Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.133
Cevap
49
Favori
139.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu normal mi yeni başladım da şuan 34 levelim sezon pass falan bunları göremiyorum warlord new york ultimate edition aldım

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Bu arada oluyor. Bir seyler yapiyorlardir yine 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polanski TR

Bu arada oluyor. Bir seyler yapiyorlardir yine 😁

hocam bağlandım da desteğe dns falan bir şeyler diyor pek anlamadım oyunda sorun yokmuş benden kaynaklı galiba 4 gündür bağlanmıyor

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Bugisoftun her zamanki gibi leş istemcisinin dandikligi. Şift f2 yapıp oradan istemcinin arayuznden de görebilirsin. Haftalık görevler gibi bir takim sacma sapan şeyler var. Gereksiz bir şey yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyundan atmalar hala devam ediyor

• Son bir ayda olan hatalardan bıktım bu kadar rezalet bir firma olamaz. Oyun 5-10 dakika oynadıktan sonra çöküyor. Ubisoft yazılımını silip geri yüklüyorum bazen düzeliyor oynuyorum bazen oynayamıyorum. Ubisoft connect bizzat güncelleme yapmasın çuvalladılar iyice sinirlerim bozuldu. Binlerce oyuncu bu durumdan şikayetçi firmanın açıkladığı araştırıyoruz. Araştıra araştıra bulamadılar 1 ayda. basit son getirdikleri iki güncellemeyle iyi içine ettiler bu güncellemelri kaldırsınlar sorun zaten çözülecek. Ayrıca bazen tam oyuna dalıyorum kendi kendine silah değiştiriyor. Sadece bu oyunda oluyor. Hayır çökme raporu bile olmadan oyun kapanıyor. İlginç koskoca ubisoft yaptığı oyunun sorununu bulamıyor. Hani sorun bendemi diye bilgisayar değiştirdim öbür bilgisayarıma kordum sonuç yine aynı. Komedi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzbk

Son bir ayda olan hatalardan bıktım bu kadar rezalet bir firma olamaz. Oyun 5-10 dakika oynadıktan sonra çöküyor. Ubisoft yazılımını silip geri yüklüyorum bazen düzeliyor oynuyorum bazen oynayamıyorum. Ubisoft connect bizzat güncelleme yapmasın çuvalladılar iyice sinirlerim bozuldu. Binlerce oyuncu bu durumdan şikayetçi firmanın açıkladığı araştırıyoruz. Araştıra araştıra bulamadılar 1 ayda. basit son getirdikleri iki güncellemeyle iyi içine ettiler bu güncellemelri kaldırsınlar sorun zaten çözülecek. Ayrıca bazen tam oyuna dalıyorum kendi kendine silah değiştiriyor. Sadece bu oyunda oluyor. Hayır çökme raporu bile olmadan oyun kapanıyor. İlginç koskoca ubisoft yaptığı oyunun sorununu bulamıyor. Hani sorun bendemi diye bilgisayar değiştirdim öbür bilgisayarıma kordum sonuç yine aynı. Komedi gibi.

Hocam o kendi kendine silah değiştirme olayı bende de mevcut anlam veremiyorum bazen hatta oyuna daldığım zaman arada sırada kalkanı açıyorum oda takılı kalıyor açılmıyor yada açılıyor kapanmıyor sonra oyundan atmalar zaten bir ara yoktu neredeyse o kadar azdı şimdi epey arttı aniden oyundan atmaya başladı bazen kendi kendine oyun içerisinde fast travel yaparken takılıp donmalar yanıt vermemeler başladı kendi kendine arada ilginç bir şirket gerçekten.

• Bugün 24485 Lvl biriyle denk geldik. Siz en fazla kaç level gördünüz?

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    En yüksek 21K civarı biri denk gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 21 Nisan 2021; 20:46:38 >
  • Emperors Guard dizlik summitten duser mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 22 Nisan 2021; 17:13:23 >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Hayır DZ de sadece ama bu hafta DZ West Vendor satıyor

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt

Tesekkurler. DZ saticisindan aldim.

• DZ oynayamıyorum, raid desen dark hours oynarım ama doğru düzgün eşya düştüğünü görmedim, açıkçası baştan sona kadar ne kazandığımı da bilmiyorum. Iron horse denedim ne yapılacak çözemedim. Etkinlikler desen sürekli aynı şeyler hep. Sadece düşmanın adı farklı. Bu yüzden mi artık oynayasım gelmiyor bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek oynamak sıkar belirli bir süre sonra
    Bir klana dahil olup grupla takılmakta fayda var
    Oyunu bilen birkaç kişi rehberlik eder o zaman oyun tekrar cazip hale gelir
  • DPS Setim mevcut Operation Dark Hours ve İron Horse raidlerine hakimim birlikte oynayabileceğim klan arayışındayım

Ubisoft Connect ID: NHK-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirmicty -- 23 Nisan 2021; 10:56:45 >
  • Degisik setler yapmaya caliş. Bir amaç belirleyince kendine oynatiyor oyun. Ben cok set yaptim. Ama en cok hosuma giden 85K/S regen setim. Legendary summitte bile bam bam bam gidiyorum :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 23 Nisan 2021; 22:11:35 >
  • oyunu oynayamıyorum sürekli siyah ekran veya yeşil ekrana dönüyor

youtubede bulduğum hiçbir çözüm işe yaramadı

her seferinde pc yi tekrar başlatmam gerekiyor

• ilkermurat kullanıcısına yanıt

Bende oyundan atıyor bir müddet sonra ekran kartı güncellemesini yapmama rağmen sorun neyden kaynaklanıyor çözemedim. Önceden saatlerce oynardım hiç sorun yaşamazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Bende oyundan atıyor bir müddet sonra ekran kartı güncellemesini yapmama rağmen sorun neyden kaynaklanıyor çözemedim. Önceden saatlerce oynardım hiç sorun yaşamazdım.

benzer sorunları yaşayan çok oyuncu var hocam ben bir güncelleme daha bekleyeceğim düzelmezse sileceğim

bu kadar yıldırıcı oyun hatası görmedim her hatada pc ye restart atmam gerekiyor denemeye bile çekiniyorum

ubisoft işte...

• comm kullanıcısına yanıt

Bende de ilk girişten 10-15 dakika sonra masaüstüne dönüyor. Sonraki girişlerde sorunsuz oynayabiliyorum. Çözüm bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.