Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar; beta yarın TR saati ile kaçta biter?

Beta pAzartesi sabaha dogru biter sabah 7 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

quote:

Oyunda esneklik yok kontrol ettiğim adam yavaş bir de grafikleri pek beğenmedim.Açıkcası canı sıkılan alabilir onun dışında 2 gün sonunda satılır bu oyun.

O senin hantalligindir. Oyunda esneklik yok ne demek napcak adamlar yoga mi yapacak esneklik icin.

Daha ne serbestlik esneklik olacak heryerden giriliyor her duvar kapi patlatiliyor eger reinforced edilmediyse. Takim halinde oynayip su oyundan biri sklamaz . Bir kere her an yardimlasma taktik ust safhda sklman icin ya takimsiz olman lazim ya da esnek bulmamak heralde su oyunu

Oyun taktik oyunu geçmışteki r6 lardan çok farklı eğer oynadıysanız tabi.Takım oyunu olmadan bu oyundan zevk almak zor bunu açık konuşayım lakin benim tarzımdan dolayı değil oyunda karakterlerin çok abartı ağır ve bir özel harekat timi gibi çevik olmadığını belirtmek istedim madem simulatif bir oyun gerçekçi düşünmek gerekiyor

Bunu keske ilk basta boyle belirtseydiniz oyundan kaynakli bir hantallik yok ztn dediginiz gibi taktiksel bir oyun yavas ilerlemeli, ama gerektiginde rush yapabilcegin kadar da hizli bir oyun. Asla esneklik yok diyemezsiniz bir suru opsiyon var degisik stratejiler var .kapidan olmazsa catidan giriyorsun..

Neyse yanlis anlasilma oldu heralde diye dusunuyorum esneklikten kastinizi hala anlamis degilim.

Hızlı olan karakterlerde var. Mesela IQ: zırhı bir hızı üç gözüküyor. Bu karakterle hızlıca yer değiştirebilirsiniz. Ama kalkan taşıyan veya zırhı üç olan birinden tavşan gibi sekmesini bekleyemezsin. Özellikle Montagne'den.

Bu adam ne kadar hızlı olabilir? Gayet iyi bence karakterler arası denge.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar; beta yarın TR saati ile kaçta biter?

Beta pAzartesi sabaha dogru biter sabah 7 gibi

Bilgilendirme için teşekkürler.

• çöp.
  • Sevenlerine saygım sonsuz ama oyun bana göre yetersiz. vuruş hissi berbat.beni vuranı bile anlamıyorum.beta belki ama sürekli bağlantı sorunu yaşanıyor bazen bu sorun genel olabiliyor.elimizde division kaldı oda çöp olmasa bari.

• UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    aynen. kafasına göre takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

aynen. kafasına göre takılıyor

Yazdiklarina bakilirsa yasinin tutmadigi bir oyunla karsi karsiyasin hadi cod bolume...

Cop nedir ya yapimcilar bukadarbugrasi sen cop siyesin diyemi yapiyorlar beyenmedim de gec aksam aksam sinir sahibi yapmayin insani..

• İsteyen alır istemeyen almaz o yüzden böyleleri ile dalaşa girmeye gerek yok.
    ben beğenerek oynuyorum arkadaşlarımla keyifli vakit geçiriyorum oyun saatlerce sürüklüyor gerilimi aksiyonu da iyi ki bu tarz oyunlarlara göre çok çok iyi.

• Arkadaşlar oyun çok zevkli fakat hızlı multiplayere alışmış oyuncular bu oyunu hor görüyor.Cs go oynayan bir arkadaşa yüklettim beraber oynuyoruz oyunu adam Quick Scope atmaya çalışıyor.2 saat sonunda bu oyun beni sarmadı dedi
  • Beyler Psn ıd:Darthclone6 ekleyin bereber oynayalım tek basına oynanmıyor

• Madem oyunla ilgilenmiyorsunuz boşuna ileti kalabalığı yapmayın.

• Cöp diyenler cöp madem cöplükte işiniz ne

• Psn: ardakarakas98 ekleyebilirsiniz.

• 3 sonra cikiyor hala hatali cop

• Serverla cebelleşmekten oyun oynanmıyor.Oyunun çıkışı ertelenirse şaşırmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah oyun tutulur. Konsolun boyle bir oyuna ihtiyaci var ama %99 tutulmayacak.

• UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    Yuzde'99 tutulamayacak baya iddali bir laf iddaniz nedir acaba oyunu kendiniz begenmediniz belki ama bu tutulmayacak anlamina gelmiyor yuzde 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Kasım 2015; 0:39:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunda esneklik yok kontrol ettiğim adam yavaş bir de grafikleri pek beğenmedim.Açıkcası canı sıkılan alabilir onun dışında 2 gün sonunda satılır bu oyun.

O senin hantalligindir. Oyunda esneklik yok ne demek napcak adamlar yoga mi yapacak esneklik icin.

Daha ne serbestlik esneklik olacak heryerden giriliyor her duvar kapi patlatiliyor eger reinforced edilmediyse. Takim halinde oynayip su oyundan biri sklamaz . Bir kere her an yardimlasma taktik ust safhda sklman icin ya takimsiz olman lazim ya da esnek bulmamak heralde su oyunu

Oyun taktik oyunu geçmışteki r6 lardan çok farklı eğer oynadıysanız tabi.Takım oyunu olmadan bu oyundan zevk almak zor bunu açık konuşayım lakin benim tarzımdan dolayı değil oyunda karakterlerin çok abartı ağır ve bir özel harekat timi gibi çevik olmadığını belirtmek istedim madem simulatif bir oyun gerçekçi düşünmek gerekiyor

Bunu keske ilk basta boyle belirtseydiniz oyundan kaynakli bir hantallik yok ztn dediginiz gibi taktiksel bir oyun yavas ilerlemeli, ama gerektiginde rush yapabilcegin kadar da hizli bir oyun. Asla esneklik yok diyemezsiniz bir suru opsiyon var degisik stratejiler var .kapidan olmazsa catidan giriyorsun..

Neyse yanlis anlasilma oldu heralde diye dusunuyorum esneklikten kastinizi hala anlamis degilim.

Sorun değil ben de sizin nacizane görüşlerinizi önemle okudum,bilgilendim;pek de yararlı bilgiler bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.Aslında bahsetmek istediğim hantallık biraz abartı kaçabilir gözünüzde ama şöyle diyelim simülasyona uyuşamadığım için olabilir ama zamanla aşabileceğimi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

quote:

quote:

quote:

Hızlı olan karakterlerde var. Mesela IQ: zırhı bir hızı üç gözüküyor. Bu karakterle hızlıca yer değiştirebilirsiniz. Ama kalkan taşıyan veya zırhı üç olan birinden tavşan gibi sekmesini bekleyemezsin. Özellikle Montagne'den.

Bu adam ne kadar hızlı olabilir? Gayet iyi bence karakterler arası denge.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

Bilginiz için teşekkür ederim inceleyeğim.

• dört kişi girip inanılmaz zevk aldığımız oyun. casual gamer'ların hazzedemeyeceği çok fazla şey var. çok yavaş, cs çakması, vuruş hissi kötü, iyiki cod var gibin saçma eleştirilerle hemen yerden yere vurulmuş. beceremiyorsan oynama kardeşim, oyuna da b*k atma. tek problem server'ların durumu. onun dışında oynanış çok dengeli ki zaten burada yazanların dediklerine bakıp oyunu almamazlık ederseniz büyük hata edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaphod98 -- 29 Kasım 2015; 1:21:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.