Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rikudou

Yerdeki modem gibi cihazlar var ne işe yarıyor, droneları mı engelliyor?

Birde DOC diye bir operator var, hangi sınıfın altında acaba?

Drone'ları deactive ediyor evet.

DOC GIGN ( Fransanın özel tactic grubundan ) Defense kategorisinde.

Tavsiye ederim güzel bir operatördür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

betayı nasıl indireceğim? ps store da bulamadımda

Store'da aramaya rainbow yazarsan bulabilirsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

betayı nasıl indireceğim? ps store da bulamadımda

Store'da aramaya rainbow yazarsan bulabilirsin ;)

Teşekkürler

• SS WAFHREN S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ederim hocam, açtım, karakterin tıbbı destek anlamında bir özelliği yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 28 Kasım 2015; 12:05:18 >
  • Arkadaslar devamli oyunu oynadiginiz bir grup falan varsa benide eklermisiniz tek cekilmiyor hic cunku bu oyun cok guzel aslinda ama iste iletisim olmayinca tek kaliyorsun anlasilmiyor pek bisey.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Mid Mouse button ile yaralanmış takım arkadaşlarını özel medic iğnesi atarak kaldırabiliyorsun.
  • Zamaninda beta kodu icin birseyler yapmistik bende bu betayi kod geliyorda oyle oynuyorlar sandim meger herkese acikmis hep boyle son gun ogreniyorum :) beyond sagolsun akk de doldu baslattim suan 10 saat diyor isten gelene kadar inmis olur muhtemelen bi deneyelim bi kac saat aksam :)

• Oyun Single Player oynanabılıyormu sadece onlıne bır oyunmu acil cevap arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Oyun Single Player oynanabılıyormu sadece onlıne bır oyunmu acil cevap arkadaşlar

Yukarıdaki mesajları oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Oyunda esneklik yok kontrol ettiğim adam yavaş bir de grafikleri pek beğenmedim.Açıkcası canı sıkılan alabilir onun dışında 2 gün sonunda satılır bu oyun.

O senin hantalligindir. Oyunda esneklik yok ne demek napcak adamlar yoga mi yapacak esneklik icin.

Daha ne serbestlik esneklik olacak heryerden giriliyor her duvar kapi patlatiliyor eger reinforced edilmediyse. Takim halinde oynayip su oyundan biri sklamaz . Bir kere her an yardimlasma taktik ust safhda sklman icin ya takimsiz olman lazim ya da esnek bulmamak heralde su oyunu

Oyun taktik oyunu geçmışteki r6 lardan çok farklı eğer oynadıysanız tabi.Takım oyunu olmadan bu oyundan zevk almak zor bunu açık konuşayım lakin benim tarzımdan dolayı değil oyunda karakterlerin çok abartı ağır ve bir özel harekat timi gibi çevik olmadığını belirtmek istedim madem simulatif bir oyun gerçekçi düşünmek gerekiyor

• Betayı indiriyorum bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Oyunda esneklik yok kontrol ettiğim adam yavaş bir de grafikleri pek beğenmedim.Açıkcası canı sıkılan alabilir onun dışında 2 gün sonunda satılır bu oyun.

Yavaslik dedigin sey simulasyona yakin oldugu icin gercekcilik olmasin.coda alismissiniz bu cok belli.zevk meselesi tabi.multiplay oyununda grafik aramak ne derece dogru yil 2015su grafikler nasil yetmiyor ne oynadiniz benim bilmedigim heleki ps4 oyuncusu sunuz elinizi bicdaniniza koyun.sirf bu sebeplerden oyundan sikilacalar lutfen almasin nu oyunu post ta aymasin ust mesajlarda kimin alip almiyacagini acikladim..

Valla heryer yıkılabilir olması bazı şeyleri göz ardı etmemizi gerektirmiyor.Bf4 bile daha iyi grafikleri vardı.Açıkcası klasik ubisoft olayı beni yanıltmadı downgrade basmış geçmiş.Oyundaki agırlık çok abartı bazen bariz farkına varıyorsunuz.Bu arada cod ile bu oyunu ayirt edecek kadar bilinçli bir oyuncuyum önyargıda bulunmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 28 Kasım 2015; 13:24:38 >

• oyun grafiklerini eleştirmek için erken, kaplamalar filan çok iyi değil ama tam sürümde böyle olmaz diye düşünüyorum, beta 9 GB, oyun 13,5.
  • grafiklerin neresini begenmediniz anlamadım ekranın dibinden falanmı bakıyorsunuz oynarken
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Yavaslik dedigin sey simulasyona yakin oldugu icin gercekcilik olmasin.coda alismissiniz bu cok belli.zevk meselesi tabi.multiplay oyununda grafik aramak ne derece dogru yil 2015su grafikler nasil yetmiyor ne oynadiniz benim bilmedigim heleki ps4 oyuncusu sunuz elinizi bicdaniniza koyun.sirf bu sebeplerden oyundan sikilacalar lutfen almasin nu oyunu post ta aymasin ust mesajlarda kimin alip almiyacagini acikladim..

Valla heryer yıkılabilir olması bazı şeyleri göz ardı etmemizi gerektirmiyor.Bf4 bile daha iyi grafikleri vardı.Açıkcası klasik ubisoft olayı beni yanıltmadı downgrade basmış geçmiş.Oyundaki agırlık çok abartı bazen bariz farkına varıyorsunuz.Bu arada cod ile bu oyunu ayirt edecek kadar bilinçli bir oyuncuyum önyargıda bulunmayın lütfen.

Yok hocam onyargida bulunmiyorum kesinlikle ama siz oyun hakkinda heleki beta surecinde buyuk bir yargi icindesiniz.bf daha iyi grafiklere sahip demissiniz neye gore daha iyi bf bf2 bad company 3 4 hepsini online olarak uzun zaman oynadim ve inan grafik olarak bf2 yi bile suan elestremem onun verdigi zevki suan hangi cod verdi hangi yeni seri bf verdi.demem o ki suan taktiksel anlamda yegane bir oyunla basbasayiz mantikli elestriletr acigim lakin kucuk sebeplerden bu oyuna sans vermeyi dusunmemek biraz sacma olur.tabi taktiksel shooter sevmessiniz bu dediklerimin hicbirini kaale almayin lutfen..

• Arkadaşlar; beta yarın TR saati ile kaçta biter?

• bende bugün indirmeyi başlattım 2 3 saat sonra hazır olur aslında dün indirseydim 2 gün oynayacaktım ama hızlı inerse erken başlarım
  • Şu anda sunucuya bağlanırken sıkıntı yaşıyorum başka sıkıntı yaşayan var mı?(PC)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS WAFHREN

quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Oyun Single Player oynanabılıyormu sadece onlıne bır oyunmu acil cevap arkadaşlar

Yukarıdaki mesajları oku.

Suan dişardayim mobilden lg L5 ile okadar sayfayi okusam kor olurum cevap versen sevaba girerdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

O senin hantalligindir. Oyunda esneklik yok ne demek napcak adamlar yoga mi yapacak esneklik icin.

Daha ne serbestlik esneklik olacak heryerden giriliyor her duvar kapi patlatiliyor eger reinforced edilmediyse. Takim halinde oynayip su oyundan biri sklamaz . Bir kere her an yardimlasma taktik ust safhda sklman icin ya takimsiz olman lazim ya da esnek bulmamak heralde su oyunu

Oyun taktik oyunu geçmışteki r6 lardan çok farklı eğer oynadıysanız tabi.Takım oyunu olmadan bu oyundan zevk almak zor bunu açık konuşayım lakin benim tarzımdan dolayı değil oyunda karakterlerin çok abartı ağır ve bir özel harekat timi gibi çevik olmadığını belirtmek istedim madem simulatif bir oyun gerçekçi düşünmek gerekiyor

Bunu keske ilk basta boyle belirtseydiniz oyundan kaynakli bir hantallik yok ztn dediginiz gibi taktiksel bir oyun yavas ilerlemeli, ama gerektiginde rush yapabilcegin kadar da hizli bir oyun. Asla esneklik yok diyemezsiniz bir suru opsiyon var degisik stratejiler var .kapidan olmazsa catidan giriyorsun..

Neyse yanlis anlasilma oldu heralde diye dusunuyorum esneklikten kastinizi hala anlamis degilim.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.