Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Oyunu dun beyazit abi (mrbeyaz) tugay(dante) ve nickini tam hatirlamadigim emre muammer ile ilk kezndeneme firsati buldum.controllere alismak biraz zamanimi aldi lakin cod veya bf serisindeki gibi her silahla ayni aimi almam mumkun degil.bf dede bu vardi lakin r6 te tam ablami ile silah tasidiginizi hissediyorsunuz.vurus hissi mukemmel,sesler efsane diyebilirim.hikaye modu olsaydi bile multi kadar zevk verecegini dusunmjyorum.bkz bf serisi.ses bu oyunda cok onemli lakin mic olmadan bile serverdaki kisiler ne yapacagini iyi biliyor trole hic denk gelmedim diyebilirim.

Frag icin bu oyunu alacaklar bastan soyleyim hic almasin frag yoksa zevkte yok diyebiliceginiz bir oyun degil.defend kisminda asil amaciniz savunma kisaca pusmadir.avanak avanak ortada gezinmek 2-3 kill aldirir belki ama hem takimdan dusurur hemde cabuk olmenizi de yaninda getirir.nitekim 5vs5 olan bir oyunda kontrolsuz rush kac tane kill aldirabilir heleki tuzaklarda dolu ve camle izlenen bir oyunda.2vs1 kalinan durumlarda haldir huldur adam arayan tipleri guzel olumler bekliyor😄

Oyundaki artilar
    Sesler
    Silah ve karekter modellemeleri
    Akici oynanis 120 ping ile lagsiz
    Muazzam yikimlar
    Her karekterin bir antisinin olmasi(oyunu zorlastiran kisim da bu )

Oyunda gordugum eksiler
    Kan gorselleri
    Silahlarin azligi ve mod duzenlemeleri(dlc veya yama ile duzeltilebilr)

Son olarak oyunda takim kurmak invitebvs cok basit ve kullanisli beta da bile cok fazla oyundan atmadi diyebilirim.online taktical bir oyun olarak suan rakipsiz gelistirilp arkasinda durulursa cod bf yaninda sahsina munasir yeni bir fenomen
    oyunumuz daha var👍

Hislerime tercüman olmuşsun gel bir sarılayım sana

Eksik yanları konusu DLC ile mutlak ve mutlak giderilecektir zaten bunun takvimini yayınlamışlardır aşağıda resim ekledim.
    Lag konusuna gelince gerçekten inanılmaz hiç rastlamadım , troll'de keza öyle elbette olucaktır ama üstesinden gelinir sonuçta kick var :)

Yılların mazisi olan Rainbow Six serisi kendini bozmayan ender oyunlardan birtanesi gerçekten Bravo ubi bu sefer ders almış gibi

Herkese iyi oyunlar efendim

Sevgiler

PC Ubitag : Ninares
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

• Arkadaşlar şunu unutmayın ki bu beta 8 gb ona göre yorumlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muarrem oyun kac gb okucak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Muarrem oyun kac gb okucak?

Kemal kesin olarak bilmiyorum ama 25üzeri olur diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.

Hikaye modu olayina hic girmeden . Ya nasil bir tezatlik var zevkli diyorsun sonra gidip vakit oldurmeye degemi diyorsun . Zevk veriyorsa oldur gitsin

Hocam zevkli dün gece bırakamadım o ayrı. Ancak hep aynı çatışmalar. 30-40 map olur, hikaye kısmı olur ancak öyle bu fiyata değer olarak görüyorum. 100 lira fiyat biçsinler eyvallah da ben gidip de tr psnden 260-315 lira vermeyi mantıklı bulmuyorum maalesef. Benim fikrm bu yönde hocam.

• quote:

quote:

quote:

Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.

Hikaye modu olayina hic girmeden . Ya nasil bir tezatlik var zevkli diyorsun sonra gidip vakit oldurmeye degemi diyorsun . Zevk veriyorsa oldur gitsin

Hocam zevkli dün gece bırakamadım o ayrı. Ancak hep aynı çatışmalar. 30-40 map olur, hikaye kısmı olur ancak öyle bu fiyata değer olarak görüyorum. 100 lira fiyat biçsinler eyvallah da ben gidip de tr psnden 260-315 lira vermeyi mantıklı bulmuyorum maalesef. Benim fikrm bu yönde hocam.

Yukarıda bu yazdıklarının tamamının ekleneceğini belirttik lütfen okurmusun.

• Bende ekran kartını sürekli olarak intel hd 4000 olarak gösteriyor yüksek performansa almama rağmen acaba oyunda harici ekran kartını kullanıyor olabilir mi?
  • bu oyun cidden zevkli olmuş ama bu oyun takım oyunu yani ilerle öldür oyunu değil dogru düşünüp karar vermek gerekiyor, oyunda grup sohbet önemli arkadaşlarla iletişim şart , duvarlaraın yıkılması mermi delikleri sesler süper, dün bol bol ses kastık gece arkadaşla , oyunda bize eş deger rakipler geliyor seviyemize göre , sınıflandırmalar cok ıyı cıdden keyıflı bır oyun olmuş
  • Defenders takımının taktiği ne olmalı, herkes bir odada toplanıp attackers takımını bekliyor, sonrasi karambol, av gibi bekliyoruz.

daha ise yarar taktikler olsa gerek.

ve şu robotlar olmasa daha zevkli, daha taktiksel, daha uzun süren bir oyun olur sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 27 Kasım 2015; 14:29:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Defenders takımının taktiği ne olmalı, herkes bir odada toplanıp attackers takımını bekliyor, sonrasi karambol, av gibi bekliyoruz.

ve şu robotlar olmasa daha zevkli, daha taktiksel, daha uzun süren bir oyun olur sanki.

İşte burada herkesin hayal gücü devreye giriyor , ne yazıkki kişiler bir başkasının verdiği taktiğe göre oynaması çok gülünç olur. En zevklisi kendi taktiğini yapman bu nedenle adı Rainbow Six :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Defenders takımının taktiği ne olmalı, herkes bir odada toplanıp attackers takımını bekliyor, sonrasi karambol, av gibi bekliyoruz.

Dün gece öyle bir hata yaptık ki..

Maç kafa kafaya gidiyor, onlar hep aynı yeri savunuyor bizde öyle, oyun 4-4 ve son oyunda savunma bizim, kalktık yine aynı yeri seçtik ve haliyle yenildik.

Neden: 5 kere hep aynı yeri seçtik
    Sonuç: Rakip bizim hangi duvarı güçlendireceğimizi, nereye jammer koyacağımızı, tavanı kapatacağımızı bildiği için zayıf noktamızı belirleyip teçhizatını ona göre seçti; sis aldı, duvarı yakarak delen zımpırtıdan aldı vs

Neden: 5 kere hep aynı yeri seçtik
    Sonuç: Tüm kameraların yerlerini tespit ettiler, ilk iş onları patlatmak oldu, içeride acaba nereyi patlatıp dalacaklar diye kurbanlık kuzu gibi bekledik

Neden: Hepimiz bir odaya tıkıldık
    Sonuç: Nerede olduğumuzu bildikleri için dışarıda 1-2 adam bırakıp çatışma esnasında arkalarından gelmeceğimizi bildikleri için ellerini kollarını sallayarak geldiler

Neden: Aceleci davrandım
    Sonuç: Odanın içinde 3 kişiyiz, 2 rakip ve bir ben. Birinin yerini biliyorum, ikincinin yerini tespit etmeden, taktik belirlemeden malkoçoğlu gibi atıldım tespit ettiğimi indirdim ama öbür adam çaprazda arkadaşını koruyormuş haliyle sıktı kafama.

Saat 03:00, balkonda sigara içerken bir yandan da mırıldanıyordum, yine aynı yeri seçmeyecektik hata ettik..

Siz siz olun bu hatalara düşmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 27 Kasım 2015; 15:12:21 >

• Akşama geliyorum beyazıt abi :)

• Duvara yaslanip psp oynayanlar var. Ordan patladik

• quote:

Orijinalden alıntı: SS WAFHREN

quote:

quote:

quote:

Yukarıda bu yazdıklarının tamamının ekleneceğini belirttik lütfen okurmusun.

hikaye modu nasıl eklenecek acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Duvara yaslanip psp oynayanlar var. Ordan patladik

Tamda level atlıyordum

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

• Abi oyundamisin?erkencisin bakiyorum:)

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    SS dün akşamdan.
  • TRFEAR ekleyin beraber oynayalim u playde

• Bence ayni yeri savunmasakta bu sefer nasil savunacagimizi bilmiyoruz oteki yerleri. Bu bir handikap oteki yeri alsaydikda yenilebilirdik. Sikinti surda basliyor simdi castle aldik ama neyle patlatiliyor neler patlatamiyor bilmiyoruz karakterleri ve haritayi daha oyunun basi olmasi nedeniyle tam anlamiyla kullanamiyoruz.

Daha verimli ekipler olusturmamiz sart . Tachanka aliyoruz ama onu guzel korunakli bir yere yerlestiremiyoruz. Yani genel anlamda acemilik var bu da cok dogal anca saatler harcayarak deneyerek bunlari test edecegiz haliyle inanilmaz maclar verip inanilmaz maclarda alacagiz. Ben buna iyi anlamda bakiuorum yenildik ama inanilmaz bir 40 dkkalik oyun oldu:)

• Hadi gelin bakalım bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.