Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Geçen gün dereceli maçta hile yapan (cronus max vs bir cihaz kullanan) bir kişiye rast geldim. Warzone'da cronus türevlerini kullanandan geçilmiyor ama r6'de neredeyse ilk defa gördüm. Şikayet edip mesaj atarak da güzel düşüncelerimi (!) kendisine ilettim. O da bu güzel güzel sözlerimi (!) şikayet etmiş sanırım, psn'den direk mesaj geldi, tekrarında Psn hesabınız askıya alınabilir ya da tamamen banlanabilir diye mesaj geldi. Cronus vs cihazları kullanmak serbest, kullanana 'Güzel sözler' söylemek yasak

Aynen öyle duruma geldi siz yeni başladığıniz için ilk defa denk gelmiş özellikle ranked da plat yakın isen cronus kullan klayve mouse kullananlar her türlü aparat mevcut cronus arti klavye mouse bağlıyorlar ds ile oynuyani bot yerine koyuyorlar resmen en içten küfürleri de etsen yazdığın kişinin umrumda bile değil üstüne şikayet etmiş ceza almışsın buna izin veren sistemin suçu Sony bu işten para kazanmıyor yan şirketler yapıyor ve Sony buna izin veriyor konsolda fps oynamak rekabetçi halden çıkmış durumda

Bunu kullananlar iyi oynayamayan tipler bunu alıp yükseliyorlar klavye mouse ile oynayanlar pc de değil diamond plat 3 zor görürler burda aldıkları bir macta 15 kill anca konsolda alırlar biz ufacık analog çevirine kadar adam seni çoktan vuruyor

Klayve mouse almadan önceki sezonlarında adam bronze silver gold 3 gold 2 filan 6 sezon böyle gelirim 7.sezonda plat 3 plat 1 diamond hepsi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hadi klavye mouse'u geçtik de heö klavye mouse kullanıp hem cronus bağlamak da ayrı bir fantezi olmuş.
    Evet konsolda fps bence de son demlerini yaşıyor. Fps oyunlarının sistemleri klavye mouse ile oynayanları ayrı bir yere, ek aparat bağlayanları ayrı bir yere atmadıkça bu böyle gider sanırım.
    Hayor aklıma geliyor bazen, şartları eşitlemek adı a ben de alayım cronus vs diyorum ama bu sefer Fps oynamanın ne anlamı kalıyor, sen oynamıyorum makine oynuyor.
    Ben plat'a felan gelemediğim için demek ki çok nadir rastlıyorum. Zaten keyfine oynuyoruz oyunu demek ki en iyisi bakırlarda felan oynamak ki bu adamlar az rast gelsin,
    2007'ler Ps3 bad company, Bad compan, Bad company 2 zamanlarını, killzone zamanlarını özlemiyor değilim, ne cronus var ne klavye mouse var, bam güm çat çut kendin oynuyorduk işte ne güzel,
    Neyse gittiği yere kadar böyle devam✌️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt

Bad Company 2 efsane oyundu gerçekten. Bc2 den sonra çıkan hiçbir bf oyunu beni bc2 kadar tatmin etmedi maalesef. Tadı damağımda kaldı tabiri caizse.

Cronus ve Klavye fare meselesine gelecek olursak Gold ve uzeri ranklar bunlarla kaynıyor. Hele plat ranklarda normal kontrolcü ile oynayan oyuncu sayısı bence daha azdır. Bunlara hiçbir şey olmuyor maalesef. Plat 1 olduğumda rakibe bir adam geldi, adam şampiyon rütbesinde. Soft duvarın içinden beni görerek ateş ediyor ve duvar parcalanmiyor. Beni nasıl vurdun görmeden diye mesaj attım yellow ping, red ping yazmış. Herneyse iki maç sonra yine aynı adamlar rakibe geldi ve beni aynı şekilde vurdu videosuda var hatta ama ps de duruyor yüklemedim hiçbir yere. Twitter a adamın nickini yazdim birçok kişiyi bu şekilde glitch yaparak vurmuş hatta bir kişi video paylaşmış. Altı üstü oyun, böyle kazanacaksam hiç kazanamayayım daha iyi. Boyle kazandiktan sonra hiçbir onemi yok benim için.

• Ben kmsiz plat iyi olmuşum o zaman

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Evet bc2 zamanları çok güzeldi, killzone da ayrı bir efsaneydi. Ama geride kaldı artık ya bu cihazlar aparatları keyif olayını bitiriyorlar sinir stresten oyun oynayamıyorsun; bknz. Warzone. Oyun rezalet durumda, crossplay'i ister kapat ister kapatma farketmiyor, berbat durumda ama millet ısrarla oynamaya devam ediyor.
    O zaman R6 için dereceli için alt ranklerde takılmak lazım sinir krizi geçirmemek için,
    O adam da ilginçmiş nasıl vuruyor öyle, oyunun bug'ınk felan mı bulmuşlar nasıl vuruyor,
    Bir de kardeşim hayat zaten sinir stres dolu, trafik mi dersin iş ortamı mı dersin zaten her yerde yorulup geriliyorsun, e iki oyun oynayalım diyoruz orda da bu adamlar denk geliyor.
    Neyse derecesiz ya da alt ranklerde kalınınca şikayet etmemek gerek ben yükselemiyorum diye demek ki üst ranklerde böyle pis adamlar varsa
    Neyse gittiği yere kadar R6 de devam, bu tipler çoğalorsa sinire strese gerek yok, bunu da sileriz gider napalım

• Silver dada çok yoklar. Arada rast geliyor ama, zırt diye dönüyor arkasına.

• Yeni sezon 7 Eylül de başlıyor

• Yunan operatorler mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Yunan operatorler mi geliyor?

Çoktandır operatörler değil tek operatör geliyor son gelecek olanda hırvat kadın

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Hirvatsa iyidir… video izledim sonunda greece fln yaziyordu acaba bir sonra mi yunan gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Tesekkurler. Hirvatsa iyidir… video izledim sonunda greece fln yaziyordu acaba bir sonra mi yunan gelecek

Bilgim yok malesef

• Yeni sezon yarın geliyor. Squadı olmayan arkadaşlar ekleyebilir mi? Sadece muhabbetine ve eğlencesine oynayacaklar, oyun kaybettiğinde söylenmeyecekler, takımlarında eksik olan kişiler eklerse sevinirim.

Psn Id: TRLoneSurvivoR

Not: Sürekli oynadığım bir arkadaşım var 3 kişilik ekip varsa takım oluşturulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 6 Eylül 2021; 23:55:29 >
  • Patch 16gb ps5, 20gb ps4 mış. 18:00 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Eylül 2021; 14:38:9 >
  • Rainbow Six Siegetwitter
    “🛠Y6S3 Maintenance🛠 Y6S3 Crystal Guard will be deployed today, September 7th. ℹWe're consolidating data files meaning this patch is larger than usual, though this won't impact overall install sizes. ⏲Downtime: ~1 hour per platform Maintenance times and patch sizes below👇”
    https://twitter.com/Rainbow6Game/status/1435196157278527489?s=19

• www.ubisoft.com
    Crystal Guard | Sezonlar | Tom Clancy's Rainbow Six Siege | Ubisoft (TR)
    https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/game-info/seasons/crystalguard

Patch notlarını okuyun, çok yenilik var.

• Yeni sezon guncellemesi şimdi geldi ps5 için. Boyutu 16,931 Gb

• 16.9 gb ps5 update doğrumudur?

Doğruymuş 18:00 de baktım yoktu şimdi denedim indirdi geç kaldık birazcık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 7 Eylül 2021; 19:16:33 >
  • Yeni sezon hayırlı olsun.Herkesin istediği ranklara çıktığı bir sezon olması dileğiyle.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt

Üstte yazdım ya abi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Üstte yazdım ya abi  

Okumadan girdim iş yerinde pek bakamıyorum konuya

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.