Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.944
Cevap
55
Favori
197.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evrenos05

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Konuya yeni dahil oluyorum ama oyunu henüz almadığımdan. Alıp aranıza katılmak isterim. Yalnız şuan key olarak en ucuz nerden alabilirim allkeyshop en ucuz 100 lira falan gösteri Euro olarak farklı bi site tavsiyeniz var mı?

Sen pc icin dusunuyorsun galiba burasi ps4 basligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Mad Max mi Rainbow Six mi? ikisi de aşağı yukarı aynı para psnde.

Biri elma biri armut biri gelipte gta5 dese normal cvp olur :)

Sadecee ikisini ayni klasmanda karsilastirsam onda bile alanlarinda oncu bir tek rainbow cikar dusunmeden rainbow al eger taktiksel fps oynamak istiyorsan.

Bu oyunu alacaklara tavsiyem

Takim oyunu istemiyorsaniz almayin

Ekibiniz yoksa almayin cidden tek kisi troll olursunuz belli bir zamandan sonra da caniniz sklr

Maplere alismadan oyundan tad almazsiniz sabir oyunudur sabirli degilseniz almayin

Bf cod cs degildir sabirla takim oyunuyla saldirip defans yapmalisiniz bireysel oynayacaksaniz almayin

Eger ekip olmasa bile iki uc kisi olursanizda yine guzel maclar cikar arada ama en onemlisi 5 kisi olmaniz onuda forumdan rahatlikla yaparsiniz

Uyum da onemli tabi yani kisacasi cok guzel bir oyun ama kriterleri olusturanlara :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Ace

Oha nicoooooo hep bensiz bunlar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Ace

İyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Mad Max mi Rainbow Six mi? ikisi de aşağı yukarı aynı para psnde.

Biri elma biri armut biri gelipte gta5 dese normal cvp olur :)

Sadecee ikisini ayni klasmanda karsilastirsam onda bile alanlarinda oncu bir tek rainbow cikar dusunmeden rainbow al eger taktiksel fps oynamak istiyorsan.

Bu oyunu alacaklara tavsiyem

Takim oyunu istemiyorsaniz almayin

Ekibiniz yoksa almayin cidden tek kisi troll olursunuz belli bir zamandan sonra da caniniz sklr

Maplere alismadan oyundan tad almazsiniz sabir oyunudur sabirli degilseniz almayin

Bf cod cs degildir sabirla takim oyunuyla saldirip defans yapmalisiniz bireysel oynayacaksaniz almayin

Eger ekip olmasa bile iki uc kisi olursanizda yine guzel maclar cikar arada ama en onemlisi 5 kisi olmaniz onuda forumdan rahatlikla yaparsiniz

Uyum da onemli tabi yani kisacasi cok guzel bir oyun ama kriterleri olusturanlara :)

Hocam ikisinin birbirinden farklı oyunlar olduğunu biliyorum. Aynı kefeye koyup sormamıştım aslında. Sadece ikisini de alamayacağım için, sizce önceliği hangisine vereyim şeklinde bi soruydu o

Cevabın için teşekkür ederim

Kardeşlik ile falan Rainbow Six alacağım sanırım. Sec için birini bulabilirsem eğer.

• GLAZ 1vs5
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum uyarın için dikkat etmemişim

• Arkadaş ya hostun bağlantı kesiliyor. Ya rehineyi öldürüyorlar bi tadına varamadik :d Muhteşem bir oyun adamı durup düşünmeye ve çözüm üretmeye zorluyor.

• fps tarzina bayılan biri olarak bu oyun uzun sureli bir oyun olur mu beyler kesin olarak alicam efsane olmus bir de oynayanlarin goruslerini merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: soma zeybegi

fps tarzina bayılan biri olarak bu oyun uzun sureli bir oyun olur mu beyler kesin olarak alicam efsane olmus bir de oynayanlarin goruslerini merak ediyorum

Sizden pes almıştım sanırım hocam hatırlıyorum yıllar önce:):)

Alın güzel oyun meraklılarını bekleriz😊

• ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    hayal meyal hatirliyorum sanki hocam psn:yagizguzelkas alinca birlikte oynariz

• Her aksam oyundayiz. Beraber oynamadim istyen varsa ekleyebilir imzadan.

• Arkadaşlar merhaba oyunu pc'de oynuyorum Oyunda crash hatası alıyorum Pc'de oynayan ve bu hatayı almayan var ise bana yazabilir mi birşeyler soracağım ?
  • bugün metronun içinde yürürken güvenlik kameralarını görünce, ahanda yerimi tespit ettiler dedim. Akşam olsa da yardırsak:)
  • akşamları oyundayız arkadaşlar ekleyin gamer007_

valla bide gecenlerde turk bır kız almanyadan sanırım oyunda gordum tehlıke sacıyordu oyunda tek basına butun takımı aldı tebrık edıyorum benı duyuyorsa burdan :)

bu arada ghost recon sılah skınını actım uplaydan ama oyunda bulamadım rainbow için acıldı daha oncede ghost recon oynadım ıcın hedıyeydı ama aktıf olmadı yapan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 7 Aralık 2015; 10:18:37 >
  • Komutan , geçen akşam aldığım kayıt. Acemliğimi atlatsam güzel olacak

• Böyle tam kadro organizasyonların maçların erken zamanda artması paylaşılması dileğiyle. Bu yüzden ayrıca tebrikler arkadaşlar.

• Pazar günü kameralara yansıyan "Pis Pusuşlar/Sinsilikler" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DersouOuzala

Böyle tam kadro organizasyonların maçların erken zamanda artması paylaşılması dileğiyle. Bu yüzden ayrıca tebrikler arkadaşlar.

Teşekkürler dostum.

4 takım çıkaracak kadar arkadaşımız var. Kimisi konsol grubundan kimisi facebook grubundan. Sanırım bu maçlardan daha çoooook olacak.
    DH'tan da takım kuranlar çıkacaktır. Organize edeceğim işten fırsat bulunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DersouOuzala

Pazar günü kameralara yansıyan "Pis Pusuşlar/Sinsilikler" :)

Ama sende çok vicdansızmışsın
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.