< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Ağustos 2021; 11:4:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 17 Ağustos 2021; 11:4:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni harita yine yok ubifosttan beklenen hareket < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
3 senedir harita yok olanlarıda bozdular zaten house hereford favela chaled eski halleri efsaneydi. Ben sıfırdan harita diyorum getirsinler. House dışardan bakıyosun 4 oda bi salon içine giriyon 100 oda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son zamanlarda Coastline haritasında savunma yapmak oldukça zor oluyordu. Bakalım yeni yapılan rework çalışması nasıl etkileyecek Coastline da savunma yapma olayını. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka güzel olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 18 Ağustos 2021; 13:41:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bronza gel bura çok rahat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her gün oyundayım davet atıyorum sizden ses çıkmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba arkadaşlar, yıllardır ve hala aktif olarak pc de oynuyorum oyunu. Yeni ps5 aldım, oyunu pc deki leveldan devam etme ihtimali gibi bir şey var mıdır, yoksa level her türlü sıfırdan mı başlıyor ps de. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 26 Ağustos 2021; 16:56:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 31 Ağustos 2021; 17:32:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |