Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Open beta kapali maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmış şu an oynuyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Açılmış şu an oynuyorum ben

Devam gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS WAFHREN

quote:

Açılmış şu an oynuyorum ben

Devam gençler

Open beta kapalı arkadaşlar closed betaya katılanlara devam şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde her şeye hazırım diye düşünüyordum ama cs tadı bekleyeni görünce hazır olmadığımı anladım.
    K6'dan rush yapıyorlar awp ile 1 tanesini aldım, Orçun sis atma
    Hey yarabbim biz ne diyoruz millet ne diyor.

Beyler, ubi'nin yaptığı iş değil. Server stres testini aç aksaklıkları gör sonra kapalı beta yap eksiklerini göre iyileştir sonra open beta yap ve bunlarıda 1 yıl önceden planla, oyunun çıkmasına 5 gün kala open betayı süresiz ertelemek ne demek yahu.

Bundan 3 ay önce 25 yıllık CAPCOM'da aynı skandala imza attı. Street Fighter 5'i preorder yapanlara ve beta testi için adını yazdıralanlara oyunun betasını açtı, oyun rakip bulamıyordu, bulduklarıyla da lagtan oynanmıyordu. 1-2 gün geçti ve Capcom havlu attı, süresiz beta ertelenmişti. 2 hafta sonra serverları stres testi için kısım kısım açtılar, serverlarda ki sıkıntıları tespit edip beta programına devam ettiler.

Daha önce dediğimiz gibi oyunda ping-lag-fps düşmesi yok oyunun temelleri sağlam, rakip bulma olayı update ile halledilir ama hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar ya o olmuyor işte.

• Hahaha cs tadı mı cs tadı anca cs ile olur:)

Arkadaşlar swatın birazdaha interaktif halidir oyun buna göre siparişlerinizi geçin:)
    Hop hop zıp zıp olmaz olamaz.olursa ne olur.2 dk da biter round ne oynayan zevk alır ne trolluyen.
    Geceden beri server kontrol ediyorum arada açıldı gibi oldu. 10 dk attı birdahada girmedi.

Adam gibi server açsınlar beta. Meta istemiyoruz.bu tarzı sevenler zaten oyunu alıcak nolursa olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönülden hissediyorum yavhu bu sefer birşeyler düzgün olucak gibi , gerçekten bu kategoriye sonunda bir rakip gelicek gibi.

Umudumuzu yitirmedik mutlaka olumlu şeyler olucaktır , yıllardır özlemini çektiğimiz taktik oyunu kötü olmayacak olmamalı
  • Bu oyun iyi güzel olacakta hep taktik aynı haritalar bir müddet sıkacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Bu oyun iyi güzel olacakta hep taktik aynı haritalar bir müddet sıkacaktır diye düşünüyorum.

Oyun çıktıktan sonra sürekli güncel halde tutulacağından ötürü problem olmayacaktır , yeni ct'ler yeni map'ler gelicektir
  • Bir yıl içerisinde 4 tane DLC gelecek, yeni haritalar yeni karakterler yeni modlar yeni silahlar. Oyun takım oyunu gerektirdiği için gün gittikçe haritalara, teçhizatlara daha hakim olacağız, gün gittikçe daha zevkli olacağına inanıyorum. Asıl mesele adam akıllı takım arkadaşları bulmak.
  • Ben çok beğendim,her yönüyle kaliteli yapılmış, en son Swat 4 ü oynamıştım aynı kulvarda. Yalnız bu oyunu klan olarak alıp oynamak lazım.Tek başınıza alacağınız keyif sınırlı kalabilir.Oyun Shooter'dan ibaret değil çünkü,bir satranç maçına dönen anlar oluyor. Takım olarak strateji falan geliştirmek,sürekli iletişim halinde olmak lazım. Mesela düşünüyorum forumda turnuva yapsak çok eğlenceli olur.

• closed beta içn kod var mı? open beta sizde de kapalı mı hala?
  • Benim oynadığım open beta , gece indirdim ilk kez us psn den.

• quote:

Benim oynadığım open beta , gece indirdim ilk kez us psn den.

Herkes open beta uzerinden oynyyor ama sen closed betaya katilmissan suan oynayabiliyorsun :) eger closed betaya dahil olmadiysan haber ver :)

• Saat 17:00 de open beta icin yeni bir aciklama gelebilir

• quote:

Ben çok beğendim,her yönüyle kaliteli yapılmış, en son Swat 4 ü oynamıştım aynı kulvarda. Yalnız bu oyunu klan olarak alıp oynamak lazım.Tek başınıza alacağınız keyif sınırlı kalabilir.Oyun Shooter'dan ibaret değil çünkü,bir satranç maçına dönen anlar oluyor. Takım olarak strateji falan geliştirmek,sürekli iletişim halinde olmak lazım. Mesela düşünüyorum forumda turnuva yapsak çok eğlenceli olur.

Forumda ayrı bir başlık açabiliriz aslında online toplanma konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Benim oynadığım open beta , gece indirdim ilk kez us psn den.

Herkes open beta uzerinden oynyyor ama sen closed betaya katilmissan suan oynayabiliyorsun :) eger closed betaya dahil olmadiysan haber ver :)

Ben closed betaya kayıt olmuştum ama sonra sildim. Open beta gelince tekrar indirdim şu an giremiyorum.
  • Oyuna girebiliyorum. Kapalı betada oynamamıştım ama katılmak için başvuru yapmıştım sanırım tam hatırlayamıyorum.

• Konu sahibinin olayla uzaktan yakından bir alakası yok zaten, bir yerde görmüş açmış konuyu o kadar, konu başlığını bile zor değiştirttim yoksa milletin haberi bile olmayacaktı .
    Oyunla yakından ilgili bir arkadaş "R6 Siege Türkiye Topluluğu" veya buna benzer bir konu açarsa iyi olur, hem şimdiki hemde ileride gelecek olan arkadaşlar için iyi bir toplanma yeri olur hemde oyunla ilgili bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırız, ilerleyen zamanlarda da turnuva yaparız.
    Eğer bir gönüllü çıkmazsa akşama ben açarım konuyu.
  • Beta için kayıt olma falan gerekiyor muydu ? Ben direk gördüm ve indirdim o yüzden mi giremiyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.