Ben de widdz sayesinde gördüm lakin çok pahalı şuan steam fiyatı 300 lira civarı bi indirim vs olursa en kısa zamanda deneyeceğim |
Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (135. sayfa)
-
-
Bu tarz oyunları genelde oynadığım için ön siparişle aldım ve oynamaya başladım.Elbette fiyatı yüksek,Widdz zaten hep bu tür oyunlar oynar.Outriders'ın 1 saatlik Demosunu bile 41 saat oynamış,tam sürümü ise 74 saat,ben bile daha 11 saat oynayabildim, kesin yine exploit,glitch vs bulmuştur oyunda
-
Shock and wave kullanılıyorsa scorpionla status uygulamakta çok kolay. 2 mermiyle status uygulayıp 20 saniyeliğine %20 buff alıyosun. Bu arada overcharge ihtiyacı olmadan 10 saniyede bir seeker mine atılan buildlerde var arkadaşlar. 4 parça Hard wired(çanta dahil), 2 parça skill dmg üzerine isteğe bağlı. 1. skille Kalkan açıyosunuz 2. Skill cooldown sıfırlanıyor. Daha fazla dmg almak için Kalkanı kapatmadan seeker ları atıyosunuz. O arada 5 saniye falan geçiyor zaten. 5 sn sonra Sonra kalkanı kapatıp açıyosunuz yine sıfırlanıyor. Summit Legendary gruplarında faydası olacaktır. Npcler patlayıcılardan sıçramakla meşgulken diğer üyelerin öldürmesi daha kolay oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espavdez -- 5 Nisan 2021; 12:57:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda_Kenan -- 7 Nisan 2021; 1:56:8 >
gelmesi gereken en önemli özellik bence yeni bir (1. oyunda ki gibi) darkzone haritası.
Complete any invaded stronghold mission. Görevini tamamlamak için Stronghold bölümlerinin hepsini yaptım neredeyse ama yinede bu görevi tamamlayamıyorum acaba neden, Stronghold missionlarının resetlenmesimi bekleme gerekiyor.Yardımcı olacak var mı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anaconda_Kenan
.16 lodaout yeri var yine yetmiyor, sen raid falan yapmadın galiba 2 set nereye yetiyor,yetmez.
-
Invaded olması lazım. Haftada bir çıkan blacktusk istilası sonrası (kırmızı olarak görünür ordaki blacktusk işareti) stronghold görevine girmelisin.
-
Teşekkür ederim sağolun hocam.
-
Hahahah doğru. Bende ilk başladığımda böyle söylüyordum. Hatta oyundaki her bölümü 1.5m armorlu yarı dps bir setle oynuyordum. Şimdi 16 sı da dolu. Yapmak istediğim 3 set daha var yapamıyorum. Özellikle raidlerde her bölgede oynama kabiliyetiniz varsa bu her bölgeye uygun setinizin hazır olması gerektiği anlamına geliyor. 16 loadout yetmiyor haliyle.
İkinci bir karakter lazım veya 3. filan
SHD saat puanlarından da faydalanılır aynı zamanda -
Season re-run'ları var, hangi re-run'da şu anda? 3 ve 4.sezonları kaçırmıştım, onlara sıra geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezon 1 Re-run Sezon 5 ismiyle 25 Mayıs tarihindeki guardians global eventi ile sona eriyor.Her sezon 2.5 ay kadar sürdüğü için Sezon 7 ve 8 yani 3.sezon ile 4.sezonun yeniden gelmesine epey bir süre daha var.E3 te yada Ubisoft Forward etkinliklerinde yeni içeriği tanıtırlar ve yıl sonuna doğruda yeni genişleme paketi yayınlanır.
-
Teşekkürler
Daha bayağı süre var. Bir arkadaşı oyuna başlatmayı düşünüyordum, o sezon 1'e yetişir herhalde 1.5 ayda. Kendim de sezon 3+4'ü kaçırmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 9 Nisan 2021; 11:7:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bir kaç gündür bakıyorum oyuna yeni başlayan birçok arkadaş var. Bilinmeyen konular hakkında sormak istediklerinizi anlık olarak yardımcı olabileceğimiz, her akşam divisionda aktif olarak farm, raid, dark zone aktivitesi yaptıgımız discord sunucumuz var. Clana katılma zorunluluğumuz yok. İstediğiniz gibi takılabilirsiniz. Biz yeni arkadaşların çoğuna eagle, ravenous falan düşürüyoruz. Kimseye ayrım yapmıyoruz. Herkese kapımız açık bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espavdez -- 8 Mayıs 2021; 17:21:33 > -
arkadaşlar oyun ölümü ?
-
-
Bitiyor, salıdan salıya yeniden farklı görevlerle açılıyor.
-
Bulwark yelek ve çanta nereden düşüyor?
Iron Horse RAID Exclusive onlar, ancak orada düşebiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X