< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Ağustos 2021; 15:53:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (282. sayfa)
-
-
Kesinlikle katılıyorum. Ben unranked a en son 2 veya 3 sezon önce girmisimdir. Yeni sensivity ayarları gelmişti oyuna. Her scope için farklı ayarlar yapılıyordu. İdeal bir sensivity ayarı bulmak için o sezonun ilk günü sadece Unranked oynamıştım sanırım. Diğer türlü benim için heyecanı olmuyor. Rank takıntım yok çok düşerim diye de korkmuyorum. Mesela bu sezon Plat 1 e kadar yükseldim 4200 puanlari görmüştüm sonra biranda surekli mağlubiyet aldim Gold 1 e kadar düştüm. %70 - %80 tek giriyordum. Takımınıza gelen oyuncularda çok önemli. Çoğu maçı kaybettik dediğim gibi. Sonra bi 8-10 gün kadar girmedim oyuna. En son bir maç kaybetsem Gold 2 ye dusecektim. Ondan sonra seri yaptım şuan Plat 2 ye yükseldim. Kd takintimda yok çok şükür. Dualsense ile rakip deki cronus ve klavye mouse lara karşı ancak bu kadar oynayabiliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klavye mouse çular çok fazla, kimi mikrofonu açtığında klavye sesiyle belli oluyor kimide kill den sonra sağa sola sallıyor mouse u. Tabi bu buzdağının görünen ucu, ama sanırım izin verecekler klavye mouse a resmi olarak. En son six invitation da bunun üzerine çalışıcaz demişlerdi. Yani aparatsız bağlanabilecek. Ben gene kontrolcüyle devam ederim ya gerçi.
Klavye Mouse veya Cronus kullananların çoğuna sorduğum zamanda yalan söylüyorlar hocam 😂😂 Controller yazıyorlar veya hiç cevap vermiyorlar 😂😂 İnsallah klavye mouse olayını getirirler. Ya da bir çözüm bulurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsolun rahatlığı masa sandalye koltuk gerekmeden kanepede vs rahatça oynamaktır. Ben km kullanacaksam neden konsol alayım gide pc alırım. Bence km kullananların büyük kısmı kolla oynamayı beceremeyenler.
Resmî km gelirse belkide bölerler, isteğe bağlı özellikle istersen km cilerle karşılaşmazsın.
Konsolda klavye mouse kullanılabilir tabi ama bu sefer de makinanın rahatlığından feragat etmiş oluyorsun. Şahsen neredeyse ful yatar pozisyonda oynayabiliyorken oyunu k/m bu yaştan sonra bana eziyet.
K/M zamanları benim için 20 yıl öncesi age of, starcraft commandos zamanlarında kaldı 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 7 Ağustos 2021; 18:43:21 >
Az önce iki maç daha attım, iki maçta da harita olarak Club House geldi
Edit: yanlış emoji koymuşum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 7 Ağustos 2021; 19:9:33 >
Hocam burada şöyle bir sıkıntı var ps ye bağlanan klavye mouse aparatları klavye mouse u dualshock gibi tanıtıyormuş makinaya. Birkaç tane lisanslı ürün hariç diğer aparatlar böyleymiş. Yani klavye mouse lari ayirsalar bile bu şekilde oynamaya devam ederler.
Altı üstü oyun yani neden bu kadar kasiyorlar anlamıyorum. Hele cronus kullananlar tam komedi
Km direk bağlanabiliyor aparata gerek yokki. Destekleyen oyunda direk usb portuna bağlayıp oynayabiliyorsun. Yanlış mı biliyorum acaba. Bu durumda ayırabilirler tahminim.
Oyun desteklemeyince dualshock ü taklit eden aparat kullanıyorlar. Onu ayırt edemezler zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Ağustos 2021; 21:53:37 >
Acaip işler
https://www.youtube.com/watch?v=8dcsw5uxwLA&feature=youtu.be
Arkadaşlar, ranked oynayan Gold 1 ve üzeri (çünkü Gold 1 den assagidaki ranklarda puan yetmiyor maalesef) takım oyunu oynayacak arkadaşlar varsa ekleyebilir. Son zamanlarda genelde tek başıma giriyorum. Söylediğim gibi takım oyunu oynayan arkadaşlar birlikte oynamak isterlerse ekleyebilir. Psn: Ali80Tr
Birgün goldun yakınına gelirsem yazarım, tek başına rankedda seviye atlamak çok zor oluyor maalesef, sen doğru yapsan da adamlarla iletişim kuramadığın için çoğu maç yenilgiyle sonuçlanıyor
Aynen abi, biz sezona iki kişi başladık Plat 1 e kadar çıkmıştık. Sonra bayağı düştüm ben, hakederek yenildigimde cok oldu ama bizim takima gelenlerde pek iyi değildi bazı maçlarda. Gold 1 e kadar düştüm. Bir maç daha yenilsem Gold 2 ye dusuyordum. Oradan seri yaparak plat 2 ye kadar çıktım. Maçların %80 i tek oynadım. Son zamanlarda da çoğu maçı tek oynadım. Puani yeten takım oyunu oynayan arkadaşlar varsa birlikte oynamak isterlerse oynarız denk geldikçe.
-
Operatör belli oldu mu Ali? Ataktır umarım
Ben atak operatörü diye biliyorum. Daha detaylı bilgiyi 16 Ağustos'ta vereceklermis.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80Ben atak operatörü diye biliyorum. Daha detaylı bilgiyi 16 Ağustos'ta vereceklermis.
Atakmış evet hırvat bir abla
-
Bayağı yenilik var. 3 haritada hiçte az olmayan değişimler; Twitch, iq, fuze a gelen değişiklillerde oynayışa direk katkısı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X