Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Y6s3 patch notes. Gözüme çarpanlar; twitch drone ü zıplayabiliyor attığı şok lazerle değiştirilmiş ve mesafesi sonsuz; mute jammer ı silindir den küresele geçmiş (yani jammerladığımız duvarın üst kısımları boş kalacak artık duvar jammer lamak zorlaşacak, açıklamada istihbarat önleme yani drone önlemeye odaklanması için yaptık diyorlar); fuze güçlendirilmiş duvarlara da kurabilecek cihazını; iq bulduğu cihazları ping leyip takım arkadaşları görebilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Ağustos 2021; 11:4:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni harita yine yok ubifosttan beklenen hareket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    ubifost abi çok haklısın 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Yeni haritaları banlıyorlar. Favela yeni değil ama ben oyuna başladığımda rank havuzunda yoktu. Bir çok insanda benim gibidir. Ama banlıyorlar, bilmiyorlar diye. Sezon bitecek Favela oynayamadım daha bir kez bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Yeni haritaları banlıyorlar. Favela yeni değil ama ben oyuna başladığımda rank havuzunda yoktu. Bir çok insanda benim gibidir. Ama banlıyorlar, bilmiyorlar diye. Sezon bitecek Favela oynayamadım daha bir kez bile.

3 senedir harita yok olanlarıda bozdular zaten house hereford favela chaled eski halleri efsaneydi. Ben sıfırdan harita diyorum getirsinler. House dışardan bakıyosun 4 oda bi salon içine giriyon 100 oda  

• Son zamanlarda Coastline haritasında savunma yapmak oldukça zor oluyordu. Bakalım yeni yapılan rework çalışması nasıl etkileyecek Coastline da savunma yapma olayını.

• Banka güzel olmuş

• Arkadaşlar Plat 2 ve uzeri ranked oynayan var mı? Tekrar Plat 1 oldum ama gerçekten tek oynamak çok zor, bir ileri iki geri gidiyorum. Eslestirmeler de sıkıntılı, rakibe 3 sampiyon bir diamond veriyor bizim takima full plat.
    Ranked oynamak isteyen arkadaşlar olursa birbirimizi ekleyelim psn den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 18 Ağustos 2021; 13:41:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Arkadaşlar Plat 2 ve uzeri ranked oynayan var mı? Tekrar Plat 1 oldum ama gerçekten tek oynamak çok zor, bir ileri iki geri gidiyorum. Eslestirmeler de sıkıntılı, rakibe 3 sampiyon bir diamond veriyor bizim takima full plat.
    Ranked oynamak isteyen arkadaşlar olursa birbirimizi ekleyelim psn den

Bronza gel bura çok rahat 

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Bakır iyidir ya, her zaman sevdim bakırı 😅 Arada derecesiz de oynuyorum diyorsanız ekleyebilirsiniz,
    Ekip arkadaşları aramaya hala devam

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Çok nadir oynuyorum abi ben derecesizi. Genelde ranked oynuyorum. Ranked da puanlar yetse oynardık güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Bakır iyidir ya, her zaman sevdim bakırı 😅 Arada derecesiz de oynuyorum diyorsanız ekleyebilirsiniz,
    Ekip arkadaşları aramaya hala devam

Her gün oyundayım davet atıyorum sizden ses çıkmıyor

• Tatildeyim her zaman makinanın başında ben olmuyorum yeğenler vs makinanın başında oluyor mesajları her zaman görmüyorum bile maalesef, zaten görsem hemen cevap yazıyorum

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Biraz zor yeter bu gidişle :)

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• merhaba arkadaşlar, yıllardır ve hala aktif olarak pc de oynuyorum oyunu. Yeni ps5 aldım, oyunu pc deki leveldan devam etme ihtimali gibi bir şey var mıdır, yoksa level her türlü sıfırdan mı başlıyor ps de.

• emre_pks E kullanıcısına yanıt
    Cross progression diyorlar yani platformlar arası oyun bilgileri transferi. Şu an için yok, bu yıl içinde getirecekler. Ama ne zaman bilmiyorum. Önümüzdeki yıl 2022 erken dönem de sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Ağustos 2021; 16:56:5 >

• Bu sezon oynadığım dereceli maçlardan kesitler. Umarım oyunun yeni sezonu daha iyi ve daha keyifli olur Keyifli seyirler

• Geçen gün dereceli maçta hile yapan (cronus max vs bir cihaz kullanan) bir kişiye rast geldim. Warzone'da cronus türevlerini kullanandan geçilmiyor ama r6'de neredeyse ilk defa gördüm. Şikayet edip mesaj atarak da güzel düşüncelerimi (!) kendisine ilettim. O da bu güzel güzel sözlerimi (!) şikayet etmiş sanırım, psn'den direk mesaj geldi, tekrarında Psn hesabınız askıya alınabilir ya da tamamen banlanabilir diye mesaj geldi. Cronus vs cihazları kullanmak serbest, kullanana 'Güzel sözler' söylemek yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 31 Ağustos 2021; 17:32:16 >
  • Bu oyunda jiroskop çalışmıyor dimi

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.