Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.133
Cevap
49
Favori
139.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik ayarları bölümünde Grafik Kalitesi kısmını low yaptım sorun ortadan kalktı saatlerdir oynuyorum.

• Directx 12 render açıksa kapatın ve dikey senkronizasyonu kapatıp Fps limitini sabitlemeye çalışın. Yabancı forumlarda bazı sorunların bu şekilde çözüldüğünü okumuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaahl disinda tek parcada hazard protection veren gear var mi arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    Yok
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt

Tesekkurler.

• dostlar, burda defalarca konuşuldu ama hiç bir arada olamadık. şöyle adam akıllı bir gurubumuz olmadı gitti. neden organize olamıyoruz? oyuna yeni başlayanlar var aramızda.. birlikte oyunu yeniden keşfetmek çok daha güzel olurdu. ayrıca raid , conflict oyun modlarında yabancılarla oynamak çok sıkıcı olabliyor. 1100 saattir oyundayım, ne adam gibi bir klanım oldu ne de başka bişy...

• Kuralım bi clan gelmek isteyenler gelsin.

Ben pc de yeni başladım oyuna ama ps4 te baya oynadım.

Her gece oyundayım.

Uplay: oner1907

• Arkadaşlar geforce now üzerinden oynuyorum birlikte oynayabileceğim bir clan ve arkadaşlar arıyorum

• Discord kanalımıza gelebilirsiniz https://discord.com/invite/J5xSGRMQGw sürekli aktif olarak her akşam oynuyoruz ve günde 10 tane falan raid atıyoruz The Division 2 nin en büyük klanı olan TSW klanında da aktif olarak yabancı arkadaşlarla raidler görevler yapıyoruz

• arkadaşlar bir şey sorucam arkadaşımın hesabını aldım ,

envanter ' de G36 vs diğer silahlar yok dealer gittim ordada satılmıyor ,

bu tarz default baslangıc silahlarını nereden bulabilirim hızlıca ?

recoileri test etmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirmicty

Discord kanalımıza gelebilirsiniz https://discord.com/invite/J5xSGRMQGw sürekli aktif olarak her akşam oynuyoruz ve günde 10 tane falan raid atıyoruz The Division 2 nin en büyük klanı olan TSW klanında da aktif olarak yabancı arkadaşlarla raidler görevler yapıyoruz

Günde 8-10 raid yaptığınıza emin misiniz? Bir kaç gruba girdim +100 üyeli 8-10 günde bir raid bile yaptıklarına denk gelmedim. Millet oyunu salmış ve gruplar 3 er 4 erli kemikleşmiş kanala girip hoş muhabbetlere dahil olmak dışında birşey olmuyordu.

• Tom Clancy's The Division 2 oyununun boyutu ne olmuş öyle. Oyunu en son oynadığımda haddiskte kapladığı alan 56 GB dı ve bugün harici diskten tekrar kurdum dosya doğrulaması istedi. Yaptım bazı dosyalar bozuk dedi. Onar dedim onardıktan sonra oyunun kapladığı alan 121 GB oldu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

68.3GB

• Oyunu 2.defa bitirmek için tekrar kurdum ama açıldıktan açılmıyor. Ubisoft uygulamasında bir sıkıntı var bende ve oyunlar açılmıyor. Dün Far Cry 5 de açılmıyordu oyunun klasörüne girip exe dosyasını yönetici olarak çalıştırınca oyun açılmıştı. O oyun sonradan uygulama üzerinden de direk açılır oldu. Ondaki sorun düzeldi.

Bu oyunda ise o yöntemde işe yaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Günde 8-10 raid yaptığınıza emin misiniz? Bir kaç gruba girdim +100 üyeli 8-10 günde bir raid bile yaptıklarına denk gelmedim. Millet oyunu salmış ve gruplar 3 er 4 erli kemikleşmiş kanala girip hoş muhabbetlere dahil olmak dışında birşey olmuyordu.

Alıntıları Göster

Merhaba

Bizim takıldığımız klan yabancı klandır ve The Division 2 nin en büyük klanıdır çünkü toplam 15+ Pc klanının birleşimi mevcut hepsinin tag leri TSW olarak kendi içinde gruplara ayrılıyor sana şöyle anlatayım raid hostlayan yabancı bir arkadaş var IH raidini bitirir bitirmez peşine hiç zaman kaybetmeden 2. kes raid açtığına şahit oldum sürekli raid yapılıyor günde 10 kere DH 5-6 kere IH raidleri dönüyor yani ama birazcık ingilizcen olması iyi olur tabi iletişim için ubisoftta adım NHK- ekleyebilirsiniz ve vermiş olduğum discord sunucusunada katılabilirsiniz sadece türklerden oluşan TSW klanı yapma peşindeyiz herkesi bekleriz

• oyunu henüz almamış ve almayı düşünen varsa benimle iletişime geçebilir mi acaba? friend referral için kimseyi bulamadığımdan dolayı buraya yazayım dedim.

platform: PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencagaer -- 23 Mayıs 2021; 15:36:37 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Selam, aynısını ben de aylarca yaşadım. Masaüstündeki ikonun özelliklerine gir, "run this program as an administrator" kutuğunu seç , apply yap çık. Artık arayüzden play dediğinde oyunun açıldığını göreceksin.

• 12 Haziran'da E3 2021 kapsamında yapılacak olan Ubisoft Forward etkinliğinde Division 2 nin yeni içeriği ile ilgili yeni bilgiler gelecek(ti).Yıl sonu olacağı daha önceden belirtilmişti fakat içerik detayı ve çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı.

Düzenleme:

Division ekibi bugün yayınladığı bir mesajda yaklaşan E3 2021 Ubisoft Forward etkinliğinde yer almayacaklarını açıkladı.Oyunun geliştiricisi olan Massive Division 2 yanı sıra ücretsiz olacak Division Heartland ve Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor.Her ne kadar Division 2 için yıl sonunu işaret etselerde bu etkinlikte bir şeyler paylaşmadıklarına göre bu kadar yoğun oyun arasında haliyle Division 2 epey arka planda kalmış görünüyor.Normalde E3 te yeni içerik hakkında bir paylaşım olacaktı fakat bunun yerine Ubisoft'un diğer oyunlarına davet etmekle yetindiler.Yıl sonuna kadar içerik gelmemesi hali hazırda bitme noktasına gelen oyun için iyi bir gelişme değil,anlaşılan Ubisoft ve Massive daha farklı projeleri ön plana almışlar.Heartland gibi oynaması ücretsiz ayrı bir oyun yapana kadar Division 2 yi oynaması ücretsiz yapıp destekleseler çok daha iyi olurdu.Yeni Division aynı zamanda yeni buglar demek olduğu için üstelik oynaması ücretsiz olunca Heartland'ın önünde uzun bir süreç olacak.Bu durumda Division 2 yi doğrudan etkilemiş ve oyun için yeni bir gelişme önümüzde süreçte yer almıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Haziran 2021; 18:35:53 >

• Arkadaşlar oyunu alsam arkadaşımla beraber hikayeyi coop bir şekilde beraber oynayabilir miyiz? Hikayeli oyun arıyoruz da şu aralar.

Yani başka oyunculara karşı ya da başka oyuncularla beraber değil de sadece kendi aramızda coop şekilde oynamak istiyoruz. Bu oyun onu sağlıyor mu?

• DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.