Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cronus tamamen hile hocam bence, özellikle pubg de aşırı seken silahlarda bile dümdüz sıkıyor cronus kullanan oyuncular. Groza, ak, berly gibi silahlara 6x dürbün takıp dümdüz sıkıyorlar. Sırf bu Cronus kullananlar yüzünden oyunu birkaç aydır oynamiyoruz.

Dün r6 oynarkende karşıma geldi, adamın ateş edişinden belli yani cronus kullandığı. Ne moral kalıyor ne motivasyon. Maç bitince oyundan çıktım, oyunu silecektim hatta. Sonra boşver dedim. Yani altı üstü oyun ya. Mesela ben beceremedigim oyunu oynamiyorum. Sirf oynamayı beceremedigim oyun için cronus, xim gibi aparatlar alıp diğer oyuncuların oyunlarını baltalamiyorum. Oynamam daha iyi ya. Ya da gider pc de oynarım daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi çok ince değişik ayarları var dediğim gibi benlik değil ama denemiş olduk nedir bundaki keramet diye. Bi yazılımlık işi var ama uğraşmıyorlar. Anlaşılıyor cronus kullananlar sıkışlardan ama artık takmıyorum. Asıl karşıya dualshockla oynayan görünce şaşırıyorum ps de kaldı mı böyle veteranlar diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Aynı sebepten ben de silecektim geçen az kaldı. Hele dün takımca oynarken bir adam denk geldi, 5'e 3, karşı takım 3 kişi, karşı takımdaki bir adam yüzünden kaybediyorduk maçı. Adam sanırım takmış k/m cronus ne var ne yok öyle oynuyor. Ya 5e1 bile olsa alacak adam neredeyse kim var kim yok. Rainbow'da önceden çok az denk gelen bu adamlar artık günde iki kere denk gelmeye başladı ne hikmetse. Gümüş bronz rank'teyiz ama rank felan fark etmiyor sanırım, dereceli derecesiz her yerde denk geliyor. Oyun zevkimizi sıfıra indiriyorlar bir anda maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 24 Eylül 2021; 11:54:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu denli bir competitive oyunda insanlarin psikolojilerine devamli " kazanma hirsi" enjekte ettiklerinden, sinirlensenizde sitem de etseniz, bu oyunu oynamaya devam edersiniz.Herkes kazanmak ister.Kazanma egosuna sahip olmak herkesin uzerine kafa yordugu bir sey, (tavla da oynayasaniz, siege de )
    Bu oyununda size yaptirmak istedigi de " kazanabilirsin" e sahip olma durtusu.
    Bunun icin savas veriyorsunuz adil olmayan bir ortamda bile.

Ama bu oyunda zaman kisitlamasi yok. sagliginiz, becerileriniz, maliyetiniz oldugu surece oynayabilirsiniz. Hatta serverlar bakim altinda oldugunda bile mutsuz olursunuz. Iste orada bagimlilik basliyor.
    Artik sevkten cok, ihtiyaciniz oluyor.

Bu bagimliligi farkli oyunlarda,tema dunya-evren kesismesinde ve farkli meteforda senaryolar sanatlar ve kurgular da gormek de bir secenek yada competitive oyunlarda seni cokca dusunmeye itmeyen, kisa sureli adrenelin saglayan ayni zamanda beyninin hep ayni tarafini kullanip,( chalet mapinde gordugun odalar gibi ) basite indirgeyen ve daha az yaraticilikla gelisim gostermeye yatkin olmayan durumlar bana kalirsa
    Ubisofta donanimin yani 1,4 tfluk xbox one nin kisitlamasinin farkinda oldugundan oyuna yeni icerikler getirmeye calisiyor ama oyuna gameplay acisindan etki etmeyen icerikler.

Daha cok " buna sahip olmasin" durtusunu besleyen seyler. Kazanmak derken, zaten oyunlari bu yuzden oynamiyor muyuz? En kult jrpg lerden (persona) dan tutun 200 saate kadar oyunda maksimum yapabileceginiz sure.

Ama yapay zeka ile oyun oynarken belli bir level scaling sistemi var. en zor modda oynasaniz bile oyunun bir bitis suresi var. ama competitive oyunlarda boyle bir durum soz konusu degil. 7 aydir siege oynamiyorum ve oyunu biraktigim icin de mutluyum acikcasi. Aradan gecen 2 farkli konsolda 3,5 4 yildir oyunu oynamisim ve suan elime gecen hicbir sey yok.
    Ama 7 aydir oynadigim rpglerden,jrpglerden ve story line dedigimiz hikaye anlatisi oyunlardan elime gecenleri ve en onemlisi aklimdakiler su 3,5 senedir oynadigim siege den cok daha fazla diyebilirim

• Çok güzel yazmışsınız, tebrik ederim.

• Okurken kendimi gördüm sanki hocam . Aşırı bağımlılık yapıyor.Eskiden çok hikayeli oyunlar oynardım.Siege ile tanıştığından beri hikayeli oyun oynamam %80 azaldi.Ben oyuna artık bagimli olduğumun farkındayım ama birakamiyorum.Bir gün kizsam ertesi gün yine giriyorum.Evden dışarı çıkıyorum aklım Rainbow'da kalıyor gitsem de oynasam diye.

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt

O ranklara bilerek düşen k.d kasan tipler var onlara denk gelmişsin hiç bir oyun da bu kadar km kullanan yok

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Warzone'da aşırı k/m aparat vs kullanan vardı, o yüzden silmiştim warzone'u. R6'i de silmek istemiyorum ama bakalım gittiği yere kadar oynayalım

• İlk çıktığı günden itibaren her gece oynadığım oyuna geçen sene ara vermiştim bu sene döndüm ama eski ortam ve oyun olmadığından artık arada oynayacağım bir oyun olarak kalacak. Haftaiçi Insurgency Sandstorm çıkıyor artık onla devam edeceğim.

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt

'' Siege ile tanıştığından beri hikayeli oyun oynamam %80 azaldi ''

Bu cok normal.Siege oynarken odak noktanız cok fazla artıyor.Duragan hicbirsey yok. Duragan birsey olmayınca da diğer oyunlarda bıkkınlık geliyor. Kısa surelı adranelinle beraber Adeta radarları acıyorsunuz.Normalde bu durum oyunlarda ki boss kapısmalarinda yada horde dedigimiz coklu adam gelme sekanslarında olur.

Örnek olması açısından şu boss savasının 59.saniyesinde çalmaya baslayan violin sesi ve diger enstrümanlarla beraber; ani mental boost, aşırı dikkat ve dikkat genişliği dürtüsüne sahip oluyorsunuz.Bunu competitive oyunlarda sürekli yaşıyorsunuz.Tabi boyle bir evren, muzik ve gameplayden yoksun. size sadece onun mental yorgunluğu kalıyor.

BlueBasicyoutube
    Bloodborne - Cleric Beast Boss Fight
    https://www.youtube.com/watch?v=F3cWUsw6I68

Öte yandan odak noktasını daha cok almak isteyip, adrenalinle beraber artık zevk almaya basladıgınız icin, her gun Siege oynamak zorunda hissediyorsunuz.

Soyle dusunun bu durumda Red dead redemption yada control gibi zaman zaman duragan oynarken boyle bir durumu her zaman yasamayacagınız icin, oyunlar size sıkıcı yurume sekansı olarak gelip , o oyunları oynamak istemeyeceksiniz.Artık duragınlık size yetmiyor ve surekli hızlı gelisen seyler istiyorsunuz.

Bu surekli dinlenmeyen kosan bir insan gibi.

Bununla ilgili bir haber hatırlıyorum. 2011 yılında dishonered ın gelisticisi '' call of duty oyunları oyuncuları aptal yapıyor ve aksiyon olmayan oryantel puzzle, ve duragan oyunları oynayamıyor '' demisti.

Bu konuda kesinlikle katılıyorum.Diger oyunlar duragan oldugundan ve siege de zaman kısıtlaması oldugundan sizinde gun gectikce buna ayak uydurdugunuzdan dıger oyunları artık kabul edemiyorsunuz.

metro
    'Call Of Duty makes gamers dumb' says Dishonored developer
    https://metro.co.uk/2011/07/27/call-of-duty-makes-gamers-dumb-says-dishonored-developer-93983/

Bunu yenmek cok da zor degil.Sevgilinizden en cok sevdiginiz insan nasıl ayrılırsınız? Eger party olarak oynuyorsanız ilk once beraber oynadıgınız insanlarla oyunu oynamayacaksınız.Baska seyler dusuneceksiniz. oyunu oynamaya oynamaya o alacagınız '' ihtiyac'' ı unutursunuz. Ve bu oyunu oynamayı beyninizde silersiniz.

Cok seviyorsanızda show amaclı yada gulmek amaclı jagerhimself den gunluk 10dk komik anlar izlersiniz.Ben oyle yapıyorum.Keyıfli anlar oluyor. ama hicbir zaman tutupta tekrar yukleyeyim demedim. Biraz bu konuda katı olun.Elbet bırakırsınız.

Birde bunun mali durumu var ki bence en cok zarar edilen yanı . Siege de bildigimiz uzere bır cok skin satılıyor. ''Sizde artık her gun pilav makarna olur mu '' gibisinden silahlarinizın gorunusunden sıkılıyorsunuz ve skin alıyorsunuz.Onunda premium diye gercek paraya satılıyorlar bir de. Tamam diger oyunlarda da skin var ama baktıgınızde Diger oyunlarda farklı bir gameplay var.

5 farklı oyun sayarsam, Uncharted, tomb raider, control,Days gone ve horizon zero dawn. Bunlara atıyorum 100 birim ucret veriyorsunuz her birini oynamak icin. ve gorebileceginiz 5 farklı dunya artı olarak oynanıs varken. Diger tarafta siege de ise Hersey aynı ama skinleriniz farklı. Bu skinler de sonsuz. Dogal olarak da verdiginiz sonsuz maliyet , 5 oyun bile etmiyor bu yuzden firmalar bu visual ve gorsel alanlarda psikiyatrist ve pedagoglar ile çalısıp guzel gozuktugunu ikna edici bir sekilde niteliksiz urun satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 25 Eylül 2021; 5:21:15 >

• Son iki gündür maç esnasında round lar arası geçişte donma sorunu yaşıyorum. Oyun donuyor. Kapatıyorum tekrar giriyorum. Ps5 deyim.

Sizde böyle birşey var mı?

Ek: reddit tede aynı sorunu yaşayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 5 Ekim 2021; 19:27:3 >
  • Bende olmadı bu durum, ps4 pro, bilemiyorum. Ama son birkaç gündür ek donanım kullanan adamlar denk geliyor. Hele bugün oynadığımız maçta karşı takımda en az 3 kişide klavye mouse cronusmax vs vardı bariz. Çok can sıkmayan başladı bu durum.

Bu arada 3-4 kişi düzenli olarak oynuyoruz. Oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz
    Psn: rtaskinlar_1

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Dün akşamki maçlarda olmadı bendede. Server larla alakalı herhalde. Tamam ekliyorum. Adım semperiiiparatus.

• Beni eklemişsiniz bende sizi yabancı sanıyorum davet atmıyodum 

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Yabancı olaydık iyiydi. :)

• Tamamdir

• Neden ki

Hiç ya öylesine, isveçli danirmarkalı olmaya hayır demezdim.

• Pingin 9-10 olurdu 

Hehehe birde o var.

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.