Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Açıldı mı beyler pc de.Hala oyuna girme sekmesi yok Uplay de

PS4 de oynuyorum sahsen. su an acik oynuyoruz iyi kotu 1dk beklemeyle maci baslatiyor
  • PC'de açılmadı sanırım.
  • 800 puanım var. Unlock new operator kısmından hangisini alsam ? sas - fbi - gign - spetsnaz - gsg 9 özellikler gösteriyor yanda ama pek anlayamadım bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim
  • Ps4 acildimi 17 denmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

800 puanım var. Unlock new operator kısmından hangisini alsam ? sas - fbi - gign - spetsnaz - gsg 9 özellikler gösteriyor yanda ama pek anlayamadım bilgilendirecek biri olursa çok sevinirim

+ olarak maçlara giremiyorum bazı arkadaşlar giriyorum diyor ama artık 12den sonra sanırım.
  • Hala bi gelişme yok mu Pc de beta açıldı mı?
  • ps4 de acilmadi hâlen acaba 25 inde onceden betaya katilanlara 26 sindan itibarenmi herkese acilcakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open beta acilmiyormus beyler hala closed betadakiler sadece giriyor yeni bir haber gelirse updatelerim

• Sabah saat 10 gibi girmiştim beta'ya ben. Endo psn'den indirmiştim open beta. Şimdi kapalı deniyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 25 Kasım 2015; 21:38:48 >
  • Menüye giriliyor fakat online olunmuyor.hiçbir server kullanılır değil.

• Acik beta olmuyacak deniliyor.galiba 9 gb bosa indirdik.bscde okudum yeni.acik betayi ertelemisler.zaten oyun cikiyor niye ertelendiki

• Dun bayagi oynadim ama bugun giremiyorum su an itibariyle. Baglanamiyor serverlara. Ayni sorunu yasayan var mi?

• BSC :

Bildiğiniz gibi Ubisoft, Rainbow Six: Siege betasının 25 Kasım'da başlayacağını duyurmuştu. Açık beta'nın başlama gününde Ubisoft, beta başlangıç tarihlerini erteledi.

Ubisoft'un forumları üzerinden yapılan açıklamaya göre geliştirici ekip oyunun açık betasında eşleştirme sisteminde hatalarla karşılaştığını ve bağlantıların sürekli koptuğunu belirtti. Şimdilik oyunun yeni açık betasının ne zaman başlayacağı bilinmese de Ubisoft, bahsettiğimiz sorunları çözmek için sıkı çalıştığını söylüyor. Rainbow Six: Siege'in açık betası için yeni bilgiler geldiğinde sizlere aktaracağız.
  • Ubisoft bu şaşırmadım.

• Closed beta simdi acilmasi bekleniyor aktif olanlar deneyip yazarsa burdan iyi olur bende deniyorim

• Oyunda gençliğimizin cs 1.5 tadı varsa şans verilebilir.
  • Serverlar acildi. Tum platformlarda su an oynanabilir halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Serverlar acildi. Tum platformlarda su an oynanabilir halde.

Open Beta mı hocam bi arkadaş Closed Beta açılcak falan diyordu da.

• HeisenbergBB kullanıcısına yanıt
    Redditten takip ediyorum hocam 10 dk sonra kendim girecegim bilgi vereyim.

• Tamamdır hocam teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeisenbergBB -- 26 Kasım 2015; 3:01:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.