Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım abi. Allah kolaylık versin, hayırlı işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Anladım abi. Allah kolaylık versin, hayırlı işler.

Sağolasın kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 maçta 1 galibiyetle copper 1 de yerimi aldım hamdolsun :)

Solo ilk günler girmemek gerek, takımlı squad lar harcıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

10 maçta 1 galibiyetle copper 1 de yerimi aldım hamdolsun :)

Solo ilk günler girmemek gerek, takımlı squad lar harcıyor.

Bende 4/2 oldu ilk günler platlarda gelebiliyor 1 hafta girmemek lazım

• cod warzone'de cronous takıp sektirtmiyorlar silahları ps kullanıcıları bu oyundada ps için böyle bir olay var mı yoksa tamamen hilesiz mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

cod warzone'de cronous takıp sektirtmiyorlar silahları ps kullanıcıları bu oyundada ps için böyle bir olay var mı yoksa tamamen hilesiz mi.

Kolla oynamayı beceremeyen adam her oyunda aparat kullanır. Konsolun doğallığı kanepe koltuk yayılarak oynamaktır. Km masa sandalye kullanacaksan git pcde oyna değilmi. Sony böyle bir şeye izin veriyorsa en azından birbirinden ayırlmalıydı

• 101 Fragmanı - Crystal Guard - Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ubisoft Türkiyeyoutube
    Crystal Guard Savaş Kartı şimdi çıktı! Savaş Kartı'nı keşfedin: http://rainbow6.com/battlepass Çok sayıda operatör için Nighthaven görünümleri, alfa paketleri, silah kaplamaları ve düzinelerce ödülün yanı sıra seçkin yol ile yeni saldıran Osa'yı anında açın! Toplayabileceğiniz 130'dan fazla ödül var.
    https://www.youtube.com/watch?v=X_8ZO-kLUx8
  • Çbu oyunu takım olarak 5 kişi oynayabilmek cidden büyük bir nimet. Uzun arayışların sonunda ve en sonunda birkaç haftadır 4 kişi 5 kişi takım halinde oynayabiliyorum hatta 10 dereceli maçı aşağı yukarı takım olarak bitirdik. Dün de 5 kişi takım olarak oynadığımız tüm dereceli maçları kazandık, 5 6 maç oynadık sanırım. Gümüş 1'e yükseldik derece olarak.
    Takım olarak oynadığında tadından yenmeyen ve alternatifi olmayan bir oyun,
    Takım olarak oynamaksa gerçekten nimet, neredeyse bir yıldır takım oyuncusu arayan biri olarak 5 kişi oynayabildiğimize artık çok memnunum!
    Hatta arada birkaç kişi takım doldu diye dışarıda kalabiliyor,
    Oynamak isteyen varsa halen ekleyebilir (sevgi saygı vs çerçevesinde, yukarıda yazmıştım sanırım)
    Psn: rtaskinlar_1

Psn: TRLoneSurvivoR

Genelde her akşam oyunda oluyorum 21:00- 01:00 arası yalnız takılanlar takım arayanlar ekleyebilirler...

• İnjure layınca gelen info puan bilgisinin gitmesi kötü oldu. Gerçi rakibe de dezavantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 11 Eylül 2021; 21:18:8 >

• Dün kanal haritasinda biraz stresli bir round oldu tek kaldığım için ama roundu almasını bildim

• Yeni sezonda oynadığımız dereceli maçlardan görüntüler

• Neyse bende 2 haftalık uğraş sonucunda copper 1 den, silver 1 e atabildim kendimi şükür :)

Sezon ilk 10 maçında doğru düzgün kill alamadım. Kendi seviyemden kişilerle eşleşince kd yi 1 üstü yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 18 Eylül 2021; 15:57:55 >
  • O kadar çok klavye mouse ile oynayan geliyor ki oyunu silme noktasına kadar geldim neredeyse.Plat 1-2 çıktığım an karşıya her maç km ile oynayanlar geliyor insanı çıldırtıyorlar.

• Bu oyunda rahat oynamak isteyen choper 5 kalsın kendine eziyet yüksek rankler

• Gümüş 3'lerde 2'lerde olmaması gereken adamlar denk geliyor. Birkaç kere eminim cronus denk geldi. 3-4 oyunda bir klavye mouse denk geliyor. Ayrıca bu klavye mouse ve cronus'çular derecesizde de denk geliyor az da olsa. Normal midir bu durum? Warzone'u hileler yüzünden silmiştim en son bunu da silersem fps oyun kalmayacak oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Gümüş 3'lerde 2'lerde olmaması gereken adamlar denk geliyor. Birkaç kere eminim cronus denk geldi. 3-4 oyunda bir klavye mouse denk geliyor. Ayrıca bu klavye mouse ve cronus'çular derecesizde de denk geliyor az da olsa. Normal midir bu durum? Warzone'u hileler yüzünden silmiştim en son bunu da silersem fps oyun kalmayacak oynayacak

Normal bir durum malesef silver da bile var ama o ranklarda daha az oluyor plat 3 veya plat 2 bu seviyede baya var hemen hemen her maçta var hem km hem cronus ikisini birlikte kullananlar bile var

Bana kalırsa r6 ya göre warzone daha iyi en azından tek yemiyorsun birde aim asist veriyor sana r6 da yok bu olay

Warzone de Crossplay açık oynarsan pc dekiler hile yapıyor gerçi ps deki de ondan kalır yani yok dümdüz seri sekilde ateş ediyor yok oluyorsun

Ben warzone yi çoktan sildim sürekli aynı şey oluyor

Anliyacagin konsolda fps oynamak rekabetçi halden çıkmış durumda sen ds ile çevirine kadar adam seni çoktan vurmuş oluyor

Ben klavye mouse ile oynuyacaksam ne işim var Konsol da konsol rahat diye oynuyoruz geç koltuğuna otur oyna

Pc monitör dibine yapış oyna sevmiyorum zaten pc de oyun oynamayı sevsem ps almazdım

Sony izin vermesi çok saçma Sony lisanslı klayve mouse ürünü olsa neyse onlarda gecikme var çok fark yaratmaz

Cronus vb ürünler yasak olmalı kimse de tepki göstermiyor mu arkadaş konsolda km ne işi varya

Adamın geçmiş ranklarina bakıyorsun

Bronze

Bronze

Silver

Silver

Gold 3

Gold3 filan böyle giderken nasıl oluyor da diamond oluyor

Ya bir tanesine baktım

Geçmiş sezonlar bronze silver arası 5-6 sezon son 2 sezona bakıyorsun diamond niye çünkü cronus km kullanıyor oyunda adalet yok malesef

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Tadı kaçıyor maalesef bu işin hatta kaçtı kaçacak. Gittiği yere kadar oynayalım bakalım bunu da,bir umut yeni bf'yi bekliyorum, o da fos çıkarsa oynayacak oyun kalmıyor benim için. Cod serisini saymıyorum bile, onlarda da durum aynı. Cod'larda zaten hayatta kalma süren 10 saniye felan, doğuyorsun, 5 ila 15 saniye arasında tillahı olsan ölüyorsun. Bu kadar hızlı oyun da artık oynayamıyorum, bu yüzden son kaldık bf'ye bakalım

• Bf cod hikaye. Bu oyun gibi rekabetçi değil. Bf de camper lara sniper lara av oluyorsun. Yeni oyında Tank helikopter olacak ki hiç oynayamam. Sürekli onlara av olacaz. Cod desen sürekli sağa sola bakış aim başkada birşey yok. Hayatta kalmalara girmiyorum bile fortnite çakmaları, don atlet uçaktan atla, loot yap saçma sapan.

Şahsi kanaatım, yeni rainbow 6 çıkana kadar bu oyuna devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 19 Eylül 2021; 13:9:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Bf cod hikaye. Bu oyun gibi rekabetçi değil. Bf de camper lara sniper lara av oluyorsun. Yeni oyında Tank helikopter olacak ki hiç oynayamam. Sürekli onlara av olacaz. Cod desen sürekli sağa sola bakış aim başkada birşey yok. Hayatta kalmalara girmiyorum bile fortnite çakmaları, don atlet uçaktan atla, loot yap saçma sapan.

Şahsi kanaatım, yeni rainbow 6 çıkana kadar bu oyuna devam.

Tabi bu oyun kadar iyi oyun yok ama klavyemouse ile cronus var bunlar olmasa çok iyi olurdu ama var malesef Sony buna izin verdigi sürece r6 r7 de çıksa yine aynı olacak

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.