Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.944
Cevap
55
Favori
197.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun spotta fiyatı ne kadar internet sitelerine koymamışlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200tlye aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür oynuyorum oyunu hiç server çökmesi yaşamadım. Ping değerleri 80-120 civarı değişiyor. Ama oyun çok akıcı. 5 kişilik bir squad ile planlı programlı organizasyonlar yaptığınızda bu ping farkı da ortadan kayboluyor.

• Yanımıza gelip duran düşmana bir saygı duruşu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Aralık 2015; 8:22:30 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    O neydi öyle ya sayıyorum sayıyorum 6 kişi çıkıyoruz

• Yav oyunda herkes operatorlerin tamamini acmis nerdeyse. Daha yeni cikti. Single oynayip mi puan toplamislar acmak icin acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

Yav oyunda herkes operatorlerin tamamini acmis nerdeyse. Daha yeni cikti. Single oynayip mi puan toplamislar acmak icin acaba

Tekli görevlerden baya xp geliyo onları oynamanı öneririm günde en fazla 4 saat oynuyorum 8 operatör açtım daha.çok oynayıp hepsini açmak mümkün amaç açmak değil aslında iyi kullanabilmek😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

Yav oyunda herkes operatorlerin tamamini acmis nerdeyse. Daha yeni cikti. Single oynayip mi puan toplamislar acmak icin acaba

Tekli görevlerden baya xp geliyo onları oynamanı öneririm günde en fazla 4 saat oynuyorum 8 operatör açtım daha.çok oynayıp hepsini açmak mümkün amaç açmak değil aslında iyi kullanabilmek😊

Aynen aksam biraz Single oynayayim ben de. Millet silahlari vs herseyi cozmus. Ben duvarin dibine gecip ne ozellik varmis operatorun denemeye calisiyorum:)

• Oyunun 1-2 trailerını izledim, gerçekten uzun süredir beni böyle heyecanlandıran bir oyun olmamıştı. Alıp oynamak için sabırsızlanıyorum. Oyunu edindikten sonra single playerda iyice pişip aranıza katılmak isterim arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: NalcakarS

Oyun spota düşmemiş galiba kutulu satışı yok mu oyunun ?

Var kardeşim perşembe en geç kutulu gelir spota..

Istanbulda spotta var oyun kadikoyde

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanultr

200tlye aldim

Bu spotcular tr psni gecti nerdeyse almayin sunlardan ya 200 tl nedir!?!

• Konu yöneticisi tarafından herhangi bir kullanıcı listesi oluşturulacakmı acaba?? Grup oluşturulması daha kolay olur gibi, turnuva felan yapılabiliriz mesela.

• spotta birkaç yerde var onlarda fiyatı şişirmiş uncharted collection oyununu vercem 120 tl takas dıyen var
    birkeç spotcunun dısında dıger spotcularda oyun yok ama ılanını koymus daha uygun bır fıyattan ne zaman gelecek dıyorum bılmıyorum dıyorlar o zaman kim biliyor eskiden oyunlar cıkmadan 1 hafta oncesınde ellerine geçerdi sımdı cıktıktan sonra ellerine geçiyor hergün gelicek deniyor ama hergün gelmiyor oyun ben bu işi anlayamadım ürünü satıcaksın ama ne zaman gelicek hiçbir bilgin yok ama bugun gelebilir yarın gelebilir diyorlar
  • aral game ne zaman oyunu el altından spotçulara dağıtır ne zaman keyfi yerinde olur ozaman spotçulara gelir bukadar basit :) ah şu aral yokmu.spot alsan bile aral kazanıyo lanet gele

herakşam oyuna giriyoruz.isteyen psn den ekleyebilir.kulaklık var.keyifli oluyo takım halinde olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrlpksrgl -- 3 Aralık 2015; 14:13:43 >
  • Level 12 ye kadar yukseldim toplam 7 operatör açtım aksama buyuk operasyon var 😀

• Akşam olsa da toplansak. Çok klas oyun olmuş. Bi ciddiyeti var. Fasa fiso oyun yapmamış adamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Aralık 2015; 14:34:02 >
  • Arkadaşlar bende indirimi bekliyenlerdenim.

Ve bana sorarsanız Playstation Store'da 12 DEV İndirim adı altında indirimler oluyor %50 indirimli alınıyor oyunlar.
    1.Oyun Metal Gear Solid V: Phantom Pain'di.
    2.Oyun ise şuan MAD MAX

Yani verilen oyunlar hep yeni oyunlar, Büyük bir umutla beklediğim oyunlar arasında Rainbow Six Siege o yüzden en azından aralık sonuna kadar beklemekte fayda var diye düşünüyorum ben. Her oyunun fiyatı 104 TL'ye düşüyor indirimde.
  • Joqure0 kullanıcısına yanıt
    beklemeye hiç gerek yok.oyun indirime giricek diye ben kendimi yiyip bitiricem oynamak için bekle bekle nereye kadar :) bence direk al oyna :)
  • Gece operasyonundan bir kare :)

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melegim123 -- 3 Aralık 2015; 16:03:11 >
  • ds4 yöntemi çalışıyor mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.