Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 mi Bioshock mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkisi o kadar ayrıki,herhangi bir aynı kategoride yarıştıramayız.
  • ikisi de eylencelidir ama ayrı türlerden...
  • yav özellik karsılastırma istememis ki.hangisi oynarken daha cok keyif alırsınız gibi sormuş.ben oynamadım rs i.ama konusu daha güzel gibi.
  • Yok deve artık..

Konu Yanlış olmuş. Bioshockmu? Mario'mu? Doğrusu bu
  • çok absürd bi soru olmuş.
    şimdi ikisi de aynı türün farklı kategorileri ya da suşları(bakteri suşları gibi)..

bioshock içine rpg öğeleri serpiştirilmiş,belki de gelmiş geçmiş en iyi senaryolu fps'lerden birisi ki mantıklı da bir hikayesi var bence,oyunda plazmit adı geçen şeyleri bakterilere verince insan gibi interferon felan üretebiliyorlar mesela,bizim sınavlarda felan baya üstünde durdular bu plazmit izolasyonlarının felan.o yüzden bana baya mükemmel bir konsept,mantık olarak geldi..

r6 serisi taktik fps'ler içinde yıllardır en büyüğüdür.lockdown ile biraz ciddiyetleri sarsıldı gerçi vegas serisi gayet tok ve zor çatışmalarıyla gayet iyi bir oyun.

ben bioshock derim genel eğlence anlamında..sonuçta çoğu siteden yılın oyunu ödülünü aldı ki haketti çünkü yıllardır uğraşılmış;atmosferi,hikayesi,oynanışı,konsepti ile tam bir efsane..

• çüüüş bu ne yaa
    istersen super mario mu mortal kombat 4 mü diye bi topik daha aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 15 Nisan 2008; 21:04:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dengesiz dolu ortalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.