyi. Rakibin nereden geldiğini ayak seslerinden anlayabiliyorsunuz. Ses efektleri olağanüstü, misal siz 2.kattasınız ama rakip garaj kapısını patlatıyor, 2.katta duvarların gıcırdamasını duyuyorsunuz ve hissediyorsunuz.
    +Silah tepkimeleri yerinde, çeşitlilik ve update yeterli. Sonuçta 5 ülkenin özel harekatçılarının kullandıkları silah ve teçhizatları kullanıyorsunuz. Kalkıpta aaa bu oyunda sniper yok, çöp bu demeyin.
    +Grafik ve kaplamalar yeterli, zaten bu oyunu oynamak isteyen grafiğine değil haritaların taktiksel yönüne, karakterlerin dinamiğine ve iletişimin kolaylığına bakar nitekim bunlarda fazlasıyla var.

Match making'ten dünya üstünde herkes şikayetçi bu bize mahsus bir şey değil, bugün yarın update ile halledilir.
    Arkadaşlar, sakın kimsenin eleştirilerine göre karar vermeyin, betayı indirin en azından hunt modunu oynayın ama en azından yanınızda 1 arkadaşınız olsun, öyle karar verin.
    Ve lütfen şu oyunu başka oyunlarla kıyaslamayın, her fps bf ya da cod demek değildir, bu oyunu sadece SWAT serisiyle kıyaslayabilirsiniz o da zaten 10 yıldır piyasada yok. Dolayısıyla takım olarak taktiksel oynayabileceğiniz tek bir oyun var o da bu. Bunu bilmelerine rağmen tekel zihniyetinden çıkıp dört dörtlük oyun yapmışlar, oyunun temeli sağlam geri kalanı update ile hallederler, herkese iyi eğlenceler.

• Dün akşamdan kısa bir video, videonun sonunda biraz saydırdım kusura bakmayın editlemeyi bilmiyorum ama seyredince az bile demişsin diyeceğinize eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 25 Kasım 2015; 10:49:31 >
  • Oyunun dinamiklerinden yana hiç şüphem yok. Yek endişem bağlantı kısmında oyunun nasıl bir performans sergileyeceği.

Bir arkadaşımla beraber betayı indirdik. Ben daha önce kapalı betaya katılmıştım ancak o ilk defa şimdi oynama fırsatı bulacak. Şayet multi de oyuncu bulma sıkıntısı devam ediyorsa birlikte terrorist hunt modu oynayabiliriz.

Arkadaşımla saat 5-6 gibi online olacağız. Vardiyası olduğu için çok vakti yok. Boş boş oyuncu aramakla zaman kaybetmeyelim istiyoruz. En azından oyunun dinamiklerini görsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü deniliyor, keza twitch'de ps4 yayını yapan birçok eleman var, acaba teyit edebilen var mı aramızda?

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!
  • Oyunun 4. betası çıkmasına 5 gün kalmış sunucular hala rezalet ötesi yapımcı ekibin bu oyunun altından kalkabileceğini sanmıyorum. Kesinlikle almayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist55

Oyunun 4. betası çıkmasına 5 gün kalmış sunucular hala rezalet ötesi yapımcı ekibin bu oyunun altından kalkabileceğini sanmıyorum. Kesinlikle almayacağım

Anladık troll amacı ile buradasın , sana başarılar almaman senin için daha hayırlı olacaktır.
  • quote:

Oyunun 4. betası çıkmasına 5 gün kalmış sunucular hala rezalet ötesi yapımcı ekibin bu oyunun altından kalkabileceğini sanmıyorum. Kesinlikle almayacağım

Yaw he he 😂😂😂

• quote:

Super haber bende bunu bekliyordum.

Arkadaslar oyunda friendly fire acik tam da bu tip adamlar icin guzel bir ozellik degil benim tek kil oldugum nokta oyun icinde takim arkadasina kasti headshot yapanlar

• quote:

quote:

Arkadaslar oyunda friendly fire acik tam da bu tip adamlar icin guzel bir ozellik degil benim tek kil oldugum nokta oyun icinde takim arkadasina kasti headshot yapanlar

Ben hiç rastlamadım , bu her oyunda oluyor. Çocukluğun sınırı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS WAFHREN

quote:

quote:

Ben hiç rastlamadım , bu her oyunda oluyor. Çocukluğun sınırı yok

Valla buna birsey bulmalari lazim kasitli ve kasitsizi tabi nasil ayirt edebilirler cok zor tabi..

Ama ilerde sorun olmaz cunku herkes takimiyla oynar buyuk ihtimal bole adamlar barinamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Dün akşamdan kısa bir video, videonun sonunda biraz saydırdım kusura bakmayın editlemeyi bilmiyorum ama seyredince az bile demişsin diyeceğinize eminim

videoda konuşanın adı ahmet abi mi ? psn adı orucc??

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Dün akşamdan kısa bir video, videonun sonunda biraz saydırdım kusura bakmayın editlemeyi bilmiyorum ama seyredince az bile demişsin diyeceğinize eminim

O kart ses bana ait ve adımda Ahmet değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

O kart ses bana ait ve adımda Ahmet değil

vay be çok benziyor sesin :)

• An itibariyla girilmiyor malesef :\ surekli kopuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

An itibariyla girilmiyor malesef :\ surekli kopuyor

Henüz açık beta erken erişimden çıkmadı 26 kasım ittibari ile daha stabil olacaktır.

Bu arada türkiye saati ile 17:00'da açık olacak
  • Açıldı mı beyler pc de.Hala oyuna girme sekmesi yok Uplay de
    Maalesef açılmadı hala.
    Yok hocam hala açılmadı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.