Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili izlenimlerim genel olarak beğendim, aradığım bir türdü ama erken çıkış yapıyor gibi geldi.

1) Round aralarındaki zamanın kısaltılması gerekli, uzun vadede sürekli beklemek can sıkıcı oluyor.
    2) Kan rengi çok cıvık duruyor bir önceki betada daha koyuydu
    3) Şuanda tam içerik belli değil fakat silahlar,özelleştirmeler çok çok daha fazla olmalı
    4) Bazı grafik bugları mevcut ve animasyonlar sıra sıra göze batabiliyor
    5) Sağ stick ile karakteri hareket ettirdiğimizde, bir gecikme oluyor sanki frame atlaması gibi
    6) 100'den aşağı ping alamıyorum ne olurdu bir firmada şu istanbul civarına sunucu kursaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turist55 -- 26 Kasım 2015; 20:56:39 >
  • ai ve unranked modlar ile iyice alışmak lazım . benim gibi sabırsız bf oyuncusu iseniz özellikle .. mutlaka beraber hareket ettiğiniz 2 kişi olmalı . ama asıl keyif squad kurmak tabii .
  • sabah bastığın gibi oyun buluyordu şu an multide player vs player oyun bulamıyor gir çık yapmama rağmne 15 dk denedim 1 kişi bile bulamadı. Hunt modunda da server kaynaklı kesik kesik işleyen bir görüntü var yağ gibi akmıyor oyun. Full sürümün çıkmasına bir kaç gün kala koca ubisoft'un bu tarz basit sorunlar yaşaması garibime gitti. Elbet düzelir bunlarda kaç senelik köklü firma bir beta'yı adam gibi oynatamadılar.
  • Oyun guzel. Cs'ci oyun kitlesini buraya cekebilirler mi pek sanmiyorum ama yine de guzel. En azindan konsolcularin cs oynama sansi olmadigi icin bunla yetinebiliriz. Ama oyunun forumda bu kadar az ilgi gormesi garibime gitti acikcasi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her klasta bana farkli farkli silah sectiriyor. Klaslarin sabit silahlari yok mu? Oyun icin bir rehber yapmak sart gibi :S

• Arkadaş 50 defa sordum 1 tane cevap veren yok. Oyun önceden Need for Speed gibi bir ön kayıt istiyor muydu ? Ben giremiyorum şuan sebebi nedir bunun ? Kayıt mı olmalıydım önceden ?
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Kayit olmaniza gerek yok. Girebilmeniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Oyun guzel. Cs'ci oyun kitlesini buraya cekebilirler mi pek sanmiyorum ama yine de guzel. En azindan konsolcularin cs oynama sansi olmadigi icin bunla yetinebiliriz. Ama oyunun forumda bu kadar az ilgi gormesi garibime gitti acikcasi.

Forumun yaş ortalaması küçük , normaldir
  • Oyunda bir garip ya 40-50 fps veriyor ama sanki kasiyormus hissi var. Fps sayacı olmasa en fazla 25 fps derim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 26 Kasım 2015; 23:56:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun efsane arkadaslarla baglandik oyun oyle akiciki kusurlari bulmak zor cunki dikkat gerektiren bir oyun

• Açık beta kapalı, kapalı beta açık mı şimdi Bu işte bir terslik var

• Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir. Psn: ardakarakas98

• Psn rcpsmh59

• Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.

• ilk 5 ranked maçımı attım 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile gold 2 attı hadi hayırlısı ama tam sürümde silenecekmiş bunlar
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Delikanlı gibi neden cevap butonuna basmayıp ortaya yazdın sevgili kardeşim?Muhattabın benim?

Senin ne dediğin seni bağlar bizimki de bizi.Ne varmış cs tadında?Nesinden rahatsız oldun yani?İstek olamaz mı bu yönde?Sen mi belirliyorsun istekleri?Birşey biliyorsan dersinki bu oyun cs ile alakası yok dersin, karşındaki de seni ve cevabını kale alır.

Ekstradan yaşın herhalde elvermiyor cs nedir bilmiyorsun veya hiç oynamadın etraflıca.Öyle ölünce 5-10 saniyede spawn olamıyorsun, eğer amacına uygun oynarsan(rehine kurtarma, bomba kurma vs), konsol kullanıp hile mile yapmazsan son derece taktiksel bir oyundur cs.Türkler sulandırıyor oyunu kaldı ki her oyunu sulandıran ve bunla kalmayıp içine eden tipler var.Misal bad company 2'de snipercılar sabahtan akşama kadar puan kasıyordu takım oyunuymuş maç kazanmakmış hak getire.Sen de kalkmış bunu argüman gösterip farazi konuşmuşsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 27 Kasım 2015; 3:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Delikanlı gibi neden cevap butonuna basmayıp ortaya yazdın sevgili kardeşim?Muhattabın benim?

Senin ne dediğin seni bağlar bizimki de bizi.Ne varmış cs tadında?Nesinden rahatsız oldun yani?İstek olamaz mı bu yönde?Sen mi belirliyorsun istekleri?Birşey biliyorsan dersinki bu oyun cs ile alakası yok dersin, karşındaki de seni ve cevabını kale alır.

Ekstradan yaşın herhalde elvermiyor cs nedir bilmiyorsun veya hiç oynamadın etraflıca.Öyle ölünce 5-10 saniyede spawn olamıyorsun, eğer amacına uygun oynarsan(rehine kurtarma, bomba kurma vs), konsol kullanıp hile mile yapmazsan son derece taktiksel bir oyundur cs.Türkler sulandırıyor oyunu kaldı ki her oyunu sulandıran ve bunla kalmayıp içine eden tipler var.Misal bad company 2'de snipercılar sabahtan akşama kadar puan kasıyordu takım oyunuymuş maç kazanmakmış hak getire.Sen de kalkmış bunu argüman gösterip farazi konuşmuşsun..

Edit: Neyse, selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 27 Kasım 2015; 8:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.

Hikaye modu olayina hic girmeden . Ya nasil bir tezatlik var zevkli diyorsun sonra gidip vakit oldurmeye degemi diyorsun . Zevk veriyorsa oldur gitsin

• Oyunu dun beyazit abi (mrbeyaz) tugay(dante) ve nickini tam hatirlamadigim emre muammer ile ilk kezndeneme firsati buldum.controllere alismak biraz zamanimi aldi lakin cod veya bf serisindeki gibi her silahla ayni aimi almam mumkun degil.bf dede bu vardi lakin r6 te tam ablami ile silah tasidiginizi hissediyorsunuz.vurus hissi mukemmel,sesler efsane diyebilirim.hikaye modu olsaydi bile multi kadar zevk verecegini dusunmjyorum.bkz bf serisi.ses bu oyunda cok onemli lakin mic olmadan bile serverdaki kisiler ne yapacagini iyi biliyor trole hic denk gelmedim diyebilirim.

Frag icin bu oyunu alacaklar bastan soyleyim hic almasin frag yoksa zevkte yok diyebiliceginiz bir oyun degil.defend kisminda asil amaciniz savunma kisaca pusmadir.avanak avanak ortada gezinmek 2-3 kill aldirir belki ama hem takimdan dusurur hemde cabuk olmenizi de yaninda getirir.nitekim 5vs5 olan bir oyunda kontrolsuz rush kac tane kill aldirabilir heleki tuzaklarda dolu ve camle izlenen bir oyunda.2vs1 kalinan durumlarda haldir huldur adam arayan tipleri guzel olumler bekliyor😄

Oyundaki artilar
    Sesler
    Silah ve karekter modellemeleri
    Akici oynanis 120 ping ile lagsiz
    Muazzam yikimlar
    Her karekterin bir antisinin olmasi(oyunu zorlastiran kisim da bu )

Oyunda gordugum eksiler
    Kan gorselleri
    Silahlarin azligi ve mod duzenlemeleri(dlc veya yama ile duzeltilebilr)

Son olarak oyunda takim kurmak invitebvs cok basit ve kullanisli beta da bile cok fazla oyundan atmadi diyebilirim.online taktical bir oyun olarak suan rakipsiz gelistirilp arkasinda durulursa cod bf yaninda sahsina munasir yeni bir fenomen
    oyunumuz daha var👍

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.