Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunla ilgili çekincelerim var lakin en önemli çekincem belli müddet sonra taktikselliğini yitirip oyunun hep ezbere oynanması.yani bir haritada sürekli 1-2 hareketin , uygulayan tarafa MUAZZAM avantaj getirmesi , kısacası dengesizlik.tabii ki oyun çözüldükten sonra herkes başarılı bulduğu taktiği uygular fakat bu durum oyundan illallah ettirir mi acep?betaya girebilsek iyi olur.en azından ufak fikir sahibi olabilirdim...
  • Open beta 1 saattir acik ben oyundan cikip yazmayi unuttum. Saldirin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala kapalı gözüküyor serverlar
  • Gençler açık mı kapalı mı open beta şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Open beta 1 saattir acik ben oyundan cikip yazmayi unuttum. Saldirin :)

Hocam onceden mail ile kayit falan oldunuz mu ? Ben giremiyorum kayit falan yaptirmadim onunla mi alakali acaba

• Kapalı betaya kayıt yaptıranlar oynayabiliyor ama açık beta için serverlar henüz açılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Benim oynadığım open beta , gece indirdim ilk kez us psn den.

Herkes open beta uzerinden oynyyor ama sen closed betaya katilmissan suan oynayabiliyorsun :) eger closed betaya dahil olmadiysan haber ver :)

Ben closed betaya kayıt olmuştum ama sonra sildim. Open beta gelince tekrar indirdim şu an giremiyorum.

Kapali betada kaydiniz varsa oynayabilmeniz lazim bende de closed beta silik durumda ama oynyyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Konu sahibinin olayla uzaktan yakından bir alakası yok zaten, bir yerde görmüş açmış konuyu o kadar, konu başlığını bile zor değiştirttim yoksa milletin haberi bile olmayacaktı .
    Oyunla yakından ilgili bir arkadaş "R6 Siege Türkiye Topluluğu" veya buna benzer bir konu açarsa iyi olur, hem şimdiki hemde ileride gelecek olan arkadaşlar için iyi bir toplanma yeri olur hemde oyunla ilgili bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırız, ilerleyen zamanlarda da turnuva yaparız.
    Eğer bir gönüllü çıkmazsa akşama ben açarım konuyu.

Beyazit hocam bence siz bu konuyu ustlenseniz sizde istiyorsaniz en iyisi. Konuyla ilgili yaptiklariniz bence bu konunun buralara gelmesini sagladi. Ayrica kurdugumuz whatsapp grubuna da oyunu duzenli oynayacak gonul verenleri bekliyoruz iletisim icin pm ile ulasabilirsiniz

• Ekipçe alınsa oynansa ki zaten öyle olmalı manyak keyif verir aslında ama maalesef bizim ekipte alacak olan yok oyunu. COD bir yandan SW:Battlefront bir yandan diğer oyunlarda var buna ne kadar zaman ayırabilirim bilemiyorum ama almakta istiyorum açıkçası. Closed betaya katılamamıştım open oynanabiliyor olsa çok iyi olurdu ama o da yok. Solo tat vermez bu oyun olmadı buradan iletişime geçip takım çıkarabiliriz..
  • Eger grup acilirsa buradan ben de alirim oyunu. Tek basina bir yere kadar grupca oynarsak ben varim.

Ben closed betaya kaydolmustum ama sildim. Open beta yuklu. Sanirim closed betaya kayit oldugum icin oynayabiliyorum bilemedim simdi ama oynayabiliyorum su an.

• gruba beni de ekleyin
  • Ps4 için beta var mı ?
  • Oyunu almayı düşünmüyordum ancak açık betadan sonra fikirlerim değişti. İlk girişte bir ekibe denk geldim ve 7-8 oyunda sadece bir kere kaybettik. Aramızda iletişim olmamasına rağmen bazı anlar sanki planlanmış gibiydi, klasik olacak ama herkes ne yapması gerektiğini biliyorsa görevi kolayca yerine getirebiliyorsunuz. Akşama bir tam oyunu içeren video paylaşıcam.
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Oyuncu Topluluğu

http://forum.donanimhaber.com/m_112213398/f_//tm.htm#112213398
  • Serverler ne zaman acilacak? Ben giremiyorum hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SharpBayonet_05 S kullanıcısına yanıt
    TSİ 17'de.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Yani simdi

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Kacta baslicak 17 gecti

• Tsi nedir?japali betaya kayitli olmayanlar acik betayi deneyebilirmi

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Evet, deneyebilir. Saat 17'de açılmış olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.